Τηλέφωνα Παραγγελιών

 211.1.800.800

 801.500.8888

Western Digital  4TB SATA 3 Blue WD40E31X

Western Digital 4TB SATA 3 Blue WD40E31X


V38721
Διαθέσιμο εντός 1-3 εργάσιμων ημερών

Western Digital  4TB SATA 3 Blue WD40E31X

Οι υβριδικοί δίσκοι στερεάς κατάστασης (SSHD) WD Blue συνδυάζουν την τεχνολογία SSD NAND flash και την πολύ μεγάλη χωρητικότητα αποθήκευσης των μονάδων σκληρού δίσκου (HDD) σε μία μονάδα δίσκου. Οι μηχανικοί της WD συνδυάζουν τα καλύτερα στοιχεία των SSD και των HDD, για να δημιουργήσουν έναν υβριδικό δίσκο που μπορεί να αυξήσει τη συνολική απόδοση του συστήματος, με αποτέλεσμα πιο γρήγορη εκκίνηση συστήματος, πιο γρήγορη φόρτωση εφαρμογών και βελτιωμένη απόκριση σε σύγκριση με τις παραδοσιακές μονάδες σκληρού δίσκου.

Επιδόσεις και χωρητικότητα που σας εμπνέουν

Ο WD Blue SSHD ενσωματώνει την υψηλής απόδοσης τεχνολογία SSD NAND flash στις τεράστιες δυνατότητες αποθήκευσης των παραδοσιακών μονάδων αποθήκευσης σκληρού δίσκου (HDD), με αποτέλεσμα βελτιωμένη υπολογιστική εμπειρία. Η μονάδα WD Blue SSHD αποτελεί μια βελτιστοποιημένη λύση που παντρεύει τις επιδόσεις των SSD και την τεράστια χωρητικότητα αποθήκευσης των HDD σε μία συσκευή.

 
8 GB NAND Flash για απίστευτες επιδόσεις

Η έξυπνη χρήση της ενσωματωμένης τεχνολογίας SSD NAND flash δίνει τη δυνατότητα στους δίσκους WD Blue SSHD να έχουν τέσσερις έως πέντε φορές πιο γρήγορες επιδόσεις από ό,τι οι παραδοσιακοί δίσκοι HDD 5400 rpm, βάσει των μετρήσεων του PCMark Vantage*.

* Μετρήσεις από το λογισμικό αξιολόγησης μέσων αποθήκευσης PCMark Vantage.

 
Αυτοβελτιούμενη τεχνολογία

Χρησιμοποιώντας ένα προηγμένο σύνολο αλγορίθμων, οι δίσκοι WD Blue SSHD παρακολουθούν τη χρήση δεδομένων του SSHD, δίνουν προτεραιότητα σε συχνά χρησιμοποιούμενα δεδομένα για γρήγορη πρόσβαση στο τμήμα στερεάς κατάστασης της συσκευής. Έτσι, προσαρμόζονται, μαθαίνουν και βελτιστοποιούνται αυτόματα, καθώς χρησιμοποιούνται νέες εφαρμογές και οι εντολές αλλάζουν στη διάρκεια του χρόνου. Αυτοί οι προηγμένοι αλγόριθμοι βρίσκονται στο υλικολογισμικό του δίσκου SSHD και του δίνουν τη δυνατότητα να λαμβάνει έξυπνες αποφάσεις σχετικά με τα δεδομένα που θα αποθηκευτούν στη μνήμη NAND flash, χωρίς επιρροή από τον κεντρικό υπολογιστή ή από σχετικά προγράμματα οδήγησης συσκευών αποθήκευσης. Συνδυάζοντας την απόδοση των δίσκων SSHD με την τεράστια χωρητικότητα των μονάδων σκληρού δίσκου, η WD δημιούργησε μια έξυπνη, υβριδική μονάδα σκληρού δίσκου που προσφέρει πραγματικά τις καλύτερες δυνατότητες και των δύο.

