Τηλέφωνα Παραγγελιών

 211.1.800.800

 801.500.8888

Gigabyte Z97P-D3

Gigabyte Z97P-D3


V30719
Διαθέσιμο εντός 1-3 εργάσιμων ημερών

Τα νεότερα Προϊόντα της κατηγορίας!

Asus H81M-K
Asus H81M-K

51.34

GIGABYTE 9η σειρά μητρικών

 
Η 9η σειρά μητρικών της GIGABYTE υποστηρίζει τους νεότερους 4ης & 5ης γενιάς Intel® Core™ επεξεργαστές, συγκεντρώνοντας ένα μοναδικό μείγμα χαρακτηριστικών και τεχνολογιών που προσφέρουν την απόλυτη πλατφόρμα για την επόμενη σύνθεση Η/Υ σας.
Ακραία υποστήριξη πολλαπλών γραφικών
 
Ευέλικτες δυνατότητες γραφικών υποστηρίζονται για δράση CrossFire ™, προσφέροντας απίστευτες επιδόσεις γραφικών για παιχνίδια που απαιτούν υψηλό frame rate χωρίς συμβιβασμούς στην ανάλυση.
 
 
GIGABYTE App Center
 
To Κέντρο εφαρμογών της GIGABYTE σας δίνει εύκολη πρόσβαση σε έναν πλούτο εφαρμογών της GIGABYTE που σας βοηθούν να πάρετε τα μέγιστα από την GIGABYTE μητρική σας. Χρησιμοποιώντας μια απλή, ενιαία διεπαφή χρήσης, το κέντρο εφαρμογών της GIGABYTE σας επιτρέπει να ξεκινήσετε όλες τις εφαρμογές της GIGABYTE που είναι εγκατεστημένες στο σύστημά σας. Το κέντρο εφαρμογών της GIGABYTE είναι επίσης προσαρμoσμένο σε τρεις όμορφους χρωματικούς συνδυασμούς.
EasyTune™
 
  • Το Smart Quick Boost προσφέρει στους χρήστες διαφορετικά επίπεδα 
    συχνοτήτων της CPU προς επιλογή για την επιτευξη της επιθυμητής απόδοσης του συστήματος.
     
  • Το Advanced CPU OC επιτρέπει στους χρήστες να ρυθμίσουν το βασικό ρολόι της CPU, τη συχνότητα και τις τάσεις, καθώς και τη συχνότητα του ενσωματωμένου μετατροπέα γραφικών.
  • Το Advanced DDR OC επιτρέπει στους χρήστες να ρυθμίζουν τη συχνόττηα μνήμης
  • Το 3D Power επιτρέπει στους χρήστες να αλλάζουν τη φάση ρεύματος, την τάσης, και τις ρυθμίσεις συχνότητας.
Cloud Station™
 
το GIGABYTE Cloud Station™ αποτελείται από πολλές GIGABYTE μοναδικές εφαρμογές που επιτρέπουν σε συσκευές smartphones / tablets να επικοινωνούν, να μοιράζονται τους πόρους, και τον έλεγχο επιτραπέζιους υπολογιστές μέσω ασύρματης σύνδεσης.

HomeCloud
Το HomeCloud επιτρέπει στους χρήστες να μοιράζονται τα αρχεία μεταξύ των smart phone/tablet συσκευών τους και του υπολογιστή ή να δημιουργούν αντίγραφα ασφαλείας των αρχείων από τη συσκευή στον υπολογιστή.
HotSpot
Το HotSpot μετατρέπει τον υπολογιστή σας σε ένα εικονικό σημείο ασύρματης πρόσβασης (Access Point) και σας επιτρέπει να μοιραστείτε τη σύνδεσή σας με άλλες ασύρματες συσκευές σας.
GIGABYTE Remote
To GIGABYTE Remote επιτρέπει στους χρήστες να ελέγχουν από απόσταση το ποντίκι / πληκτρολόγιο / Windows Media Player του υπολογιστή σας από τα smart phone/tablet συσκευές σας

