Τηλέφωνα Παραγγελιών

 211.1.800.800

 801.500.8888

Samsung CLX-6260FW Color Laser MFP

Samsung CLX-6260FW Color Laser MFP


V23915
Διαθέσιμο εντός 1-3 εργάσιμων ημερών


Έγχρωμες εκτυπώσεις γρήγορα και οικονομικά

Σήμερα, οι επιχειρήσεις θέλουν να μπορούν να παράγουν υψηλής ποιότητας εκτυπώσεις γρήγορα, αλλά και οικονομικά. Ο CLX-6260FW σας προσφέρει έγχρωμες εκτυπώσεις άριστης ποιότητας, ενώ παράλληλα σας λύνει τα χέρια, καθώς λειτουργεί ως σαρωτής, αντιγραφικό και φαξ. Η ταχύτατη διπλή μονάδα επεξεργασίας, η υποστήριξη δικτύου gigabit και η τεχνολογία στιγμιαίας τήξης εγγυώνται μεγαλύτερες ταχύτητες και μικρότερο χρόνο αναμονής.
Χάρη στις καινοτόμες προδιαγραφές του για περιορισμό του κόστους, όπως είναι το τόνερ υψηλής απόδοσης, η χαμηλή κατανάλωση ρεύματος και οι οικολογικές ρυθμίσεις, αυτός ο εκτυπωτής ξεχωρίζει για την οικονομική του λειτουργία.
Πρόκειται για έναν μεσαίου μεγέθους εκτυπωτή για ομάδες εργασίας με πολύ υψηλό αίσθημα εξοικονόμησης χρημάτων.

4 λειτουργίες σε μία συσκευή

Το ευέλικτο πολυμηχάνημα 4 λειτουργιών CLX-6260FW της Samsung διευκολύνει τη ροή εργασιών σας και εξασφαλίζει την αποδοτικότητα των επαγγελματικών σας εκτυπώσεων. Με λειτουργίες εκτύπωσης, αντιγραφής, σάρωσης και φαξ, ο CLX-6260FW παρέχει απόλυτη ευελιξία, ενώ πραγματικά σας λύνει τα χέρια με τις δυνατότητές του. Επιπλέον, διαθέτει καινοτόμες λειτουργίες όπως λειτουργία αντιγραφής ταυτότητας (ID Copy), εκτύπωση διαφορετικών σελίδων σε μία (N-up copy), σάρωση και αποστολή με email (Scan-to-email) και λειτουργία φαξ μέσω υπολογιστή (PC fax). Έτσι, έχετε ό,τι χρειάζεστε για να ανταπεξέλθετε με επιτυχία στον σύγχρονο επιχειρηματικό κόσμο.

Τώρα, κάθε ομάδα εργασίας μπορεί να απολαμβάνει έγχρωμες εκτυπώσεις επαγγελματικού επιπέδου

Όποιο κι αν είναι το μέγεθος της ομάδας σας, όσο πολυάσχολοι κι αν είστε, μπορείτε να βασίζεστε στον CLX-6260FW για έγχρωμες επαγγελματικές εκτυπώσεις υψηλής ποιότητας. Επειδή τίποτα λιγότερο δεν είναι αρκετό.

Εκτυπώστε ευκρινείς εικόνες και ακόμα πιο ευκρινή κείμενα

Η μοναδική τεχνολογία της Samsung ReCP (Rendering Engine for Clean Page) βελτιώνει συνολικά την ποιότητα και τη φωτεινότητα των έγχρωμων εκτυπώσεων, διασφαλίζοντας ότι κάθε εκτύπωση θα είναι τέλεια. Το πολυμηχάνημα αυτό αυξάνει αυτόματα την εστίαση τόσο στα γραφικά όσο και στο κείμενο, ενώ τα στερεά αντικείμενα αλληλεπικαλύπτονται, ώστε να μην υπάρχουν λευκά κενά.

Τα χρώματα γίνονται ακόμα πιο έντονα

Το πολυμερισμένο τόνερ νέας γενιάς διαθέτει μικρότερα και πιο ομοιογενή σωματίδια, απ’ ό,τι τα τόνερ συμβατικής τεχνολογίας. Οι εκτυπώσεις σας θα έχουν πιο ξεκάθαρες γραμμές και πιο ζωντανές λεπτομέρειες, ενώ παράλληλα, εκμηδενίζεται η δημιουργία πτυχώσεων στο χαρτί. Επίσης, η μεγαλύτερη περιεκτικότητά του σε κερί βελτιώνει τη γυαλάδα της εικόνας και παρατείνει τη διάρκεια ζωής της, καθώς αποτρέπει το ανεπιθύμητο ξεθώριασμα.

