Τηλέφωνα Παραγγελιών

 211.1.800.800

 801.500.8888

E-Gate B2B

 

Τμήμα Εξυπηρέτησης Εταιρικών Πελατών

- Γιατί Β2Β e-Gate ?

- Διότι για την E-Gate η παραγωγική σας διαδικασία είναι σοβαρή υπόθεση.

Η E-GATE με την πολυετή της εμπειρία στον χώρο της πληροφορικής είναι σήμερα σε θέση να καλύψει κάθε ανάγκη σε εξοπλισμό μηχανογράφησης για την επιχείρησή σας καθώς και να παρέχει με ιδιαίτερη αξιοπιστία ανάλογες υπηρεσίες παραμετροποίησης του εξοπλισμού σας (δομημένες καλωδιώσεις, δικτυακές εγκαταστάσεις, παραμετροποιήσεις δικτύων). Έπειτα από την ανάλογη εκπόνηση μελετών πάνω στις ιδιαίτερες ανάγκες του πελάτη και της παραγωγικής διαδικασίας της εκάστοτε επιχείρησης είμαστε σε θέση να προσφέρουμε τις πλέον έξυπνες και συμφέρουσες λύσεις.

ON CALL τεχνικό τμήμα είναι στην διάθεση των πελατών μας ώστε σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης να παρέχεται άμεση αντιμετώπιση του όποιου προβλήματος σε εξοπλισμό και λογισμικό. Το τεχνικό τμήμα της e-Gate σήμερα απαρτίζεται από έμπειρο προσωπικό, πιστοποιημένο από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές ειδών πληροφορικής στον κόσμο και είναι σε θέση να σας υποστηρίξει σε κάθε περίπτωση αναβάθμισης ή νέας εγκατάστασης. Παρέχεται επιπλέον η δυνατότητα σύναψης συμβολαίου συντήρησης εξοπλισμού, ακόμα και μετά το τέλος της εγγύησής του, με ιδιαίτερα ικανοποιητικούς όρους καθώς και δωρεάν τηλεφωνική υποστήριξη καθ’ όλη τη διάρκεια ζωής του.

Όσο η τεχνολογία προχωρά αλματωδώς  οι ανάγκες των χρηστών πληροφορικής αλλά και των επιχειρήσεων αυξάνονται και τροποποιούνται σημαντικά. Το έμψυχο δυναμικό της E-GATE είναι πάντα μέσα στις εξελίξεις της τεχνολογίας με σκοπό να μεταφέρει όλη την γνώση στους ανθρώπους που την τιμούν καθημερινά με την εμπιστοσύνη τους.