 
Εργαστείτε πιο γρήγορα, πιο έξυπνα και πιο αποτελεσματικά

Οι χρήστες υψηλών απαιτήσεων, όπως ψηφιακοί καλλιτέχνες, φωτογράφοι και παίκτες θα επωφεληθούν πλήρως από την εξαιρετικά υψηλή ταχύτητα ανάγνωσης και εγγραφής των δίσκων SSHD WD Blue, για τα μεγάλα δημιουργικά και πολυμεσικά αρχεία τους. Οι περιορισμοί στη χωρητικότητα ενός δίσκου SSD δεν είναι πλέον πρόβλημα: Ο WD Blue SSHD μπορεί να χωρέσει ένα ολόκληρο ψηφιακό χαρτοφυλάκιο με εξαιρετική ταχύτητα που προσεγγίζει αυτήν των δίσκων SSD, σε προσιτή τιμή.

 
Παιχνίδι χωρίς τέλος

Ένας υπολογιστής για παιχνίδια με δίσκο WD Blue SSHD προσφέρει ταχύτερη φόρτωση παιχνιδιών και πιο γρήγορες αυτόματες αποθηκεύσεις, ενώ μπορεί να μειώσει την καθυστέρηση μεταξύ επιπέδων σε σύγκριση με τις παραδοσιακές μονάδες σκληρού δίσκου. Η εξαιρετικά γρήγορη απόκριση της μονάδας έχει ως αποτέλεσμα πιο ομαλή εμπειρία παιχνιδιού, ενώ η αυξημένη χωρητικότητα σημαίνει ότι οι παίκτες μπορούν να αποθηκεύουν πιο πολλά αρχεία παιχνιδιών που σήμερα είναι πολύ ογκώδη.

 
Ο συνδυασμός τεχνολογιών προσφέρει καλύτερη σχέση τιμής/απόδοσης

Ο δίσκος WD Blue SSHD είναι εξοπλισμένος με τον ιδανικό όγκο μνήμης NAND flash, ώστε να προσφέρει απόδοση όμοια με των δίσκων SSD και παράλληλα μεγάλη χωρητικότητα, μειώνοντας σημαντικά τη σχέση τιμής/GB, σε σύγκριση με τους δίσκους SSD που έχουν μεγαλύτερο κόστος και μικρότερη χωρητικότητα.

Απλή εγκατάσταση, χωρίς να απαιτείται ειδικό λογισμικό

Ο υβριδικός δίσκος WD Blue SSHD είναι ανεξάρτητη συσκευή σε κλασική μορφή δίσκου HDD και η εγκατάστασή του είναι το ίδιο εύκολη με αυτήν ενός παραδοσιακού σκληρού δίσκου, χωρίς να απαιτούνται ειδικά προγράμματα οδήγησης ή λήψεις. Οι δίσκοι WD Blue SSHD είναι συμβατοί με τις περισσότερες τυπικές διαμορφώσεις υπολογιστή, όπως με επιτραπέζιους υπολογιστές και Mac.

Προτεινόμενη χρήση

Οι δίσκοι WD Blue SSHD έχουν δοκιμαστεί και εγκριθεί ως προς την απόδοσή τους για χρήση σε υπολογιστές, σταθμούς εργασίας υψηλών επιδόσεων και συστήματα για παιχνίδια.

 

Γενικά Χαρακτηριστικά

Western Digital
SSHD
WD40E31X

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

4 TB
3.5"
Sata III (6Gb/s)
64 MB

Λοιπά Χαρακτηριστικά

0.300 Kg
3 έτη

Παράδοση προϊοντων

Η e-gate σας παρέχει την δυνατότητα παραλαβής των παραγγελιών σας σε όλη την Ελλάδα
μέσα σε 1 με 3 ημέρες*. Η e-Gate έχει αναπτύξει τους κατάλληλους μηχανισμούς ώστε οι παραγγελίες με
τα προϊόντα σας να παραδίδονται άμεσα και με απόλυτη ασφάλεια στον χώρο σας.

*Η παράδοση της παραγγελίας πραγματοποιείται εντός 24 ωρών εφόσον δεν υφίσταται ειδικό πρόβλημα
διαθεσιμότητας των προϊόντων.