Εκτυπώσεις με υψηλές αποδόσεις

Ανεξάρτητα από τον όγκο των εκτυπώσεων, ο CLX-6260FW θα διαπρέψει. Με εντυπωσιακό χρόνο 17 δευτερολέπτων για την πρώτη εκτύπωση και με 24 σελίδες ανά λεπτό στη συνέχεια, δεν θα μείνετε ποτέ πίσω στη δουλειά σας. Αυτό σημαίνει ότι θα μπορείτε επιτέλους να δίνετε βάρος στα σημαντικά ζητήματα της εργασίας σας, και όχι να περιμένετε πάνω από τον εκτυπωτή.

Περισσότερη δύναμη, μεγαλύτερη παραγωγικότητα

Υπάρχουν ημέρες που η εκτύπωση είναι μια ιδιαίτερα χρονοβόρα διαδικασία. Χάρη στη διπλή μονάδα επεξεργασίας 533 MHz και τη βασική μνήμη χωρητικότητας 512 ΜΒ (με δυνατότητα επέκτασης έως 1 GB),ο CLX-6260FW είναι σίγουρο ότι θα φέρει εις πέρας όλες τις εκτυπωτικές εργασίες που εκκρεμούν.

Γρήγορη και ευέλικτη διαχείριση χαρτιού

Τώρα, μπορείτε να εκτυπώνετε ή να βγάζετε φωτοαντίγραφα σε πιο βαριά χαρτιά. Ο δίσκος πολλαπλών χρήσεων των 50 φύλλων καθώς και η βασική κασέτα τροφοδοσίας των 250 φύλλων μπορούν να δεχθούν με άνεση χαρτιά βάρους 220g/m2. Επιπλέον, με την προαιρετική κασέτα τροφοδοσίας των 520 φύλλων μπορείτε να αυξήσετε τη συνολική χωρητικότητα του εκτυπωτή στα 820 φύλλα. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε, επίσης, να χρησιμοποιήσετε μέχρι και τρεις διαφορετικούς τύπους χαρτιού, χωρίς να χρειάζεται να σπαταλάτε χρόνο αλλάζοντας κάθε φορά χαρτί.

Η παραγωγικότητά σας μπορεί να αυξηθεί ακόμη περισσότερο με τον τροφοδότη εγγράφων 50 φύλλων ο οποίος επεξεργάζεται αυτόματα έγγραφα μονής αλλά και διπλής όψης.

Επαγγελματικές έγχρωμες εκτυπώσεις πιο εύκολα από ποτέ

Με τον CLX-6260FW μπορείτε να αυξήσετε κατακόρυφα την αποδοτικότητα της ομάδας εργασίας σας. Ο εκτυπωτής διαθέτει μια σειρά από εύχρηστες λειτουργίες και έξυπνα λογισμικά υποστήριξης για να μην χάνετε χρόνο και να εργάζεστε πιο αποτελεσματικά και πιο γρήγορα.

Εύχρηστος πίνακας χειρισμού

Χάρη στην εύχρηστη και ευανάγνωστη έγχρωμη οθόνη 4,3 ιντσών, ο έλεγχος της κατάστασης των εργασιών εκτύπωσης και η πρόσβαση στις διάφορες λειτουργίες γίνονται παιχνίδι, ενώ παράλληλα εξοικονομείτε χρόνο και χρήματα.

Εύκολη εκτύπωση μέσω USB

Η θύρα άμεσης σύνδεσης USB που βρίσκεται ακριβώς κάτω από τον πίνακα χειρισμού, στην μπροστινή πλευρά της συσκευής, σας δίνει τη δυνατότητα να εκτυπώνετε από ή να σαρώνετε σε ένα στικ μνήμης USB απευθείας από τη συσκευή, χωρίς υπολογιστή.

Ασύρματη σύνδεση απλά και γρήγορα

Αρκεί ένα πάτημα του πλήκτρου WPS (WiFi Protected Setup) και ο CLX-6260FW θα συνδεθεί γρήγορα και με ασφάλεια στο ασύρματο δίκτυό σας.

