Τηλέφωνα Παραγγελιών

 211.1.800.800

 801.500.8888

Gigabyte GA-H81M-D2V

Gigabyte GA-H81M-D2V


V24706
Διαθέσιμο εντός 1-3 εργάσιμων ημερών

Τα νεότερα Προϊόντα της κατηγορίας!

Asus H81M-K
Asus H81M-K

51.34

GIGABYTE 8η σειρά μητρικών


H 8 σειρά μητρικών της GIGABYTE υποστηρίζει 4ης γενιάς επεξεργαστές Intel ® Core ™ , συγκεντρώνοντας ένα μοναδικό μείγμα των χαρακτηριστικών και τεχνολογιών που προσφέρουν την απόλυτη πλατφόρμα για την επόμενη κατασκευή του Η/Υ σας. Με ικανότητα παροχής ψηφιακού φορτίου υψηλής τάσης, τεχνολογίες βελτίωσης επιδόσεων, αποκλειστικά χαρακτηριστικά ήχου υψηλής ποιότητας, προηγμένη δικτύωση και φόρτιση συσκευών, η 8η σειρά μητρικών της GIGABYTE βρίσκεται σε μία κλάση μητρικών από μόνη της.


Πλατφόρμα νέας γενιάς 8ης σειράς της Intel

Η νεότερη πλατφόρμα 8ης σειράς μητρικών από την Intel προσφέρει σημαντικές βελτιώσεις στην απόδοση και στην κατανάλωση ενέγειας με τουςνέους επεξεργαστές 4ηςγενιάς Intel®Core™ και τα Intel®chipsets. όπως επίσης προσφέρει και αυξηση παραγωγικότητας, η νέοι επεξεργαστές γραφικών HD4600 της Intel®παρέχουν ατόφια αναπαραγωγή βίντεο ανάλυσης 4K μέσω της συνηθισμένης HDMI σύνδεσης, με σημαντικά υψηλό ρυθμό ανανέωσης στυς νέους τίτλους παιχνιδιών DX11 3D.

Μία ασφάλεια ανά USB θύρα (μόνο στις USB 3.0)
Στις μητρικές της GIGABYTE κάθε USB θύρα διαθέτει την δική της αποκλιστική εξειδικευμένη ασφάλεια χαμηλότερης αντίστασης εξασφαλίζοντας χαμηλότερες πτώσεις τάσης, και παρέχοντας πιο σταθερή και άφθονη ενέργεια.
Σχεδιασμός GIGABYTE με μια ασφάλεια ανά θύρα USB Κλασσικός Σχεδιασμός με μία ασφάλεια για Multi-USB θύρες
GIGABYTE Ultra Durable™ 4 Plus
Η τεχνολογία Ultra Durable ™ 4 Plus της GIGABYTE κάνει το ντεμπούτο της στις μητρικές 8ης σειράς, με μια σειρά από χαρακτηριστικά και επιλεγμένα υλικά που παρέχουν ρεκόρ επιδόσεων, καλύτερη ψύξη και αποδοτικότερη λειτουργία και εκτεταμένη διάρκεια ζωής των μητρικών
Ultra Performance
Η GIGABYTE χρησιμοποιεί πυκωντές πλήρως ξυρού και MOSFETs χαμηλού RDS (on) που είναι εγκεκριμένες για λειτουργία σε υψηλότερες θερμοκρασίες, παρέχοντας έως και 50.000* ώρες διάρκεια ζωής.