Για να παρακολουθήσετε την αποστολή της παραγγελίας σας μέσω web (tracking order), 
απλά τοποθετείτε τον αριθμό αποστολής που σας ενημερώσαμε μέσω email εδώ: http://www.taxydromiki.gr

 

Λεκανοπέδιο Αττικής

  • Δωρεάν Μεταφορικά μεταφορές άνω των 80€ (* εκτός εξαιρούμενων περιοχών όπου η χρέωση είναι 5€ έως 3 κιλά χωρίς επιπλέον χρέωση αντικαταβολής) 
  • 3€ για αγορές κάτω των 80€ (* εκτός εξαιρούμενων περιοχών όπου η χρέωση είναι 5€ έως 3 κιλά χωρίς επιπλέον χρέωση αντικαταβολής

 

Υπόλοιπη Ελλάδα:

  Επαρχία Δυσπρόσιτες περιοχές (εκτός ορίων πόλεων)
0-3  Kg 5,00 9,50
Κάθε κιλο extra 1,50 2,50
Αντικαταβολή 3,50 3,50
Παραδοση Σαββατου 3,50 3,50
Βαριά και ογκώδη αντικείμενα Ειδικές τιμές κατόπιν συνεννόησης

 

Ποιότητα και Ασφάλεια:

Η E-Gate στέλνει όλες τις παραγγελίες σφραγισμένες. Σε περίπτωση που παραλάβετε την παραγγελία σας σε ανοιχτό ή κατεστραμμένο
πακέτο παρακαλούμε να μην την δεχτείτε και να επικοινωνήστε αμέσως μαζί μας.
 
* Η E-GATE.GR διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί τους όρους, τρόπους και το κόστος αποστολής χωρίς
προηγούμενη προειδοποίηση.
 
* Τ.Κ Εξαιρούμενων περιοχών: Περιοχές που αρχίζουν με 133*, 134*, 136*, 180*, 188*, 189*, 19* και 18263

Οι πελάτες μας αγόρασαν επίσης.

 
Roline Adapter DVI M to VGA F 12.03.3105

Roline Adapter DVI M to VGA F 12.03.3105

  3.61 (με ΦΠΑ)
   
Western Digital Blue SSHD 1TB 2.5" Sata III WD10J31X

Western Digital Blue SSHD 1TB 2.5" Sata III WD10J31X

  107.15 (με ΦΠΑ)
 

Οι πελάτες μας είδαν επίσης

 
Seagate Constellation ES.3 3TB 3.5'' SATA3 ST3000NM0033

Seagate Constellation ES.3 3TB 3.5'' SATA3 ST3000NM0033

  188.90 (με ΦΠΑ)
   
Western Digital RedPRO 3TB WD3001FFSX

Western Digital RedPRO 3TB WD3001FFSX

  195.08 (με ΦΠΑ)
   
Seagate Desktop SSHD 4TB / 8GB SSD ST4000DX001

Seagate Desktop SSHD 4TB / 8GB SSD ST4000DX001

  160.18 (με ΦΠΑ)
   
Western Digital Red for NAS 4TB Sata III WD40EFRX

Western Digital Red for NAS 4TB Sata III WD40EFRX

  165.39 (με ΦΠΑ)
   
Western Digital 2TB SATA 3 Red Pro WD2002FFSX

Western Digital 2TB SATA 3 Red Pro WD2002FFSX

  158.44 (με ΦΠΑ)
 

Πληρωμή με αντικαταβολή

Με το σύστημα της αντικαταβολής σας δίνεται η δυνατότητα εξόφλησης με μετρητά κατά την παράδοση των προϊόντων της παραγγελίας σας στο χώρο σας. Η παράδοση πραγματοποιείται από την εταιρεία courrier που συνεργάζεται η e-Gate.

Η δυνατότητα εξόφλησης με αντικαταβολή παρέχεται από την e-Gate δωρεάν για παραδόσεις εντός Αττικής και με χρέωση 3,5€ (με ΦΠΑ 24%) για παραδόσεις στην επαρχία.

Πληρωμή με πιστωτική κάρτα

Στο ηλεκτρονικό αλλά και στο φυσικό κατάστημα της E-Gate μπορείτε να πληρώσετε με πιστωτικές κάρτες VISA & MasterCard έκδοσης όλων των τραπεζών.

Πληρωμή με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Για την εξόφληση των αγορών μπορείτε να καταθέσετε εφάπαξ το ποσό που αντιστοιχεί, σε μία απο τις τράπεζες που συνεργαζόμαστε (Πειραιώς, ALPHA, Eurobank, Εθνική).