Τηλέφωνα Παραγγελιών

 211.1.800.800

 801.500.8888

Xerox WorkCentre 3615V/DN Laser MFP

Xerox WorkCentre 3615V/DN Laser MFP


V27758
Διαθέσιμο εντός 24 ωρών
Δημιουργήστε γρήγορα έγγραφα επαγγελματικής εμφάνισης. Με τον πολυλειτουργικό εκτυπωτή WorkCentre 3615 εξασφαλίζετε ταχύτητα που είναι η καλύτερη στην κατηγορία, περισσότερες δυνατότητες και επαγγελματική ποιότητα εκτύπωσης για το πολυάσχολο γραφείο σας.
 


Σύντομα στοιχεία για τον WorkCentre 3615
 • Εκτύπωση μέχρι 45 ασπρόμαυρες σελ./λεπτό
 • Χρόνος εμφάνισης πρώτης σελίδας 6,5 δευτερόλεπτων
 • Προαιρετική συνδεσιμότητα Wi-Fi
 • Στάνταρ αυτόματη εκτύπωση διπλής όψης
 • Στάνταρ χωρητικότητα χαρτιού 700 φύλλων (με δυνατότητα επέκτασης σε 2.350 φύλλα)
 • Περιβάλλον εργασίας χρήστη με έγχρωμη οθόνη αφής 4,3 ιντσών
 • Δυνατότητες σάρωσης που βελτιώνουν τις ροές εργασίας
 • Πλήρης σειρά δυνατοτήτων αντιγραφής και φαξ
 • Αυτόματος τροφοδότης εγγράφων διπλής όψης 60 φύλλων
Τα παραγωγικό σας πλεονέκτημα
Χάρη στις δυνατότητες ταχύτητας, ανάλυσης εκτύπωσης και χωρητικότητας χαρτιού που είναι οι καλύτερες στην κατηγορία αυτών των μηχανημάτων, το πολυάσχολο γραφείο σας έχει την ευκαιρία να μεγιστοποιήσει τη ροή εργασίας και να ελαχιστοποιήσει την αναμονή.
 • Κατασκευασμένος για ταχύτητα. Με 45 σελ./λεπτό ο WorkCentre 3615 έχει τις υψηλότερες ταχύτητες ασπρόμαυρης εκτύπωσης στην κατηγορία του.
 • Πραγματική πολυλειτουργικότητα. Η έξυπνη έγχρωμη οθόνη αφής 4,3 ιντσών στον WorkCentre 3615 σας επιτρέπει να προγραμματίσετε την επόμενη εργασία σας ενώ κάποια άλλη βρίσκεται σε εξέλιξη.
 • Ψηφιοποίηση και απλοποίηση. Μετατρέψτε τις δύσχρηστες έντυπες φόρμες και τα έγγραφα σε φορητά, ψηφιακά αρχεία και μοιραστείτε τα αυτόματα μέσω email. Τα αρχεία μπορούν επίσης να σταλούν σε καθορισμένο δικτυακό φάκελο ή να εξαχθούν προς οποιαδήποτε συσκευή μνήμης USB.
 • Επεκτείνετε τις δυνατότητές σας. Προσαρμόστε τη συσκευή στις ιδιαίτερες ανάγκες της επιχείρησής σας με Wi-Fi ή κιτ παραγωγικότητας. Επιπλέον, με τρεις πρόσθετους δίσκους μπορείτε να επεκτείνετε τη δουλειά σας, ώστε να χρησιμοποιείτε διαφορετικά μεγέθη χαρτιού και υλικά, ή να αυξήσετε τη χωρητικότητα υλικών σε περιόδους αυξημένου φόρτου εργασίας.
 • Διαρκής αξιοπιστία. Επωφεληθείτε από γρήγορη έναρξη και καθημερινή λειτουργία. Επιπλέον, μπορείτε να χειριστείτε τη συσκευή απομακρυσμένα από οποιοδήποτε πρόγραμμα περιήγησης υπολογιστή σε δίκτυο χρησιμοποιώντας το Xerox CentreWare IS.
 • Εκτυπώστε όταν και όπου θέλετε. Με το Apple AirPrint, μπορείτε να εκτυπώνετε email και σημαντικά έγγραφα γραφείου απευθείας από τη φορητή συσκευή iOS όταν συνδεθεί στο δίκτυο Wi-Fi του γραφείου. Και όταν εργάζεστε εκτός γραφείου, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Xerox PrintBack για να εκτυπώσετε έγγραφα πίσω στο γραφείο, ώστε να σας περιμένουν όταν επιστρέψετε.