 
Remote OC
Το Remote OC επιτρέπει στους χρήστες να ελέγχουν εξ αποστάσεως το σταθερό Η/Υ τους με μια ισχυρή σουίτα λειτουργιών λογισμικού που περιλαμβάνουν overclocking,"πείραγμα" συστήματος, την παρακολούθηση του συστήματος καθώς και την ικανότητα για εξ αποστάσεως απενεργοποίηση / επανακκίνηση του Η/Υ όταν χρειάζεται.
Auto Green
Το Auto Green είναι ένα εύκολο στη χρήση εργαλείο που παρέχει στους χρήστες με απλές επιλογές να ενεργοποιήσουν την εξοικονόμηση ενέργειας του συστήματος μέσω ενός Bluetooth-enabled smartphone / tablet. Όταν η συσκευή είναι εκτός του εύρους του δέκτη Bluetooth του υπολογιστή, το σύστημα θα αρχίσει την καθορισμένη λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας.
 
LAN Optimizer - Εφαρμογή Έξυπνης διαχείριση δικτύου
 
Η εφαρμογή GIGABYTE LAN Optimizer έχει σχεδιαστεί για να επιτρέπει στον χρήστη να διαχειριστεί διαφορετικούς τύπους δικτυακής κίνησης, έτσι ώστε ροές δεδομένων όπως HD πολυμέσα, περιήγηση διαδικτύου ή online παιχνίδια, να μπορεί να τους δοθεί προτεραιότητα, υπερισχύοντας σε μεγάλες λήψεις αρχείων που τείνουν να πνίξουν το συνολικό εύρος δεδομένων του δικτύου.
Πυκνωτές πλήρως ξηρού τύπου και MOSFETs Χαμηλού RDS(on)
 
Η GIGABYTE χρησιμοποιεί πυκνωτές πλήρως ξηρού τυπου και MOSFETs χαμηλού RDS(on) τα οποία είναι ελεγμένα για να λειτουργήσουν σε υψηλότερες θερμοκρασίες, παρέχοντας εκτεταμένη διάρκεια ζωής των στοιχείων

 
 
5x (15μ) επίχρυση βάση επεξεργαστή
 
Η 9η σειρά μητρικών της GIGABYTE είναι εξοπλισμένη με επιχρυσωμένη βάση επεξεργαστή 15µ, που σημαίνει ότι οι ενθουσιώδεις χρήστες μπορούν να απολαύσουν απόλυτη αξιοπιστία και μακροζωία για τις υπερωρίες της βάσης του επεξεργαστή, χωρίς να έχουν οποιεσδήποτε ανησυχίες για διαβρωμένες επαφές και κακή επαφή.

 
 
GIGABYTE πατενταρισμένος DualBIOS™ (UEFI) Σχεδιασμος
 
Οι μητρικές 9ης σειράς της GIGABYTE με τεχνολογία GIGABYTE DualBIOS™, μια αποκλειστική τεχνολογία από την GIGABYTE, προστατεύουν αναμφισβήτητα ένα από τα κρισιμότερα εξαρτήματα του Η/Υ, το BIOS. Το GIGABYTE DualBIOS™ σημαίνει ότι η μητρική σας διαθέτει ένα ‘Βασικό BIOS’ και ένα ‘Εφεδρικό BIOS’, προστατεύοντας τους χρήστες από την αποτυχία του BIOS λόγο προσβολής από κάποιο ιό, αστοχία υλικού, λανθασμένες ρυθμίσεις OC ή απώλεια ρεύματος κατά τη διάρκεια μιας αναβάθμισης.
ESD προστασία σε USB και LAN
 