Ultra Safe
GIGABYTE UEFI DualBIOS™
Οι μητρικές της GIGABYTE με τεχνολογία Ultra Durable™ 5 Plus διαθέτουν το GIGABYTE DualBIOS™, μια αποκλιστική τεχνολογία από την GIGABYTE που προστατεύει αναμφισβήτητα ένα από τα κρισιμότερα εξαρτήηματα του Η/Υ, το BIOS. Το GIGABYTE DualBIOS™ σημαίνει ότι η μητρική σας διαθέτει ένα ‘Βασικό BIOS’ και ένα ‘Εφεδρικό BIOS’, προστατεύοντας του χρήστες από την αποτυχία του BIOS λόγο προσβολή από κάποιο ιό, αστοχία υλικού, λανθασμένες ρυθμίσεις OC ή απώλεια ρεύματος κατά τη διάρκεια μιας αναβάθμισης.
Υποστήριξη DVI
Το DVI (Digital Visual Interface) είναι ένα πρότυπο σύνδεσης εικόνας σχεδιασμένο να μεταφέρει ασυμπίεστα ψηφιακά δεδομένα βίντεο και να βελτιστοποιεί την εικόνα των ψηφιακών συσκευών, όπως επίπεδη LCD οθόνη, ψηφιακός προβολέας και άλλα. Επιπλέον, η θύρα DVI είναι συμβατή με HDCP (High-bandwidth Digital Content Protection).
Υψηλή ESD προστασία για USB και LAN (μόνο για USB 3.0)
Η μητρικών της GIGABYTE ανεβάζει των πήχη στα θέματα προστασίας συστήματος, παρέχοντς προηγμένη προστασία από ηλεκτροστατικές εκκενώσεις (ESD) τόσο στην θύρα δικτύου όσο και στις USB θύρες, μιας και ειναι επιρεπείς και οι δύο σε αποτυχία από ESD. Κάθεθύρα δικτύου και USB είναι εξοπλισμένες με ένα αποκλιστικό φίλτρο προστασίας το οποίο μπορεί να αποροφήσει υψηλές ηλεκτροσταστικές εκκενώσεις, προστατεύοντας το σύστημα σας από κοινες διακυμάνσεις ρεύματος ακόμα και από κεραυνούς.
Τεχνολογία On/Off Charge
Οι τελευταίες μητρικές της GIGABYTE είναι εξοπλισμένες με την τεχνολογία ON/OFF Charge που σας επιτρέπει όχι μόνο απλά να φορτίζουμε τα iPhone, iPad ή iPod Touch αλλά να το κάνουμε και με υψηλή ταχύτητα. Επιπλέον, η φόρτιση μπορεί να πραγματοποιηθεί ακόμα κι όταν ο Η/Υ είναι κλειστός. Έτσι ακόμα και αν ξεχάσετε να τα συνδέσετε με τον φορτιστή σας μετά από τον συγχρονισμό των τραγουδιών σας, θα είναι πάντα φορτισμένα όταν και όποτε τα χρειάζεστε ...περισσότερα
Σημείωση: Λόγο περιορισμών συγκεκριμένων συσκευών κινητής τηλεφωνίας, ο χρήστης ίσως χρειαστεί να συνδέσει πρώτα την συσκευή στον Η/Υ πριν αυτός μπεί σε λειτουργία S4/S5 για την ενεργοποίηση γρήγορης φόρτισης σε θύρες USB που δεν υποστηρίζουν ON/OFF Charge. Τα αποτελέσματα φόρτισης μπορεί να διαφέρουν ανά μοντέλο.

On/Off Charge Driver download
LAN Optimizer - Εφαρμογή Έξυπνης διαχείριση δικτύου
Η εφαρμογή GIGABYTE LAN Optimizer έχει σχεδιαστεί για να επιτρέπει στον χρήστη να διαχειριστεί διαφορετικούς τύπους δικτυακής κίνησης, έτσι ώστε ροές δεδομένων όπως HD πολυμέσα, περιήγηση διαδικτύου ή online παιχνίδια, να μπορεί να τους δοθεί προτεραιότητα, υπερισχύοντας σε μεγάλες λήψεις αρχείων που τείνουν να πνίξουν το συνολικό εύρος δεδομένων του δικτύου.
Κέντρο Εφαρμογών της GIGABYTE
To Κέντρο εφαρμογών της GIGABYTE σας δίνει εύκολη πρόσβαση σε έναν πλούτο εφαρμογών της GIGABYTE που σας βοηθούν να πάρετε τα μέγιστα από την GIGABYTE μητρική σας. Χρησιμοποιώντας μια απλή, ενιαία διεπαφή χρήσης, το κέντρο εφαρμογών της GIGABYTE σας επιτρέπει να ξεκινήσετε όλες τις εφαρμογές της GIGABYTE που είναι εγκατεστημένες στο σύστημά σας. Το κέντρο εφαρμογών της GIGABYTE είναι επίσης προσαρμoσμένο σε τρεις όμορφους χρωματικούς συνδυασμούς.
GIGABYTE @BIOS
Η νέα ενημερωμένη εφαρμογή GIGABYTE @ BIOS σας επιτρέπει να ενημερώσετε το BIOS του συστήματός σας μέσα από τα Windows χρησιμοποιώντας ένα απλό και εύκολο γραφικό περιβάλλον χρήσης με την αυτόματη λήψη της τελευταίας έκδοσης από τους διακομιστές της GIGABYTE.
Το GIGABYTE EZ Setup συνδυάζει αρκετές βασικές εφαρμογές σχεδιασμένες για την απλοποίηση της εγκατάστασης και της διαδικασιας ρύθμισης για αρκετές αποκλειστικές εφαρμογές της GIGABYTE συμπεριλαμβανομένων των Disk Switch Mode, Smart Connect, EZ Rapid Start και EZ Smart response.

