Τηλέφωνα Παραγγελιών

 211.1.800.800

 801.500.8888

Western Digital Purple 4TB Sata III WD40PURX

Western Digital Purple 4TB Sata III WD40PURX


V28918
Διαθέσιμο εντός 1-3 εργάσιμων ημερών

Η έξυπνη επιλογή για συστήματα επιτήρησης

Η μονάδα αποθήκευσης WD Purple για συστήματα επιτήρησης προσφέρει την αποκλειστική τεχνολογία AllFrame για να σας χαρίσει απόλυτη αξιοπιστία και ξεγνοιασιά όταν εγκαταστήσετε σύστημα ασφάλειας για το σπίτι σας ή για τη μικρομεσαία επιχείρησή σας. Το αποκλειστικό υλικολογισμικό της μονάδας WD Purple αναβαθμίζει την εργασία σας με ροοθήκευση ATA ώστε να μειώσει την εσφαλμένη εμφάνιση εικονοψηφίδων και τις διακοπές στο βίντεο που προκύπτουν όταν οι επιτραπέζιοι σκληροί δίσκοι δεν χρησιμοποιούνται σωστά ως χώροι αποθήκευσης σε συστήματα ασφάλειας. Η μονάδα αποθήκευσης WD Purple για συστήματα επιτήρησης είναι κατασκευασμένη για αδιάκοπη λειτουργία όλο το 24ωρο επί 7 ημέρες την εβδομάδα σε υψηλής ευκρίνειας συστήματα ασφάλειας που χρησιμοποιούν έως και οκτώ σκληρούς δίσκους και έως και 32 κάμερες.

Επιλέξτε μια μονάδα που είναι σχεδιασμένη και κατασκευασμένη για οικιακά και επιχειρηματικά συστήματα επιτήρησης και απολαύστε την ξεγνοιασιά που μπορεί να σας προσφέρει μόνο ένας σκληρός δίσκος κατηγορίας συστημάτων επιτήρησης.

Επιτραπέζιες μονάδες έναντι μονάδων αποθήκευσης κατηγορίας συστημάτων επιτήρησης

Ποτέ δεν θα χρησιμοποιούσατε ένα ποδήλατο για τη μεταφορά φορτίων σε όλη τη χώρα επειδή δεν είναι το εργαλείο που ενδείκνυται για τη συγκεκριμένη δουλειά. Αντίστοιχα, δεν πρέπει να χρησιμοποιήσετε επιτραπέζιο σκληρό δίσκο στο σύστημα επιτήρησης που προορίζεται για την ασφάλειά σας επειδή δεν σχεδιάστηκε για τη συγκεκριμένη εφαρμογή.

Οι μονάδες αποθήκευσης WD Purple κατηγορίας συστημάτων επιτήρησης έχουν υποβληθεί σε δοκιμές όσον αφορά τη συμβατότητά τους με πολλά και διαφορετικά συστήματα ασφάλειας. Οι μονάδες αυτές είναι σχεδιασμένες για να αντικαταστήσουν τις τυπικές επιτραπέζιες μονάδες που δεν ήταν σχεδιασμένες για το δύσκολο περιβάλλον επιτήρησης με κάμερες υψηλής ευκρίνειας όπου απαιτείται η αδιάκοπη λειτουργία τους όλο το 24ωρο επί 7 ημέρες την εβδομάδα. Οι επιτραπέζιες μονάδες είναι κατασκευασμένες έτσι ώστε να λειτουργούν μόνο για σύντομα χρονικά διαστήματα και δεν είναι σχεδιασμένες για να αντέχουν σε διακυμάνσεις υψηλής θερμοκρασίας και δονήσεις του εξοπλισμού τις οποίες καλείται να αντιμετωπίσει μια τυπική εφαρμογή επιτήρησης.

Ξεγνοιασιά με μονάδες αποθήκευσης για συστήματα επιτήρησης

Είτε θέλετε να προστατέψετε τα προσωπικά σας περιουσιακά στοιχεία και τους ανθρώπους που αγαπάτε είτε θέλετε να παρακολουθείτε την επιχείρηση που χτίσατε με τόσο κόπο, μπορείτε να βασιστείτε στις μονάδες αποθήκευσης κατηγορίας συστημάτων επιτήρησης ενός από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές σκληρών δίσκων στον κόσμο. Οι μονάδες αποθήκευσης WD Purple για συστήματα επιτήρησης είναι σχεδιασμένες για συστήματα επιτήρησης που λειτουργούν αδιάκοπα κάτω από υψηλές θερμοκρασίες για την ασφάλειά σας. Διασφαλίζουν την αξιοπιστία και την ποιότητα της αναπαραγωγής των βίντεο όταν την έχετε απόλυτη ανάγκη. Νιώστε την απόλυτη ασφάλεια γνωρίζοντας ότι χρησιμοποιείτε μια μονάδα κατηγορίας συστημάτων επιτήρησης που είναι σχεδιασμένη από έναν κορυφαίο κατασκευαστή σκληρών δίσκων.

