Τηλέφωνα Παραγγελιών

 211.1.800.800

 801.500.8888

Western Digital Red for NAS 1TB Sata III WD10JFCX

Western Digital Red for NAS 1TB Sata III WD10JFCX


V24288
Διαθέσιμο εντός 1-3 εργάσιμων ημερών

Διευρυμένες λύσεις

Αυτή η επιτυχημένη φόρμουλα μας έδωσε την ώθηση για μεγαλύτερες χωρητικότητες των μονάδων WD Red και διεύρυνση με νέες λύσεις 2,5 ιντσών. Προσφέρουμε πλέον στους πελάτες μας ευρύτερο και περιεκτικότερο χαρτοφυλάκιο σκληρών δίσκων για συστήματα NAS. Αλλά δεν πρόκειται μόνο για τις μονάδες NAS. Εδώ έχουμε το φαινόμενο REDvolutionary.

Εμπειρία μονάδων της επόμενης γενιάς

Κάθε μας απόφαση για εξαρτήματα, γραμμή κωδικών και προϊόντα στηρίχτηκε στο πάθος και την αποφασιστικότητά μας να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία όσον αφορά τις μονάδες NAS. Η επόμενη γενιά σκληρών δίσκων WD Red τηρεί την υπόσχεση αυτή με μαζική χωρητικότητα και με την τεχνολογία NASware 2.0, που βελτιώνει ακόμη περισσότερο την αξιοπιστία των μονάδων και προστατεύει τα δεδομένα σας σε περίπτωση απώλειας ή διακοπής της ισχύος.

Διαθέτουμε μεγάλη πείρα στις μονάδες NAS.

Δραστηριοποιούμαστε σε όλη την υφήλιο και έχουμε διαπιστώσει ότι παντού μετράει η πρώτη εντύπωση, ανεξάρτητα από τη χώρα και τον πολιτισμό της. Με ανώτερη τεχνολογία που έχει στόχο να δημιουργήσει θετικότατες εντυπώσεις, η μονάδα WD Red αντικατοπτρίζει τη λίστα με τις πιο εκτεταμένες δοκιμές που είναι διαθέσιμες στην αγορά για τη συμβατότητα προϊόντων των συνεργατών μας με τις μονάδες NAS.* Αυτό σημαίνει ότι όταν αγοράζετε ένα περίβλημα μονάδας NAS, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι η μονάδα WD Red θα είναι η πιο συμβατή διαθέσιμη μονάδα. Είμαστε περήφανοι για το προϊόν μας και μοιραζόμαστε το όραμά μας με τους πελάτες μας.

* Τα δεδομένα αφορούν προϊόντα που έχουν παραχθεί ως τον Αύγουστο του 2013.
NAS για το σπίτι

Φέρτε το συνδεδεμένο οικιακό σας περιβάλλον στο επόμενο επίπεδο με ένα σύστημα NAS που διαθέτει σκληρούς δίσκους WD Red και απολαύστε ροοθήκευση των πολυμέσων σας, δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας των υπολογιστών σας, κοινή χρήση αρχείων και διαχείριση του ψηφιακού σας περιεχομένου ταχύτερα και ευκολότερα.

Η εμπειρία της τεχνολογίας NASware 2.0 των μονάδων WD Red με αυξημένη συμβατότητα σας δίνει τη χαρά κοινής χρήσης αρχείων από την κινητή συσκευή, την τηλεόραση, το στερεοφωνικό και άλλες συσκευές σας αυτοστιγμεί. Και με τις χωρητικότητες που υπάρχουν πλέον διαθέσιμες στις μονάδες 4 TB, ένα σύστημα NAS 5 φατνίων μπορεί να χωρέσει έως και 20 terabyte δεδομένων!

NAS για μικρές επιχειρήσεις

Αυξήστε την απόδοση και την παραγωγικότητα της μικρής σας επιχείρησης με σκληρούς δίσκους WD Red για το σύστημα NAS 1 έως 5 φατνίων που διαθέτετε. Παραλαμβάνετε τις μονάδες WD Red εξοπλισμένες με την τεχνολογία NASware 2.0, που αυξάνει τη συμβατότητα του συστήματός σας επιτρέποντας την απρόσκοπτη ενσωμάτωση με την υπάρχουσα υποδομή του δικτύου σας. Προσθέστε αξία στην επιχείρησή σας δίνοντας στο προσωπικό σας τη δυνατότητα για γρήγορη κοινή χρήση των αρχείων τους και αξιόπιστη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας με σκληρούς δίσκους WD Red για συστήματα NAS στη λύση NAS που διαθέτετε.

Αποκλειστική τεχνολογία NASware 2.0

Η αποκλειστική μας τεχνολογία NASware 2.0 επιτρέπει στις μονάδες WD Red να αξιοποιήσουν όλες τους τις δυνατότητες στο απαιτητικό περιβάλλον μικρών συστημάτων NAS. Προσθέτοντας μονάδες WD Red στο σύστημα NAS που διαθέτετε, όχι μόνο κάνετε κάθε τομέα του συστήματος πιο αποδοτικό και αξιόπιστο, αλλά και απολαμβάνετε την εμπειρία ενός REDvolutionary NAS.