GIGABYTE EasyTune
  • Απλό και εύκολο στη χρήση interface που επιτρέπει στους χρήστες να τελειοποιήσουν τις ρυθμίσεις του συστήματός τους
  • Προσαρμογή του των συχνοτήτων και τάσεις τόσο του συστήματος όσο και της μνήμης σε περιβάλλον Windows
  • Ολοκληρωμένο σύστημα πληροφοριών που εμφανίζεται χωρίς την ανάγκη εγκατάστασης πρόσθετου λογισμικού.


GIGABYTE Smart Fan 2
Καθώς και να προσφέρει περισσότερους ανεμιστήρες συστήματος από ποτέ, η 8η σειρά μητρικών της GIGABYTE διαθέτουν ενημερωμένους και βελτιωμένους ελεγκτές ταχύτητας ανεμιστήρων CPU και συστήματος, με την ατομική ροή αέρα και ρυθμίση ταχύτητας διαθέσιμες μέσω ενός ειδικού ψηφιακού ελέγκτή. Η εφαρμογή GIGABYTE Smart Fan 2 σας επιτρέπει να παραμετροποιήσετε τους ανεμιστήρες της CPU και του συστήματος.
* Το σύνολο του υλικού που προβάλετε στο παρόν είναι μόνο για αναφορά. Η GIGABYTE διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει ή να αναθεωρήσει το περιεχόμενο οποιαδήποτε στιγμή χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση.
* Η διαφημιζόμενη απόδοση βασίζεται στις μέγιστες θεωρητικές τιμές διασύνδεσης από τους αντίστοιχους προμηθευτές Chipset ή οργανισμόυς που ορίζεται στις προδιαγραφές διεπαφής. Οι πραγματικές επιδόσεις μπορεί να διαφέρουν από τη διαμόρφωση του συστήματος.
* Όλα τα εμπορικά σήματα και λογότυπα ανήκουν στους αντίστοιχους κατόχους τους.
* Λόγω τυποποιημένης αρχιτεκτονικής υπολογιστών, ένα συγκεκριμένο ποσό μνήμης δεσμεύεται για χρήση του συστήματος και επομένως το πραγματικό μέγεθος μνήμης είναι λιγότερο από το δηλωμένο.

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις


Παράδοση προϊοντων

Η e-gate σας παρέχει την δυνατότητα παραλαβής των παραγγελιών σας σε όλη την Ελλάδα
μέσα σε 1 με 3 ημέρες*. Η e-Gate έχει αναπτύξει τους κατάλληλους μηχανισμούς ώστε οι παραγγελίες με
τα προϊόντα σας να παραδίδονται άμεσα και με απόλυτη ασφάλεια στον χώρο σας.

*Η παράδοση της παραγγελίας πραγματοποιείται εντός 24 ωρών εφόσον δεν υφίσταται ειδικό πρόβλημα
διαθεσιμότητας των προϊόντων.

