Τηλέφωνα Παραγγελιών

 211.1.800.800

 801.500.8888

HP ProLiant DL160 Gen9 783364-425

HP ProLiant DL160 Gen9 783364-425


V35698
Δεν υπάρχει απόθεμα

Τα νεότερα Προϊόντα της κατηγορίας!

Διακομιστής με ουσιώδη χαρακτηριστικά για περιβάλλον πληροφορικής η οποία περιορίζεται από τον προϋπολογισμό, χώρο ή πόρους. Ο ProLiant DL160 Gen9 παρέχει τη σωστή ισορροπία μεταξύ της απόδοσης, την αποθήκευση, την αξιοπιστία, τη διαχειρισιμότητα και την αποτελεσματικότητα σε ένα πυκνό και συμπαγές αμάξωμα, για να καλύψει τις ανάγκες ενός ποικίλου συνόλου των πελατών - από μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις σε φορείς παροχής υπηρεσιών με ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών - από τη γενική υποδομή σκοπό αυτό στην αναδυόμενη «νέα στυλ της πληροφορικής" αναπτύξεις όπως το σύννεφο και μεγάλες δεδομένα σε κατανεμημένα υπολογιστικά περιβάλλοντα.

Χαρακτηριστικά
Συνδυασμός επιδόσεων, διαχειρισιμότητας και αποθήκευσης για τις ανάγκες πληροφορικής των μικρομεσαίων επιχειρήσεων

    Ο
ProLiant DL160 Gen9 προσφέρει 16 υποδοχές DIMM της HP DDR4 SmartMemory, με ενσωματωμένη νοημοσύνη για να μειώσετε το χρόνο αναμονής και μέχρι 14% καλύτερη απόδοση 1 απόδοσης.

    
Ενσωματωμένο διαχείρισης για την ανάπτυξη, την παρακολούθηση και την υποστήριξη του διακομιστή σας εξ αποστάσεως, εκτός ζώνης με το HP ΔΟΕ καθιστά ευκολότερο για τη διαχείριση πολύπλοκων ΙΤ περιβάλλοντα ελαχιστοποιώντας έτσι τις απαιτήσεις των τεχνολογιών πληροφορικής πόρων.

    
Υποστηρίζει έως και δύο (2) επεξεργαστή Intel Xeon E5-2600 v3 επεξεργαστές προσφέρουν βελτιωμένη απόδοση και αποτελεσματικότητα.

    
SmartDrives της HP συνεχίζουν να παρέχουν την καλύτερη δυνατή απόδοση, την ικανότητα και την αξιοπιστία για την κάλυψη διαφόρων τμημάτων των πελατών και τις απαιτήσεις φόρτου εργασίας στα σωστά οικονομικά. Υποστηρίζει έως και τέσσερα (4) LFF και οκτώ (8) SFF 12 Gb / s με την ευελιξία των τεσσάρων (4) επιλογή LFF ΝΗΡ.

    
Ενσωματωμένος SATA HP Dynamic Smart Array B140i ελεγκτή για την εκκίνηση και δεδομένα. Επιλογή HP Smart Array Ελεγκτές με αυξημένη απόδοση, τη διαθεσιμότητα των δεδομένων με την τεχνολογία της SAS του 12GB / s ή το HP Smart HBAs με αξιόπιστες και υψηλής απόδοσης SAS συνδεσιμότητα ικανό να εκτελεί λειτουργία HBA ή απλή λειτουργία RAID.

Επεκτασιμότητα και απόδοση σε ένα πυκνό Σχεδιασμός για Hyperscale Περιβάλλοντα

    
Ο διακομιστής HP ProLiant DL160 Gen9 προσφέρει πυκνό και αποτελεσματικό σχεδιασμό σε ένα σημείο τιμών που παρέχει ευέλικτη οριζόντια δυνατότητα επέκτασης για κατανεμημένα υπολογιστικά περιβάλλοντα όπως το Hadoop, NoSQL να αντιμετωπίσει-up με ταχέως αναπτυσσόμενες ανάγκες των επιχειρήσεων.

    
Πρότυπο με 2x1GbE, μέχρι τρεις (3) υποδοχές PCIe και την επιλογή του HP FlexibleLOM σας παρέχει την ευελιξία της δικτύωσης εύρος ζώνης και το ύφασμα, έτσι ώστε να μπορούν να προσαρμοστούν και να αναπτυχθούν στις μεταβαλλόμενες ανάγκες των επιχειρήσεων.

    
Έως 92% αποτελεσματική πιστοποίηση 80 PLUS entry-level της HP Τροφοδοτικά και ENERGY STAR® διαμορφώσεις ειδική διακομιστή απεικονίζουν μια συνεχής δέσμευση να βοηθήσει τους πελάτες εξοικονομούν ενέργεια και να εξοικονομήσετε χρήματα.

    
Η βελτίωση του βιοτικού θερμοκρασία περιβάλλοντος με ASHRAE Α3 και Α4 2 βοηθά τους πελάτες να μειώσουν το κόστος ψύξης.

Διαχείριση Agile Υποδομών για την επιτάχυνση IT Service Delivery

    
Με το HP ProLiant DL160 Gen9 διακομιστή, το HP OneView παρέχει συγκλίνουσες διαχείρισης για την αυτοματοποίηση απλότητα σε διακομιστές, αποθήκευση και δικτύωση.

    
Συνδεδεμένοι εξατομικευμένη ταμπλό για την παρακολούθηση της υγείας σύγκλιση των υποδομών και διαχείρισης υποστήριξης με την HP Insight Online.