Ασφαλείς και εμπιστευτικές εκτυπώσεις

Δεν χρειάζεται να αγχώνεστε εάν πρέπει να εκτυπώσετε ευαίσθητα δεδομένα με τον εκτυπωτή σας. Τώρα μπορείτε να διασφαλίσετε ότι οι εκτυπώσεις σας θα παραμένουν προσωπικές. Απλώς εισάγετε έναν κωδικό πρόσβασης για να ανακτήσετε μια εργασία εκτύπωσης, όταν εσείς το επιθυμείτε, μακριά από περίεργα βλέμματα. Και με το ενσωματωμένο αριθμητικό πληκτρολόγιο αυτή η διαδικασία γίνεται πιο εύκολη από ποτέ!

Χαμηλό κόστος, μικρό αντίκτυπο στον πλανήτη

Εξοικονομήστε εύκολα τόνερ, χαρτί και ρεύμα. Κάντε κάτι καλό για το περιβάλλον και για τα οικονομικά της επιχείρησής σας. Ο CLX-6260FW συνδυάζει απόλυτα την εξοικονόμηση χρημάτων με την άριστη χρωματική ποιότητα των εκτυπώσεων.

Εξαιρετικά υψηλή απόδοση σημαίνει εξαιρετικά χαμηλό κόστος

Απολαύστε έγχρωμες εκτυπώσεις επαγγελματικής ποιότητας, χωρίς να σας ξεφεύγει στιγμή ο έλεγχος των συνολικών εξόδων σας. Τα δοχεία τόνερ υψηλής απόδοσης με τον ειδικό σχεδιασμό χρειάζονται λιγότερο συχνά αλλαγή και έχουν μικρότερο κόστος ανά εκτύπωση. (Απόδοση δοχείου μαύρου τόνερ: 6000 κανονικές σελίδες, απόδοση δοχείου κίτρινου/ματζέντα/κυανού τόνερ: 3500 κανονικές σελίδες)

Μειώστε τα έξοδα με εκτυπώσεις και αντίγραφα διπλής όψης

Με την ενσωματωμένη λειτουργία για εκτυπώσεις διπλής όψης, η εξοικονόμηση χαρτιού γίνεται πιο εύκολα από ποτέ. Είναι απλό. Το χαρτί αναποδογυρίζεται αυτόματα, ώστε να έχετε τη δυνατότητα να εκτυπώσετε και στις δύο όψεις. Αυτός μπορεί να είναι ένας θαυμάσιος τρόπος για να μειώσετε κατά 50% την κατανάλωση χαρτιού.

Εξοικονομήστε χρήματα με οικολογικό τρόπο

Κάθε επιχείρηση θέλει να μειώνει τα έξοδά της όποτε έχει την ευκαιρία. Με το πλήκτρο ECO για οικολογική εκτύπωση και τις έξυπνες οικολογικές λειτουργίες, η περικοπή εξόδων γίνεται πιο εύκολα από ποτέ. Εκτυπώστε περισσότερα σε κάθε σελίδα με τη λειτουργία N-up και την εκτύπωση διπλής όψης, παραλείψτε τις κενές σελίδες ή εκτυπώστε σε κλίμακα του γκρι, αντί για έγχρωμα. Με τον προσομοιωτή αποτελέσματος μπορείτε να βλέπετε ακόμα και πόσο διοξείδιο του άνθρακα, ρεύμα και χαρτί έχετε εξοικονομήσει.

Χαμηλότερη κατανάλωση ρεύματος

Πέρα από την εντυπωσιακή λίστα με τα χαρακτηριστικά και τις λειτουργίες του, ο CLX-6260FW καταναλώνει πολύ λιγότερο ρεύμα σε σύγκριση με τους ανταγωνιστές του. Το καινοτόμο πολυμερισμένο τόνερ απαιτεί χαμηλότερες θερμοκρασίες τήξης για να λειτουργήσει. Ταυτόχρονα, με την τεχνολογία στιγμιαίας τήξης χρειάζεται μικρότερος χρόνος προθέρμανσης, πριν από την πρώτη εκτύπωση. Όλα τα παραπάνω, σε συνδυασμό με την ολοκαίνουργια μονάδα επεξεργασίας, καθιστούν αυτόν τον εκτυπωτή μια από τις πιο «πράσινες» συσκευές που κυκλοφορούνε σήμερα.

Υποστήριξη για εύκολες λύσεις

Ο εκτυπωτής διαθέτει ενσωματωμένη τεχνική υποστήριξη μέσω λογισμικού, προκειμένου να έχετε τον απόλυτο έλεγχο και να βγάζετε εκτυπώσεις άψογης ποιότητας πιο εύκολα από ποτέ.

Πρόγραμμα Easy Eco Driver

Το Easy Eco Driver σας βοηθά να συγκεντρώνετε ψηφιακά έγγραφα σε διάφορες μορφές και να τα μοιράζεστε εύκολα με άλλους, ακόμα και μέσα από τις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης.

