Τηλέφωνα Παραγγελιών

 211.1.800.800

 801.500.8888

ASRock X99 Extreme3

ASRock X99 Extreme3


V33012
Δεν υπάρχει απόθεμα

Τα νεότερα Προϊόντα της κατηγορίας!

Asus H81M-K
Asus H81M-K

52.54


XXL Heatsink με αλουμινένιο κράμα

Η έξτρα μεγάλη ψύκτρα από κράμα αλουμινίου, απωθεί την θερμότητα γρήγορα. Τα MOSFET και το Chpset καλύπτονται από τη συγκεκριμένη ψύκτρα για μεγαλύτερη προστασία, αφήνοντας τον CPU και τα chipset να λειτουργούν σε χαμηλότερες θερμοκρασίες και το σύστημά σας θα είναι πιο σταθερό και αξιόπιστο.

Premium 60A Power Choke

Συγκρινόμενα με τα παραδοσιακά chokes, τα νέας γενιάς premium power chokes αυξάνουν αποτελεσματικά έως και 3 φορές, το saturation current, προσφέροντας καλύτερο και βελτιωμένο Vcore voltage στην μητρική.

Premium Memory Alloy Choke

Specially designed for memory power delivery, the new-gen alloy chokes feature a highly magnetic and heat resistant design, thus delivering more stable and reliable power to the motherboard.

Ultra Dual-N MOSFET

Συνδυάζοντας δύο silicon dies σε ένα MOSFET, το Ultra Dual-N MOSFET προσφέρει μεγαλύτερη επιφάνεια και χαμηλότερα Rds(on) και έτσι η τροφοδοσία του CPU Vcore είναι πιο αποδοτική.
Τα NexFET MOSFETs στην περιοχή των μνημών χρησιμοποιούν μια ξεχωριστή σχεδίαση για να προστατεύονται από ηλεκτροστατική εκφόρτιση ενώ προσφέρουν έως και 7,5 φορές την σχετική προστασία συγκρινόμενα με τα παραδοσιακά MOSFETs.
* Human Body Mode.

NexFET MOSFETs για την παροχή ρεύματος στην μνήμη

Τα επόμενης γενιάς NexFET MOSFETs διαχειρίζονται το την τροφοδοσία των DRAM slots πιο αποδοτικά. Παρέχουν χαμηλότερο RDS(on) 2.9 mΩ δίνοντας αυξημένη αποδοτικότητα και χαμηλότερες θερμοκρασίες.

Nichicon 12K Platinum Πυκνωτές

Οι ανώτερης ποιότητας πυκνωτές έχουν διάρκεια ζωής 12,000 ώρες. Συγκρινόμενοι με άλλους σε high end μητρικές που έχουν το πολύ 10,000 ώρες ζωής, αυτοί οι πυκνωτές έχουν 20% μεγαλύτερη διάρκεια ζωής και παρέχουν μεγαλύτερη σταθερότητα και αξιοπιστία.

* Δοκιμασμένο κάτω από το standard της βιομηχανίας, 105 βαθμοί κελσίου, θερμοκρασία περιβάλλοντος.

PCB σε χρώμα “Sapphire Black”

Η ASRock δεν αγνοεί ούτε τις μικρότερες λεπτομέρειες. Με τη καθαρά μαύρη εμφάνιση, το νέο Sapphire Black PCB αναπαριστά την σταθερότατη ποιότητα δίνοντας στη μητρική μια «μυστηριώδη» πινελιά.

Ultra M.2 (PCIe Gen3 x4)
Η ταχύτερη M.2 θύρα στον κόσμο - PCIe Gen3 x4

Η onboard Μ.2 θύρα είναι ένα νέο πρότυπο σύνδεσης για Next Generation Form Factor (NGFF) δίσκους στερεάς κατάστασης (SSD) καθώς και άλλες συσκευές. Η ASRock είναι η πρώτη που υλοποιεί το PCIe Gen3 x4 M.2 socket στις μητρικές της. Το τέλειο Ultra M.2 interface ωθεί τις ταχύτητες έως και τα 32Gb/s που είναι 6x φορές ταχύτερα συγκρινόμενη με άλλες M.2 Gen2 x1 λύσεις που οριοθετούνται στα 5Gb/s.