    
Διαμόρφωση σε λειτουργία εκκίνησης UEFI, την παροχή τοπικών και απομακρυσμένων με ευφυή προβλέψεων και Scripting εργαλειοθήκες.

    
Ενσωματωμένο διαχείρισης για την ανάπτυξη, την παρακολούθηση και την υποστήριξη του διακομιστή σας εξ αποστάσεως, εκτός ζώνης με το HP ΔΟΕ και τη βελτιστοποίηση του firmware και προγραμμάτων οδήγησης και μείωση του χρόνου βλάβης με το HP Smart Update, που αποτελείται από την HP SUM και spp.

Γενικά Χαρακτηριστικά

Hewlett Packard
Proliant
DL160 Gen9
783364-425

Κουτί

Rackable
1U
1 x 550

Επεξεργαστής

Intel
Xeon E5-2609v3
6
1.9 GHz
15 MB

Μνήμη

8 GB
DDR4 Registered
2133 MHz
1 x 8GB

Σκληρός Δίσκος

0

Μητρική Κάρτα

FCLGA2011

Δίκτυα

2x Gigabit Ethernet Controller

Συνδεσιμότητα

4

Πολυμέσα

DVD-RW

Λογισμικό

Δεν Περιλαμβάνει

Λοιπά Χαρακτηριστικά

1 Έτος

Παράδοση προϊοντων

Η e-gate σας παρέχει την δυνατότητα παραλαβής των παραγγελιών σας σε όλη την Ελλάδα
μέσα σε 1 με 3 ημέρες*. Η e-Gate έχει αναπτύξει τους κατάλληλους μηχανισμούς ώστε οι παραγγελίες με
τα προϊόντα σας να παραδίδονται άμεσα και με απόλυτη ασφάλεια στον χώρο σας.

*Η παράδοση της παραγγελίας πραγματοποιείται εντός 24 ωρών εφόσον δεν υφίσταται ειδικό πρόβλημα
διαθεσιμότητας των προϊόντων.

Για να παρακολουθήσετε την αποστολή της παραγγελίας σας μέσω web (tracking order), 
απλά τοποθετείτε τον αριθμό αποστολής που σας ενημερώσαμε μέσω email εδώ: http://www.taxydromiki.gr

 

Λεκανοπέδιο Αττικής

  • Δωρεάν Μεταφορικά μεταφορές άνω των 80€ (* εκτός εξαιρούμενων περιοχών όπου η χρέωση είναι 5€ έως 3 κιλά χωρίς επιπλέον χρέωση αντικαταβολής) 
  • 3€ για αγορές κάτω των 80€ (* εκτός εξαιρούμενων περιοχών όπου η χρέωση είναι 5€ έως 3 κιλά χωρίς επιπλέον χρέωση αντικαταβολής

 

Υπόλοιπη Ελλάδα:

  Επαρχία Δυσπρόσιτες περιοχές (εκτός ορίων πόλεων)
0-3  Kg 5,00 9,50
Κάθε κιλο extra 1,50 2,50
Αντικαταβολή 3,50 3,50
Παραδοση Σαββατου 3,50 3,50
Βαριά και ογκώδη αντικείμενα Ειδικές τιμές κατόπιν συνεννόησης

 

Ποιότητα και Ασφάλεια:

Η E-Gate στέλνει όλες τις παραγγελίες σφραγισμένες. Σε περίπτωση που παραλάβετε την παραγγελία σας σε ανοιχτό ή κατεστραμμένο
πακέτο παρακαλούμε να μην την δεχτείτε και να επικοινωνήστε αμέσως μαζί μας.
 
* Η E-GATE.GR διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί τους όρους, τρόπους και το κόστος αποστολής χωρίς
προηγούμενη προειδοποίηση.
 
* Τ.Κ Εξαιρούμενων περιοχών: Περιοχές που αρχίζουν με 133*, 134*, 136*, 180*, 188*, 189*, 19* και 18263

Οι πελάτες μας είδαν επίσης

 
HP ProLiant DL180 Gen9 784107-425

HP ProLiant DL180 Gen9 784107-425

  974.75 (με ΦΠΑ)
   
HP Server ProLiant DL80 Gen9 788149-425

HP Server ProLiant DL80 Gen9 788149-425

  1,166.27 (με ΦΠΑ)
 

Πληρωμή με αντικαταβολή

Με το σύστημα της αντικαταβολής σας δίνεται η δυνατότητα εξόφλησης με μετρητά κατά την παράδοση των προϊόντων της παραγγελίας σας στο χώρο σας. Η παράδοση πραγματοποιείται από την εταιρεία courrier που συνεργάζεται η e-Gate.

Η δυνατότητα εξόφλησης με αντικαταβολή παρέχεται από την e-Gate δωρεάν για παραδόσεις εντός Αττικής και με χρέωση 3,5€ (με ΦΠΑ 24%) για παραδόσεις στην επαρχία.

Πληρωμή με πιστωτική κάρτα

Στο ηλεκτρονικό αλλά και στο φυσικό κατάστημα της E-Gate μπορείτε να πληρώσετε με πιστωτικές κάρτες VISA & MasterCard έκδοσης όλων των τραπεζών.

Πληρωμή με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Για την εξόφληση των αγορών μπορείτε να καταθέσετε εφάπαξ το ποσό που αντιστοιχεί, σε μία απο τις τράπεζες που συνεργαζόμαστε (Πειραιώς, ALPHA, Eurobank, Εθνική).