Ισχυρές δυνατότητες, Μεγαλύτερη οικονομία
Ακόμα και οι μικρές ομάδες εργασίας μπορούν να επωφεληθούν από τις ισχυρές και οικονομικές επιλογές και δυνατότητες που διατίθενται με τον
WorkCentre 3615.
 • Εξοικονόμηση "όλα σε ένα". O WorkCentre 3615 συνδυάζει τις λειτουργίες φωτοαντιγραφικού, εκτυπωτή, σαρωτή και φαξ σε μια ενιαία μονάδα γεμάτη δυνατότητες που μπορεί να αποφέρει εξοικονόμηση και να μειώσει το κόστος για ενέργεια και αναλώσιμα.
 • Μειώστε την κατανάλωση χαρτιού. Θα μειώσετε σημαντικά τη χρήση χαρτιού και το σχετικό κόστος χάρη στην αυτόματη εκτύπωση διπλής όψης. Επιπλέον, η εκτύπωση N-up επιτρέπει την παραγωγή πολλαπλών σελίδων σε ένα φύλλο, ιδιαίτερα χρήσιμη επιλογή όταν μοιράζεστε παρουσιάσεις.
 • Ελευθερία, χωρίς σύνδεση. Με τις προαιρετικές δυνατότητες Wi-Fi, ο WorkCentre 3615 είναι έτοιμος για εργασία όποτε τον χρειαστείτε, ανεξάρτητα από την υποδομή ενσύρματου δικτύου που διαθέτετε.
 • Αυξήστε την αποδοτικότητά σας. Με τις κασέτες γραφίτη εξαιρετικά υψηλής χωρητικότητας θα ξοδεύετε λιγότερο χρόνο τοποθετώντας αναλώσιμα και περισσότερο χρόνο κάνοντας δουλειά.
 • Διατηρήστε τις πληροφορίες σας ασφαλείς. Η λειτουργία Secure Print διατηρεί τα ευαίσθητα έγγραφά σας μακριά από λάθος χέρια, ζητώντας από τους χρήστες να καταχωρήσουν έναν προσωπικό αναγνωριστικό κωδικό στη συσκευή προκειμένου να εκτυπώσουν τα έγγραφα.


Ποιότητα εκτύπωσης που τραβά την προσοχή
Ανεξάρτητα από τον κλάδο που δραστηριοποιείται η επιχείρησή σας, ο WorkCentre 3615 δημιουργεί αποτελέσματα που θα κάνουν τη δουλειά σας να ξεχωρίσει.

 • Καθαρές λεπτομέρειες. Προσθέστε ευκρίνεια και καθαρότητα στα έγγραφα με πραγματική ανάλυση εκτύπωσης μέχρι και 1200 x 1200 dpi. Ποτέ άλλοτε το εκτυπωμένο υλικό σας δεν είχε τόσο ωραία εμφάνιση.
 • Μοναδικός γραφίτης Xerox EA. Δεν εξασφαλίζει μόνο ευκρινή ποιότητα εικόνας και βελτιωμένες λεπτές γραμμές και κείμενο, καταναλώνει επίσης λιγότερη ενέργεια. Η σύντηξη του γραφίτη EA γίνεται σε πολύ πιο χαμηλή θερμοκρασία, ελαττώνοντας την κατανάλωση ρεύματος μέχρι και 20% και τις εκπομπές CO2 μέχρι και 35%, σε σύγκριση με το συμβατικό γραφίτη.