Το πρόγραμμα Eco-Driver της Samsung κέρδισε
το βραβείο «Εξαιρετικό Επίτευγμα»
από την Buyers Lab, Inc.

Καθορίστε το αποτέλεσμα πριν από την εκτύπωση

Η λειτουργία εύκολης διαχείρισης χρώματος της Samsung σας δίνει τη δυνατότητα να προσαρμόζετε την ισορροπία του χρώματος, τον κορεσμό, τη φωτεινότητα ή την αντίθεση κάθε εικόνας πριν από την εκτύπωση. Το τέλειο εργαλείο για να εκτυπώνετε πάντοτε στο σωστό χρώμα το λογότυπο της επιχείρησής σας.

Ανακαλύψτε έναν εύκολο τρόπο διαχείρισης

Η λειτουργία Easy Printer Manager μεγιστοποιεί τον έλεγχο που έχετε στην εργασία σας, καθώς σας επιτρέπει να διαχειρίζεστε όλες τις συσκευές σας από ένα και μόνο σημείο. Ελέγξτε την κατάσταση της συσκευής και του τόνερ, παραγγείλετε τόνερ, αλλάξτε τις ρυθμίσεις ή ορίστε ειδοποιήσεις ακόμη και μέσω e-mail.

Απλοποιήστε την καθημερινότητά σας με το Easy Document Creator

Η χρήσιμη αυτή εφαρμογή σας βοηθά να σαρώνετε, να συγκεντρώνετε και να αποθηκεύετε έγγραφα σε διάφορες μορφές, συμπεριλαμβανομένης της epub. Μπορείτε επίσης να τα μοιράζεστε μέσω σελίδων κοινωνικής δικτύωσης ή φαξ. Είναι ιδανική για να μοιράζεστε σημειώσεις από μια σημαντική σύσκεψη.

Φορητή εκτύπωση

Με την εφαρμογή φορητής εκτύπωσης της Samsung μπορείτε να εκτυπώνετε εύκολα τα έγγραφα, τις φωτογραφίες και τις παρουσιάσεις σας απευθείας από το κινητό σας, εφόσον διαθέτει λειτουργικό σύστημα Android, iOS, ή Windows Phone 7.

Εύκολη αντικατάσταση του τόνερ

Η αλλαγή του τόνερ γίνεται τώρα πιο εύκολα χάρη στη συρταρωτή υποδοχή που βρίσκεται στο επάνω μέρος του εκτυπωτή. Επιπλέον, με τα δοχεία τόνερ υψηλής απόδοσης «όλα σε ένα», δεν γλιτώνετε μόνο χρόνο, αλλά και χρήμα.

Χαρακτηριστικά προϊόντος

Γενικά Χαρακτηριστικά

Samsung
CLX-6260FW
CLX-6260FW
Πολυμηχάνημα
Laser
Έγχρωμη

Χαρακτηριστικά Εκτύπωσης

έως 25 σελ/λεπτό
έως 25 σελ/λεπτό
έως 9600 x 600 dpi
Αυτόματη

Χαρακτηριστικά Αντιγραφής

έως 25 σελ/λεπτό
έως 25 σελ/λεπτό
έως 1200 x 1200 dpi
25 έως 400 %
Ναι

Χαρακτηριστικά Σάρωσης

(?)
έως 4.800 dpi

Χαρακτηριστικά Fax

Ναι
33.6 Kbit/s
6 MB

Χειρισμός Χαρτιού

A4
250 φύλλα
150 φύλλα
έως 60.000 σελίδες
Ναι

Συνδεσιμότητα

1 x Hi-Speed USB 2.0
Ethernet 10 / 100 Base TX
802.11b, 802.11g, 802.11n

Λοιπά Χαρακτηριστικά

469 x 452.5 x 504.3 mm
26.72 Kg
1 Έτος

Πληροφορίες Προϊόντος (Samsung CLX-6260FW Color Laser MFP.pdf, 3,815 Kb) [Λήψη]

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις


Παράδοση προϊοντων

Η e-gate σας παρέχει την δυνατότητα παραλαβής των παραγγελιών σας σε όλη την Ελλάδα
μέσα σε 1 με 3 ημέρες*. Η e-Gate έχει αναπτύξει τους κατάλληλους μηχανισμούς ώστε οι παραγγελίες με
τα προϊόντα σας να παραδίδονται άμεσα και με απόλυτη ασφάλεια στον χώρο σας.