Βελτίωση επιδόσεων με την τεχνολογία AllFrame

Οι σκληροί δίσκοι WD Purple κατηγορίας συστημάτων επιτήρησης διαθέτουν την τεχνολογία AllFrame που λειτουργεί με ροοθήκευση ATA και μειώνει την απώλεια καρέ, βελτιώνει την αναπαραγωγή και αυξάνει τον αριθμό των υποστηριζόμενων φατνίων μονάδων. Η τεχνολογία AllFrame μειώνει την εσφαλμένη εμφάνιση εικονοψηφίδων και τις διακοπές στο βίντεο που προκύπτουν όταν οι επιτραπέζιοι σκληροί δίσκοι δεν χρησιμοποιούνται σωστά ως χώροι αποθήκευσης σε συστήματα ασφάλειας. Τα ελλιπή καρέ και οι χαμένες σκηνές αποτελούν σοβαρό πρόβλημα όταν προκύπτει κάποιο συμβάν και χρειάζεται να ανακτηθούν τα βίντεο του συστήματος επιτήρησης.

Κύρια πλεονεκτήματα:

  • Μειώνει την απώλεια καρέ βίντεο με αποθήκευση κατηγορίας συστημάτων επιτήρησης.
  • Είναι ειδικά συντονισμένη για συστήματα επιτήρησης που προστατεύουν την ασφάλειά σας.
  • Οι αλγόριθμοι απόκρυψης είναι συντονισμένοι για εφαρμογές μέτρησης χαμηλού δυφιορρυθμού με υψηλή ροή για απαιτητικές εγγραφές που αποτελούν τυπικά στοιχεία των εφαρμογών επιτήρησης.
  • Αλλαγή κατά προτεραιότητα για καταμερισμό εγγραφών και πολιτικές προεκτοπιστικής απόκρυψης.
  • Υποστηρίζει ροοθήκευση TLER & ATA.
  • Υποστηρίζει έως και οκτώ μονάδες.
Σχεδίαση για συμβατότητα

Οι σκληροί δίσκοι WD Purple για συστήματα επιτήρησης είναι σχεδιασμένοι για συμβατότητα με τα πλαίσια υπολογιστών και τα πλινθιοσύνολα των κορυφαίων κατασκευαστών στον κλάδο για απρόσκοπτη ενσωμάτωση στο δικό σας καινούριο ή υπάρχον σύστημα βιντεοεπιτήρησης. Συμβουλευτείτε τον επιλογέα συμβατότητας που διαθέτουμε ώστε να εξακριβώσετε ποια μονάδα επιτήρησης ενδείκνυται για το σύστημά σας.

Βελτιστοποιημένες επιδόσεις για έως και 32 κάμερες υψηλής ευκρίνειας (HD).

Οι σκληροί δίσκοι WD Purple είναι βελτιστοποιημένοι για υποστήριξη έως 32 καμερών επιτήρησης υψηλής ευκρίνειας και σας προσφέρουν την ευελιξία μελλοντικής αναβάθμισης και επέκτασης του συστήματος ασφάλειας που διαθέτετε.

Χαμηλή κατανάλωση ισχύος

Η χαμηλή κατανάλωση ισχύος έχει καίρια σημασία σε περιβάλλοντα επιτήρησης που λειτουργούν αδιάκοπα κάτω από υψηλές θερμοκρασίες. Με την αποκλειστική τεχνολογία IntelliSeek οι μονάδες WD Purple υπολογίζουν τις βέλτιστες ταχύτητες αναζήτησης οπότε μειώνονται η κατανάλωση ισχύος, ο θόρυβος και οι δονήσεις που μπορεί να προκαλέσουν ζημιά στις επιτραπέζιες μονάδες και να επιφέρουν την πρόωρη φθορά τους. Επενδύοντας σε μια υψηλής ποιότητας μονάδα κατηγορίας συστημάτων επιτήρησης απαλλάσσεστε από κάθε έγνοια απολαμβάνοντας τα πλεονεκτήματά της για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

3ετής περιορισμένη εγγύηση (διεθνώς)

Εμπιστευτείτε μια εταιρεία που υποστηρίζει τα προϊόντα της για αποθήκευση σε συστήματα επιτήρησης με 3ετή περιορισμένη εγγύηση διεθνώς.