3D Active Balance Plus

Η βελτιωμένη τεχνολογία μας για εξισορρόπηση δύο επιπέδων βελτιώνει σημαντικά τη συνολική επίδοση και αξιοπιστία της μονάδας. Αν οι σκληροί δίσκοι δεν έχουν την κατάλληλη εξισορρόπηση, ενδέχεται να προκληθούν υπερβολικές δονήσεις και θόρυβος σε συστήματα με πολλές μονάδες, να μειωθεί η διάρκεια ζωής των σκληρών δίσκων και να υποβαθμιστεί η επίδοσή τους με την πάροδο του χρόνου.

Η ορθή επιλογή

Η ορθή επιλογή Καμία άλλη μονάδα δεν σχεδιασμένη ειδικά για συστήματα NAS στο σπίτι και σε μικρά γραφεία και για υπολογιστές με RAID.

Βελτιωμένη αξιοπιστία

Επειδή το σύστημα NAS που διαθέτετε λειτουργεί συνεχώς, μια εξαιρετικά αξιόπιστη μονάδα είναι πάντοτε ουσιαστικής σημασίας. Με βελτίωση του MTBF κατά 35% σε σύγκριση με τις τυπικές επιτραπέζιες μονάδες, οι μονάδες WD Red με NASware 2.0 σχεδιάζονται και κατασκευάζονται με στόχο να αποτελέσουν μια πιο αξιόπιστη και στιβαρή λύση.

Συμβατότητα με συστήματα NAS

Η προηγμένη τεχνολογία υλικολογισμικού NASware™ 2.0 που είναι ενσωματωμένη σε κάθε μονάδα WD Red επιτρέπει την απρόσκοπτη ενσωμάτωση, τη στιβαρή προστασία των δεδομένων και τη βέλτιστη επίδοση για συστήματα που λειτουργούν σε περιβάλλοντα NAS και RAID.

Το μυστικό βρίσκεται στην τεχνολογία της επόμενης γενιάς.

Η τεχνολογία NASware 2.0 επόμενης γενιάς της WD βελτιώνει τις επιδόσεις αποθήκευσης των συστημάτων NAS μειώνοντας τα συνήθη προβλήματά τους, π.χ. σε θέματα όπως η συμβατότητα, η ενσωμάτωση, η δυνατότητα αναβάθμισης, η αξιοπιστία και το κόστος ιδιοκτησίας, τα οποία προκύπτουν με σκληρούς δίσκους που είναι σχεδιασμένοι για επιτραπέζιους υπολογιστές.

Μεγαλύτερη κάλυψη μέσω εγγύησης

Οι μονάδες WD Red καλύπτονται από 3ετή περιορισμένη εγγύηση για περισσότερη ξεγνοιασιά και μεγαλύτερη κάλυψη μέσω εγγύησης αντίστοιχης με αυτή που παρέχουν οι περισσότεροι κατασκευαστές συστημάτων NAS.

Ενεργειακή αποδοτικότητα και εξοικονόμηση χρημάτων

Διατηρούμε χαμηλή την κατανάλωση ισχύος, ικανοποιώντας και το σύστημα NAS και το πορτοφόλι σας.

Χαμηλότερες θερμοκρασίες κατά τη λειτουργία

Μειώστε τον λογαριασμό ρεύματος και το αποτύπωμα άνθρακα με μονάδες WD Red. Η πρωτοποριακή τεχνολογία ελαττώνει την κατανάλωση ισχύος και μειώνει τη θερμοκρασία λειτουργίας με αποτέλεσμα να προκύπτει μια πιο αξιόπιστη και οικονομικά προσιτή λύση για περιβάλλοντα NAS που λειτουργούν όλο το 24ωρο επί 7 ημέρες την εβδομάδα.

Χρειάζεστε βοήθεια; Προσφέρουμε πρόσθετη υποστήριξη.

Μαζί με κάθε σκληρό δίσκο WD Red σας προσφέρουμε τις διεθνούς κλάσης επαγγελματικές μας υπηρεσίες υποστήριξης που περιλαμβάνουν αποκλειστική γραμμή πρόσθετης υποστήριξης η οποία λειτουργεί όλο το 24ωρο επί 7 ημέρες την εβδομάδα (είναι διαθέσιμη στα Αγγλικά και το ωράριο παροχής υπηρεσιών υποστήριξης σε άλλες περιοχές διαφέρει) και 3ετή περιορισμένη εγγύηση.

Μάθετε περισσότερα

Ιδανική επιλογή για:

Μονάδες ειδικά σχεδιασμένες και δοκιμασμένες για συστήματα NAS 1-5 φατνίων και προσωπικούς υπολογιστές με RAID σε μικρά και οικιακά γραφεία.