Η 9η σειρά μητρικών της GIGABYTE, παρέχει προηγμένη προστασία από ηλεκτροστατικές εκκενώσεις (ESD) τόσο στην θύρα δικτύου όσο και στις USB θύρες, μιας και ειναι επιρεπείς και οι δύο σε αποτυχία από ESD. Κάθεθύρα δικτύου και USB είναι εξοπλισμένες με ένα αποκλιστικό φίλτρο προστασίας το οποίο μπορεί να αποροφήσει υψηλές ηλεκτροσταστικές εκκενώσεις, προστατεύοντας το σύστημα σας από κοινες διακυμάνσεις ρεύματος ακόμα και από κεραυνούς.
Προστασία από Αποτυχία Ισχύς με Anti-Surge IC
 
 
Η 9η σειρά μητρικών Ultra Durable™ της GIGABYTE διαθέτουν ειδικά anti-surge ICs που προστατεύουν τη μητρική σας, και τον υπολογιστή σας, από οποιαδήποτε αύξηση στην παροχή ρεύματος που μπορεί να προκύψει, βοηθώντας να διασφαλιστεί ότι ο υπολογιστής σας είναι εξοπλισμένος για να αντιμετωπίσει κάθε είδους παράτυπων και ασυνεπών παροχών ισχύος.

Προστασία Υγρασίας με νέο PCB από υαλοβάμβακα
 
 
Δεν υπάρχει τίποτα πιο επιβλαβή για την μακροζωία του υπολογιστή σας από την υγρασία, και τα περισσότερα μέρη του κόσμου έχουν υγρασία στον αέρα κατά τη διάρκεια του έτους. Η 9η σειρά μητρικών της GIGABYTE έχουν σχεδιαστεί για να βεβαιωθείτε ότι η υγρασία δεν είναι ποτέ ζήτημα, ενσωματώνει ένα νέο ύφασμα PCB Glass τεχνολογίας που απωθεί την υγρασία που προκαλείται από υγρές συνθήκες.
Χρησιμοποιώντας ένα νέο είδος υλικού PCB που μειώνει το μέγεθος του χώρου μεταξύ των ινών ύφανσης, υαλοβάμβακα PCB τεχνολογίας που καθιστά πιο δύσκολο για την υγρασία να διεισδύσει σε σύγκριση με τις παραδοσιακές PCBs μητρικές πλακέτες. Αυτό προσφέρει πολύ καλύτερη προστασία από βραχυκύκλωμα και δυσλειτουργία του συστήματος που προκαλούνται από υγρασία και υγρών συνθηκών.

4K Ultra HD Υποστήριξη
 
Η 4K ανάλυση είναι το επόμενο τεχνολογικό ορόσημο υψηλής ευκρίνειας διανομής περιεχομένου, κάνοντας χρήση κατά προσέγγιση 4,000 pixels στον οριζόντιο άξονα, πάνω από 4 φορές από την τυπική πυκνότητα των pixel του σημερινού Standard HD. H 8η σειρά μητρικών της GIGABYTE παρέχουν πλήρη υποστήριξη 4K ανάλυσης με την ενσωματωμένη Intel® HD Graphics μέσω HDMI.
HDMI ™ - Επόμενη Γενιά Πολυμεσικών Υποδοχών
 