*Η παράδοση της παραγγελίας πραγματοποιείται εντός 24 ωρών εφόσον δεν υφίσταται ειδικό πρόβλημα
διαθεσιμότητας των προϊόντων.

Για να παρακολουθήσετε την αποστολή της παραγγελίας σας μέσω web (tracking order), 
απλά τοποθετείτε τον αριθμό αποστολής που σας ενημερώσαμε μέσω email εδώ: http://www.taxydromiki.gr

 

Λεκανοπέδιο Αττικής

  • Δωρεάν Μεταφορικά μεταφορές άνω των 80€ (* εκτός εξαιρούμενων περιοχών όπου η χρέωση είναι 5€ έως 3 κιλά χωρίς επιπλέον χρέωση αντικαταβολής) 
  • 3€ για αγορές κάτω των 80€ (* εκτός εξαιρούμενων περιοχών όπου η χρέωση είναι 5€ έως 3 κιλά χωρίς επιπλέον χρέωση αντικαταβολής

 

Υπόλοιπη Ελλάδα:

  Επαρχία Δυσπρόσιτες περιοχές (εκτός ορίων πόλεων)
0-3  Kg 5,00 9,50
Κάθε κιλο extra 1,50 2,50
Αντικαταβολή 3,50 3,50
Παραδοση Σαββατου 3,50 3,50
Βαριά και ογκώδη αντικείμενα Ειδικές τιμές κατόπιν συνεννόησης

 

Ποιότητα και Ασφάλεια:

Η E-Gate στέλνει όλες τις παραγγελίες σφραγισμένες. Σε περίπτωση που παραλάβετε την παραγγελία σας σε ανοιχτό ή κατεστραμμένο
πακέτο παρακαλούμε να μην την δεχτείτε και να επικοινωνήστε αμέσως μαζί μας.
 
* Η E-GATE.GR διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί τους όρους, τρόπους και το κόστος αποστολής χωρίς
προηγούμενη προειδοποίηση.
 
* Τ.Κ Εξαιρούμενων περιοχών: Περιοχές που αρχίζουν με 133*, 134*, 136*, 180*, 188*, 189*, 19* και 18263

Οι πελάτες μας αγόρασαν επίσης.

 
Samsung M506L Toner Magenta 3.5K Pgs CLT-M506L

Samsung M506L Toner Magenta 3.5K Pgs CLT-M506L

  95.19 (με ΦΠΑ)
   
Samsung C506L Toner Cyan 3.5K Pgs CLT-C506L

Samsung C506L Toner Cyan 3.5K Pgs CLT-C506L

  96.00 (με ΦΠΑ)
   
Samsung Y506L Toner Yellow 3.5K Pgs CLT-Y506L

Samsung Y506L Toner Yellow 3.5K Pgs CLT-Y506L

  99.60 (με ΦΠΑ)
   
Samsung K506L Toner Black 6K Pgs CLT-K506L

Samsung K506L Toner Black 6K Pgs CLT-K506L

  101.39 (με ΦΠΑ)
 

Οι πελάτες μας είδαν επίσης

 
Lexmark CX410de Color Laser MFP

Lexmark CX410de Color Laser MFP

  556.69 (με ΦΠΑ)
   
Xerox WorkCentre 3615V/DN Laser MFP

Xerox WorkCentre 3615V/DN Laser MFP

  698.13 (με ΦΠΑ)
 

Πληρωμή με αντικαταβολή

Με το σύστημα της αντικαταβολής σας δίνεται η δυνατότητα εξόφλησης με μετρητά κατά την παράδοση των προϊόντων της παραγγελίας σας στο χώρο σας. Η παράδοση πραγματοποιείται από την εταιρεία courrier που συνεργάζεται η e-Gate.

Η δυνατότητα εξόφλησης με αντικαταβολή παρέχεται από την e-Gate δωρεάν για παραδόσεις εντός Αττικής και με χρέωση 3,5€ (με ΦΠΑ 24%) για παραδόσεις στην επαρχία.

Πληρωμή με πιστωτική κάρτα

Στο ηλεκτρονικό αλλά και στο φυσικό κατάστημα της E-Gate μπορείτε να πληρώσετε με πιστωτικές κάρτες VISA & MasterCard έκδοσης όλων των τραπεζών.

Πληρωμή με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Για την εξόφληση των αγορών μπορείτε να καταθέσετε εφάπαξ το ποσό που αντιστοιχεί, σε μία απο τις τράπεζες που συνεργαζόμαστε (Πειραιώς, ALPHA, Eurobank, Εθνική).