Για να παρακολουθήσετε την αποστολή της παραγγελίας σας μέσω web (tracking order), 
απλά τοποθετείτε τον αριθμό αποστολής που σας ενημερώσαμε μέσω email εδώ: http://www.taxydromiki.gr

 

Λεκανοπέδιο Αττικής

  • Δωρεάν Μεταφορικά μεταφορές άνω των 80€ (* εκτός εξαιρούμενων περιοχών όπου η χρέωση είναι 5€ έως 3 κιλά χωρίς επιπλέον χρέωση αντικαταβολής) 
  • 3€ για αγορές κάτω των 80€ (* εκτός εξαιρούμενων περιοχών όπου η χρέωση είναι 5€ έως 3 κιλά χωρίς επιπλέον χρέωση αντικαταβολής

 

Υπόλοιπη Ελλάδα:

  Επαρχία Δυσπρόσιτες περιοχές (εκτός ορίων πόλεων)
0-3  Kg 5,00 9,50
Κάθε κιλο extra 1,50 2,50
Αντικαταβολή 3,50 3,50
Παραδοση Σαββατου 3,50 3,50
Βαριά και ογκώδη αντικείμενα Ειδικές τιμές κατόπιν συνεννόησης

 

Ποιότητα και Ασφάλεια:

Η E-Gate στέλνει όλες τις παραγγελίες σφραγισμένες. Σε περίπτωση που παραλάβετε την παραγγελία σας σε ανοιχτό ή κατεστραμμένο
πακέτο παρακαλούμε να μην την δεχτείτε και να επικοινωνήστε αμέσως μαζί μας.
 
* Η E-GATE.GR διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί τους όρους, τρόπους και το κόστος αποστολής χωρίς
προηγούμενη προειδοποίηση.
 
* Τ.Κ Εξαιρούμενων περιοχών: Περιοχές που αρχίζουν με 133*, 134*, 136*, 180*, 188*, 189*, 19* και 18263

Οι πελάτες μας αγόρασαν επίσης.

 
Delock Power Cable for PCI Express Card 8pin 82397

Delock Power Cable for PCI Express Card 8pin 82397

  1.58 (με ΦΠΑ)
   
Cougar Black SPIKE 5SS7 Mini ATX

Cougar Black SPIKE 5SS7 Mini ATX

  21.69 (με ΦΠΑ)
   
Cougar Black MX200 Midi ATX

Cougar Black MX200 Midi ATX

  25.70 (με ΦΠΑ)
   
Kingston ValueRam 4GB 1600MHz DDR3 KVR16N11S8/4

Kingston ValueRam 4GB 1600MHz DDR3 KVR16N11S8/4

  28.99 (με ΦΠΑ)
   
Western Digital Caviar Blue 1TB Sata III WD10EZEX

Western Digital Caviar Blue 1TB Sata III WD10EZEX

  54.50 (με ΦΠΑ)
 

Οι πελάτες μας είδαν επίσης

 
MSI H81M-P33 7817-019R

MSI H81M-P33 7817-019R

  48.88 (με ΦΠΑ)
   
Asus A68HM-Plus

Asus A68HM-Plus

  61.16 (με ΦΠΑ)
   
Gigabyte B85M-D2V

Gigabyte B85M-D2V

  52.54 (με ΦΠΑ)
   
ASRock H81M-GL

ASRock H81M-GL

  61.26 (με ΦΠΑ)
   
Gigabyte H81M-DS2

Gigabyte H81M-DS2

  59.13 (με ΦΠΑ)
 

Πληρωμή με αντικαταβολή

Με το σύστημα της αντικαταβολής σας δίνεται η δυνατότητα εξόφλησης με μετρητά κατά την παράδοση των προϊόντων της παραγγελίας σας στο χώρο σας. Η παράδοση πραγματοποιείται από την εταιρεία courrier που συνεργάζεται η e-Gate.

Η δυνατότητα εξόφλησης με αντικαταβολή παρέχεται από την e-Gate δωρεάν για παραδόσεις εντός Αττικής και με χρέωση 3,5€ (με ΦΠΑ 24%) για παραδόσεις στην επαρχία.

Πληρωμή με πιστωτική κάρτα

Στο ηλεκτρονικό αλλά και στο φυσικό κατάστημα της E-Gate μπορείτε να πληρώσετε με πιστωτικές κάρτες VISA & MasterCard έκδοσης όλων των τραπεζών.

Πληρωμή με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Για την εξόφληση των αγορών μπορείτε να καταθέσετε εφάπαξ το ποσό που αντιστοιχεί, σε μία απο τις τράπεζες που συνεργαζόμαστε (Πειραιώς, ALPHA, Eurobank, Εθνική).