Γενικά Χαρακτηριστικά

Xerox
WorkCentre
3615V/DN
3615V_DN
Πολυμηχάνημα
Laser
Μονόχρωμη

Χαρακτηριστικά Εκτύπωσης

έως 45 σελ/λεπτό
έως 1200 x 1200 dpi
Αυτόματη

Χαρακτηριστικά Αντιγραφής

έως 45 σελ/λεπτό
έως 600 x 600 dpi
Ναι

Χαρακτηριστικά Σάρωσης

(?)
έως 1.200 dpi

Χαρακτηριστικά Fax

Ναι
33.6 Kbit/s

Χειρισμός Χαρτιού

A4
700 φύλλα
250 φύλλα
έως 110.000 σελίδες
Ναι

Συνδεσιμότητα

1 x Hi-Speed USB 2.0
Ναι

Λοιπά Χαρακτηριστικά

21.44 Kg
1 Έτος On Site

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις


Παράδοση προϊοντων

Η e-gate σας παρέχει την δυνατότητα παραλαβής των παραγγελιών σας σε όλη την Ελλάδα
μέσα σε 1 με 3 ημέρες*. Η e-Gate έχει αναπτύξει τους κατάλληλους μηχανισμούς ώστε οι παραγγελίες με
τα προϊόντα σας να παραδίδονται άμεσα και με απόλυτη ασφάλεια στον χώρο σας.

*Η παράδοση της παραγγελίας πραγματοποιείται εντός 24 ωρών εφόσον δεν υφίσταται ειδικό πρόβλημα
διαθεσιμότητας των προϊόντων.

Για να παρακολουθήσετε την αποστολή της παραγγελίας σας μέσω web (tracking order), 
απλά τοποθετείτε τον αριθμό αποστολής που σας ενημερώσαμε μέσω email εδώ: http://www.taxydromiki.gr

 

Λεκανοπέδιο Αττικής

 • Δωρεάν Μεταφορικά μεταφορές άνω των 80€ (* εκτός εξαιρούμενων περιοχών όπου η χρέωση είναι 5€ έως 3 κιλά χωρίς επιπλέον χρέωση αντικαταβολής) 
 • 3€ για αγορές κάτω των 80€ (* εκτός εξαιρούμενων περιοχών όπου η χρέωση είναι 5€ έως 3 κιλά χωρίς επιπλέον χρέωση αντικαταβολής

 

Υπόλοιπη Ελλάδα:

  Επαρχία Δυσπρόσιτες περιοχές (εκτός ορίων πόλεων)
0-3  Kg 5,00 9,50
Κάθε κιλο extra 1,50 2,50
Αντικαταβολή 3,50 3,50
Παραδοση Σαββατου 3,50 3,50
Βαριά και ογκώδη αντικείμενα Ειδικές τιμές κατόπιν συνεννόησης

 

Ποιότητα και Ασφάλεια:

Η E-Gate στέλνει όλες τις παραγγελίες σφραγισμένες. Σε περίπτωση που παραλάβετε την παραγγελία σας σε ανοιχτό ή κατεστραμμένο
πακέτο παρακαλούμε να μην την δεχτείτε και να επικοινωνήστε αμέσως μαζί μας.
 
* Η E-GATE.GR διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί τους όρους, τρόπους και το κόστος αποστολής χωρίς
προηγούμενη προειδοποίηση.
 
* Τ.Κ Εξαιρούμενων περιοχών: Περιοχές που αρχίζουν με 133*, 134*, 136*, 180*, 188*, 189*, 19* και 18263

Οι πελάτες μας είδαν επίσης

 
Samsung CLX-6260FW Color Laser MFP

Samsung CLX-6260FW Color Laser MFP

  618.56 (με ΦΠΑ)
 

Πληρωμή με αντικαταβολή

Με το σύστημα της αντικαταβολής σας δίνεται η δυνατότητα εξόφλησης με μετρητά κατά την παράδοση των προϊόντων της παραγγελίας σας στο χώρο σας. Η παράδοση πραγματοποιείται από την εταιρεία courrier που συνεργάζεται η e-Gate.

Η δυνατότητα εξόφλησης με αντικαταβολή παρέχεται από την e-Gate δωρεάν για παραδόσεις εντός Αττικής και με χρέωση 3,5€ (με ΦΠΑ 24%) για παραδόσεις στην επαρχία.

Πληρωμή με πιστωτική κάρτα

Στο ηλεκτρονικό αλλά και στο φυσικό κατάστημα της E-Gate μπορείτε να πληρώσετε με πιστωτικές κάρτες VISA & MasterCard έκδοσης όλων των τραπεζών.

Πληρωμή με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Για την εξόφληση των αγορών μπορείτε να καταθέσετε εφάπαξ το ποσό που αντιστοιχεί, σε μία απο τις τράπεζες που συνεργαζόμαστε (Πειραιώς, ALPHA, Eurobank, Εθνική).