Το HDMI είναι σε θέση να μεταφέρει μέχρι και 5Gb/s βίντεο και υψηλής ποιότητας πολυκάναλο ήχο μέσω ενός απλού καλωδίου. Με την ικανότητα μετάδοσης ανώτατου, ασυμπίεστου ψηφιακού βίντεο και ήχου, το HDMI εξασφαλίζει την καθαρότερη απεικόνηση του ψηφιακού περιεχομένου μέχρι και 1080p χωρίς απώλειες στην ποιότητα σε σχέση με τις αναλογικές συνδέσεις και τους ψηφιακούς σε αναλογικούς μετατροπείς. Επιπλέον, η θύρα HDMI είναι συμβατή με HDCP, επιτρέποντας έτσι την αναπαραγωγή Blu-ray και άλλων τέτοιων προστατευμένων αρχείων.
* Το σύνολο του υλικού που προβάλετε στο παρόν είναι μόνο για αναφορά. Η GIGABYTE διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει ή να αναθεωρήσει το περιεχόμενο οποιαδήποτε στιγμή χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση.
* Η διαφημιζόμενη απόδοση βασίζεται στις μέγιστες θεωρητικές τιμές διασύνδεσης από τους αντίστοιχους προμηθευτές Chipset ή οργανισμόυς που ορίζεται στις προδιαγραφές διεπαφής. Οι πραγματικές επιδόσεις μπορεί να διαφέρουν από τη διαμόρφωση του συστήματος.
* Όλα τα εμπορικά σήματα και λογότυπα ανήκουν στους αντίστοιχους κατόχους τους.
* Λόγω τυποποιημένης αρχιτεκτονικής υπολογιστών, ένα συγκεκριμένο ποσό μνήμης δεσμεύεται για χρήση του συστήματος και επομένως το πραγματικό μέγεθος μνήμης είναι λιγότερο από το δηλωμένο.

Γενικά Χαρακτηριστικά

Gigabyte
Intel Z97
ATX
GA-Z97P-D3

Επεξεργαστής

Intel Socket 1150 για 4ης Γενιάς Core i7 / Core i5 / Core i3 / Pentium / Celeron Επεξεργαστές
s1150

Μνήμες

DDR3
4
32 GB
3000(O.C.) / 2933(O.C.) / 2800(O.C.) / 2666(O.C.) / 2600(O.C.) / 2500(O.C.) / 2400(O.C.) / 2200(O.C.) / 2133(O.C.) / 2000(O.C.) / 1866(O.C.) / 1800(O.C.) / 1600 / 1333 MHz
Dual

Κάρτα Γραφικών

Ναι
2-way CrossfireX

Εσωτερικές Συνδέσεις

6
(?)
6x USB 2.0, 2x USB 3.0
(?)
1x PCIe 3.0 x16, 1x PCIe x16, 2x PCIe x1
2x PCI
0, 1, 5, 10
1

Ήχος

Realtek ALC887
7.1

Rear Panel Ports

2
4x USB 2.0, 2x USB 3.0
1
Realtek GbE LAN 10 / 100 / 1000 Mbps
Ναι
3

Λοιπά Χαρακτηριστικά

30.5 x 20.0 cm
0.600 Kg
3 Έτη

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις


Παράδοση προϊοντων

Η e-gate σας παρέχει την δυνατότητα παραλαβής των παραγγελιών σας σε όλη την Ελλάδα
μέσα σε 1 με 3 ημέρες*. Η e-Gate έχει αναπτύξει τους κατάλληλους μηχανισμούς ώστε οι παραγγελίες με
τα προϊόντα σας να παραδίδονται άμεσα και με απόλυτη ασφάλεια στον χώρο σας.

*Η παράδοση της παραγγελίας πραγματοποιείται εντός 24 ωρών εφόσον δεν υφίσταται ειδικό πρόβλημα
διαθεσιμότητας των προϊόντων.

Για να παρακολουθήσετε την αποστολή της παραγγελίας σας μέσω web (tracking order), 
απλά τοποθετείτε τον αριθμό αποστολής που σας ενημερώσαμε μέσω email εδώ: http://www.taxydromiki.gr

 

Λεκανοπέδιο Αττικής

  • Δωρεάν Μεταφορικά μεταφορές άνω των 80€ (* εκτός εξαιρούμενων περιοχών όπου η χρέωση είναι 5€ έως 3 κιλά χωρίς επιπλέον χρέωση αντικαταβολής) 
  • 3€ για αγορές κάτω των 80€ (* εκτός εξαιρούμενων περιοχών όπου η χρέωση είναι 5€ έως 3 κιλά χωρίς επιπλέον χρέωση αντικαταβολής

 

Υπόλοιπη Ελλάδα:

  Επαρχία Δυσπρόσιτες περιοχές (εκτός ορίων πόλεων)
0-3  Kg 5,00 9,50
Κάθε κιλο extra 1,50 2,50
Αντικαταβολή 3,50 3,50
Παραδοση Σαββατου 3,50 3,50
Βαριά και ογκώδη αντικείμενα Ειδικές τιμές κατόπιν συνεννόησης

 

Ποιότητα και Ασφάλεια:

Η E-Gate στέλνει όλες τις παραγγελίες σφραγισμένες. Σε περίπτωση που παραλάβετε την παραγγελία σας σε ανοιχτό ή κατεστραμμένο
πακέτο παρακαλούμε να μην την δεχτείτε και να επικοινωνήστε αμέσως μαζί μας.
 
* Η E-GATE.GR διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί τους όρους, τρόπους και το κόστος αποστολής χωρίς
προηγούμενη προειδοποίηση.
 
* Τ.Κ Εξαιρούμενων περιοχών: Περιοχές που αρχίζουν με 133*, 134*, 136*, 180*, 188*, 189*, 19* και 18263

Οι πελάτες μας αγόρασαν επίσης.

 
Hantol Fan Cooler 80mm Black HF80BK

Hantol Fan Cooler 80mm Black HF80BK

  1.59 (με ΦΠΑ)
   
Akasa Thermal Paste 455-5G

Akasa Thermal Paste 455-5G

  6.27 (με ΦΠΑ)
   
LED Σωλήνας MAT 8W Ψυχρό Λευκό

LED Σωλήνας MAT 8W Ψυχρό Λευκό

19.95   12.22 (με ΦΠΑ)
   
Force 500w 12cm Fan Β-PSU-FORCE-500

Force 500w 12cm Fan Β-PSU-FORCE-500

35.00   22.90 (με ΦΠΑ)
   
Kingston ValueRam 4GB 1600MHz DDR3 KVR16N11S8/4

Kingston ValueRam 4GB 1600MHz DDR3 KVR16N11S8/4

  28.51 (με ΦΠΑ)
 

Οι πελάτες μας είδαν επίσης

 
Gigabyte GA-B150-HD3P

Gigabyte GA-B150-HD3P

  97.43 (με ΦΠΑ)
   
Asus B85M-E

Asus B85M-E

  87.23 (με ΦΠΑ)
   
ASRock B150M Pro4 90-MXGZM0-A0UAYZ

ASRock B150M Pro4 90-MXGZM0-A0UAYZ

  80.16 (με ΦΠΑ)
   
MSI H170M PRO-VDH 7982-011R

MSI H170M PRO-VDH 7982-011R

  97.12 (με ΦΠΑ)
   
MSI H110M Grenade (7A82-002R)

MSI H110M Grenade (7A82-002R)

  77.07 (με ΦΠΑ)
 

Πληρωμή με αντικαταβολή

Με το σύστημα της αντικαταβολής σας δίνεται η δυνατότητα εξόφλησης με μετρητά κατά την παράδοση των προϊόντων της παραγγελίας σας στο χώρο σας. Η παράδοση πραγματοποιείται από την εταιρεία courrier που συνεργάζεται η e-Gate.

Η δυνατότητα εξόφλησης με αντικαταβολή παρέχεται από την e-Gate δωρεάν για παραδόσεις εντός Αττικής και με χρέωση 3,5€ (με ΦΠΑ 24%) για παραδόσεις στην επαρχία.

Πληρωμή με πιστωτική κάρτα

Στο ηλεκτρονικό αλλά και στο φυσικό κατάστημα της E-Gate μπορείτε να πληρώσετε με πιστωτικές κάρτες VISA & MasterCard έκδοσης όλων των τραπεζών.

Πληρωμή με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Για την εξόφληση των αγορών μπορείτε να καταθέσετε εφάπαξ το ποσό που αντιστοιχεί, σε μία απο τις τράπεζες που συνεργαζόμαστε (Πειραιώς, ALPHA, Eurobank, Εθνική).