)

Γενικά Χαρακτηριστικά

Western Digital
Purple
WD40PURX

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

4 TB
3.5"
Sata III (6Gb/s)
IntelliPower
64 MB

Λοιπά Χαρακτηριστικά

0.700 Kg
3 έτη

Πληροφορίες Προϊόντος (Western Digital Purple 4TB Sata III WD40PURX.pdf, 551 Kb) [Λήψη]

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις


Παράδοση προϊοντων

Η e-gate σας παρέχει την δυνατότητα παραλαβής των παραγγελιών σας σε όλη την Ελλάδα
μέσα σε 1 με 3 ημέρες*. Η e-Gate έχει αναπτύξει τους κατάλληλους μηχανισμούς ώστε οι παραγγελίες με
τα προϊόντα σας να παραδίδονται άμεσα και με απόλυτη ασφάλεια στον χώρο σας.

*Η παράδοση της παραγγελίας πραγματοποιείται εντός 24 ωρών εφόσον δεν υφίσταται ειδικό πρόβλημα
διαθεσιμότητας των προϊόντων.

Για να παρακολουθήσετε την αποστολή της παραγγελίας σας μέσω web (tracking order), 
απλά τοποθετείτε τον αριθμό αποστολής που σας ενημερώσαμε μέσω email εδώ: http://www.taxydromiki.gr

 

Λεκανοπέδιο Αττικής

  • Δωρεάν Μεταφορικά μεταφορές άνω των 80€ (* εκτός εξαιρούμενων περιοχών όπου η χρέωση είναι 5€ έως 3 κιλά χωρίς επιπλέον χρέωση αντικαταβολής) 
  • 3€ για αγορές κάτω των 80€ (* εκτός εξαιρούμενων περιοχών όπου η χρέωση είναι 5€ έως 3 κιλά χωρίς επιπλέον χρέωση αντικαταβολής

 

Υπόλοιπη Ελλάδα:

  Επαρχία Δυσπρόσιτες περιοχές (εκτός ορίων πόλεων)
0-3  Kg 5,00 9,50
Κάθε κιλο extra 1,50 2,50
Αντικαταβολή 3,50 3,50
Παραδοση Σαββατου 3,50 3,50
Βαριά και ογκώδη αντικείμενα Ειδικές τιμές κατόπιν συνεννόησης

 

Ποιότητα και Ασφάλεια:

Η E-Gate στέλνει όλες τις παραγγελίες σφραγισμένες. Σε περίπτωση που παραλάβετε την παραγγελία σας σε ανοιχτό ή κατεστραμμένο
πακέτο παρακαλούμε να μην την δεχτείτε και να επικοινωνήστε αμέσως μαζί μας.
 
* Η E-GATE.GR διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί τους όρους, τρόπους και το κόστος αποστολής χωρίς
προηγούμενη προειδοποίηση.
 
* Τ.Κ Εξαιρούμενων περιοχών: Περιοχές που αρχίζουν με 133*, 134*, 136*, 180*, 188*, 189*, 19* και 18263

Οι πελάτες μας αγόρασαν επίσης.

Οι πελάτες μας είδαν επίσης

Πληρωμή με αντικαταβολή

Με το σύστημα της αντικαταβολής σας δίνεται η δυνατότητα εξόφλησης με μετρητά κατά την παράδοση των προϊόντων της παραγγελίας σας στο χώρο σας. Η παράδοση πραγματοποιείται από την εταιρεία courrier που συνεργάζεται η e-Gate.

Η δυνατότητα εξόφλησης με αντικαταβολή παρέχεται από την e-Gate δωρεάν για παραδόσεις εντός Αττικής και με χρέωση 3,5€ (με ΦΠΑ 24%) για παραδόσεις στην επαρχία.

Πληρωμή με πιστωτική κάρτα

Στο ηλεκτρονικό αλλά και στο φυσικό κατάστημα της E-Gate μπορείτε να πληρώσετε με πιστωτικές κάρτες VISA & MasterCard έκδοσης όλων των τραπεζών.

Πληρωμή με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Για την εξόφληση των αγορών μπορείτε να καταθέσετε εφάπαξ το ποσό που αντιστοιχεί, σε μία απο τις τράπεζες που συνεργαζόμαστε (Πειραιώς, ALPHA, Eurobank, Εθνική).