 

Γενικά Χαρακτηριστικά

Western Digital
Scorpio
WD10JFCX

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

1 TB
2.5"
Sata III (6Gb/s)
IntelliPower rpm
16 MB

Λοιπά Χαρακτηριστικά

0.115 Kg
3 έτη

Πληροφορίες Προϊόντος (Western Digital Red for NAS 1TB Sata III WD10JFCX.pdf, 672 Kb) [Λήψη]

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις


Παράδοση προϊοντων

Η e-gate σας παρέχει την δυνατότητα παραλαβής των παραγγελιών σας σε όλη την Ελλάδα
μέσα σε 1 με 3 ημέρες*. Η e-Gate έχει αναπτύξει τους κατάλληλους μηχανισμούς ώστε οι παραγγελίες με
τα προϊόντα σας να παραδίδονται άμεσα και με απόλυτη ασφάλεια στον χώρο σας.

*Η παράδοση της παραγγελίας πραγματοποιείται εντός 24 ωρών εφόσον δεν υφίσταται ειδικό πρόβλημα
διαθεσιμότητας των προϊόντων.

Για να παρακολουθήσετε την αποστολή της παραγγελίας σας μέσω web (tracking order), 
απλά τοποθετείτε τον αριθμό αποστολής που σας ενημερώσαμε μέσω email εδώ: http://www.taxydromiki.gr

 

Λεκανοπέδιο Αττικής

  • Δωρεάν Μεταφορικά μεταφορές άνω των 80€ (* εκτός εξαιρούμενων περιοχών όπου η χρέωση είναι 5€ έως 3 κιλά χωρίς επιπλέον χρέωση αντικαταβολής) 
  • 3€ για αγορές κάτω των 80€ (* εκτός εξαιρούμενων περιοχών όπου η χρέωση είναι 5€ έως 3 κιλά χωρίς επιπλέον χρέωση αντικαταβολής

 

Υπόλοιπη Ελλάδα:

  Επαρχία Δυσπρόσιτες περιοχές (εκτός ορίων πόλεων)
0-3  Kg 5,00 9,50
Κάθε κιλο extra 1,50 2,50
Αντικαταβολή 3,50 3,50
Παραδοση Σαββατου 3,50 3,50
Βαριά και ογκώδη αντικείμενα Ειδικές τιμές κατόπιν συνεννόησης

 

Ποιότητα και Ασφάλεια:

Η E-Gate στέλνει όλες τις παραγγελίες σφραγισμένες. Σε περίπτωση που παραλάβετε την παραγγελία σας σε ανοιχτό ή κατεστραμμένο
πακέτο παρακαλούμε να μην την δεχτείτε και να επικοινωνήστε αμέσως μαζί μας.
 
* Η E-GATE.GR διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί τους όρους, τρόπους και το κόστος αποστολής χωρίς
προηγούμενη προειδοποίηση.
 
* Τ.Κ Εξαιρούμενων περιοχών: Περιοχές που αρχίζουν με 133*, 134*, 136*, 180*, 188*, 189*, 19* και 18263

Οι πελάτες μας αγόρασαν επίσης.

Οι πελάτες μας είδαν επίσης

 
HP 1TB 7200rpm SATA (NCQ/Smart IV) 6Gbp/s QK555AA

HP 1TB 7200rpm SATA (NCQ/Smart IV) 6Gbp/s QK555AA

  78.45 (με ΦΠΑ)
   
Seagate Momentus XT Hybrid SSHD 1TB Sata III ST1000LM014

Seagate Momentus XT Hybrid SSHD 1TB Sata III ST1000LM014

  94.95 (με ΦΠΑ)
   
Western Digital AV-25 1TB Sata II WD10JUCT

Western Digital AV-25 1TB Sata II WD10JUCT

  85.95 (με ΦΠΑ)
 

Πληρωμή με αντικαταβολή

Με το σύστημα της αντικαταβολής σας δίνεται η δυνατότητα εξόφλησης με μετρητά κατά την παράδοση των προϊόντων της παραγγελίας σας στο χώρο σας. Η παράδοση πραγματοποιείται από την εταιρεία courrier που συνεργάζεται η e-Gate.

Η δυνατότητα εξόφλησης με αντικαταβολή παρέχεται από την e-Gate δωρεάν για παραδόσεις εντός Αττικής και με χρέωση 3,5€ (με ΦΠΑ 24%) για παραδόσεις στην επαρχία.

Πληρωμή με πιστωτική κάρτα

Στο ηλεκτρονικό αλλά και στο φυσικό κατάστημα της E-Gate μπορείτε να πληρώσετε με πιστωτικές κάρτες VISA & MasterCard έκδοσης όλων των τραπεζών.

Πληρωμή με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Για την εξόφληση των αγορών μπορείτε να καταθέσετε εφάπαξ το ποσό που αντιστοιχεί, σε μία απο τις τράπεζες που συνεργαζόμαστε (Πειραιώς, ALPHA, Eurobank, Εθνική).