Ιστορικό
Η EGate Commerce ιδρύθηκε στις 26/11/2018. Κύριο αντικείμενό της η εισαγωγή και διάθεση ηλεκτρονικών υπολογιστών και περιφερειακών στην ελληνική αγορά.
Η E-Gate παρέχει σήμερα σε χιλιάδες χρήστες την δυνατότητα να προμηθεύονται προϊόντα ψηφιακής τεχνολογίας με πολύ χαμηλές τιμές, άνεση και απόλυτη ασφάλεια.
Η EGate έχει συνεργαστεί και έχει προμηθεύσει με προϊόντα ψηφιακής τεχνολογίας τους μεγαλύτερους δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς της χώρας.
Από την έναρξη λειτουργίας της εταιρίας μέχρι και σήμερα, έχει άμεση συνεργασία με τους μεγαλύτερους διανομείς αλλά και κατασκευαστές ειδών πληροφορικής.
 Τα προϊόντα
Από το 2018 και μετά η EGate διαθέτει στην ελληνική αγορά τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές E-Gate καθώς κι επώνυμα προϊόντα πληροφορικής συνοδευόμενα από μια τεράστια ποικιλία σύγχρονων περιφερειακών. Η ιδιαίτερα εξελιγμένη σειρά E-Gate PCs, η οποία ανανεώνεται συνεχώς με προϊόντα τελευταίας γενιάς, απαρτίζεται από μια γκάμα υπολογιστών ικανή να καλύψει κάθε ανάγκη.
Παράλληλα με την συναρμολόγηση και τη διάθεση Η/Υ, εξαρτημάτων & περιφερειακών, η εταιρία δραστηριοποιείται ενεργά στο χώρο των ηλεκτρονικών και ψηφιακών προϊόντων αιχμής, αναλωσίμων καθώς και μια πολύ μεγάλη ποικιλία μηχανών γραφείου (φωτοαντιγραφικά μηχανήματα, fax κτλ.). Η EGate σήμερα διαθέτει μια εμπορεύσιμη γκάμα ειδών ψηφιακής τεχνολογίας αποτελούμενη από 25.000 και πλέον προϊόντα.
 Οι ανάγκες & ο στόχος

Οι ανάγκες…

Όσο η τεχνολογία προχωρά αλματωδώς οι ανάγκες των χρηστών πληροφορικής αλλά και των επιχειρήσεων αυξάνονται και τροποποιούνται σημαντικά.

Το έμψυχο δυναμικό της EGate είναι πάντα μέσα στις εξελίξεις της τεχνολογίας με σκοπό να μεταφέρει όλη την γνώση στους ανθρώπους που την τιμούν καθημερινά με την εμπιστοσύνη τους.

Ο στόχος…

Σημείο αιχμής της EGate, αποτελεί η ουσιαστική αξιολόγηση των αναγκών του πελάτη η αμεσότητα στην εξυπηρέτηση αλλά και η υποστήριξη μετά από την πώληση. Στην προσπάθειά μας να προσφέρουμε άμεση και έγκυρη υποστήριξη, συστήθηκε το πολύ καλά οργανωμένο και εκπαιδευμένο τεχνικό τμήμα το οποίο αναλαμβάνει την υποστήριξη και συντήρηση του εξοπλισμού πληροφορικών συστημάτων των πελατών.
Η EGate επενδύει αδιάλειπτα στην ενημέρωση και επιμόρφωση των τεχνικών στελεχών αλλά και των πωλητών της πάνω σε νέες τεχνολογίες και τα νέα προϊόντα.  Στόχος μας είναι να δίνουμε λύσεις σε προβλήματα και να παρέχουμε τις καλύτερες προτάσεις για τις ανάγκες σας.