Supports DDR4 ECC / RDIMM Μνήμες

Αυτή η μητρική είναι ικανή να υποστηρίξει DDR4 ECC και RDIMM (Registered DIMM) μνήμες που διανέμουν επιδόσεις server και αντοχή για high-powered συστήματα.

Digi Power

Περισσότερη Ακρίβεια, Περισσότερη Επάρκεια

Υιοθετώντας τον (PWM), η μητρική κάρτα ASRock μπορεί να παρέχει στον πυρήνα του επεξεργαστή τροφοδοσία πιο αποτελεσματικά και ομοιόμορφα. Συγκρίνοντας το με το αναλογικό PWM, το ψηφιακό PWM μπορεί να βελτιστοποιήσει την τροφοδοσία ρεύματος του επεξεργαστή και να προσφέρει έναν κατάλληλο και σταθερό πυρήνα για τον επεξεργαστή.

15µ Χρυσές Επαφές DIMM & VGA PCIe Slot

Σε αντίθεση με άλλες μητρικές που έχουν 3-4μ χρυσές επαφές, αυτή η μητρική διαθέτει 15μ gold επαφές μέσα στα DRAM slots και στα PCIe x16 slots, εξασφαλίζοντας έτσι στους χρήστες καλύτερη προστασία κατά της οξείδωσης από το συνηθισμένο.

Purity Sound™ 2

Purity Sound™ 2 includes 7.1 CH HD audio with Realtek ALC1150 audio codec, 115dB SNR DAC with Differential Amplifier, TI® NE5532 Premium Headset Amplifier, cap less Direct Drive technology, EMI shielding cover, PCB isolate shielding and DTS Connect. As Nichicon audio capacitors are what every audiophile has been longing for on a PC, ASRock applied these high quality capacitors for Purity Sound™ 2.

Το συγκεκριμένο γράφημα συχνοτήτων πραγματοποιήθηκε με φορτίο 32 ohm προκειμένου να εξομειώσει την συμπεριφορά των απλών ακουστικών. Παρουσιάζει πως το frequency response των παραδοσιακών λύσεων ήχου χειροτερεύει στις χαμηλές συχνότητες, την στιγμή που η τεχνολογία Purity Sound™ 2 καταφέρνει να διατηρεί σταθερή την συχνότητα και συνεπώς προσφέρει στον χρήστη καλύτερη μπάσα χάρις στον TI NE5532 Amplifier.

ASRock APP Shop

Το APP Shop της ASRock έχει σχεδιαστεί για την ευκολία σας. Παρέχουμε διάφορες εφαρμογές και λογισμικό υποστήριξης στους χρήστες μας για να τα κατεβάσουν. Μπορείτε εύκολα να βελτιστοποιήσετε και να κρατήσετε τη μητρική σας ενήμερη με το ASRock APP Shop.


Το APP Shop της ASRock είναι μια όλα-σε-ένα εφαρμογή που προσφέρει τις πιο πρακτικές εφαρμογές για PC αλλά και εργαλεία σε ένα ενοποιημένο interface – από τα αποκλειστικά ASRock εργαλεία μέχρι τις τελευταίες επιλογές της πρόσφατης τεχνολογίας.
Orbweb ME :
Συδεθείτε με το ASRock Cloud οποτεδήποτε, από οπουδήποτε
App Charger :
Γρήγορη Φόρτιση & Φόρτιση Παντού
Google Chrome :
Καλύτερο Browsing με τις επιλογές της Google
XFast LAN :
Ο εξυπνότερος διαχειριστής πρόσβασης στο Internet


Intel® LAN

Η Intel® LAN προσφέρει τις καλύτερες επιδόσεις, χαμηλή χρήση CPU, αυξημένη σταθερότητα και είναι ικανή να προσφέρει την απόλυτη δικτυακή εμπειρία στους χρήστες!

HDD Saver Technology

Υπάρχει μια αποκλειστική 4-pin HDD Saver Connector θύρα κοντά στις SATA θύρες. Συνδέοντας εκεί τους δίσκους, έχετε τη δυνατότητα να τους κλείσετε και να τους ανοίξετε μέσω προγράμματος όταν χρειάζεται. Η τεχνολογία HDD Saver ασφαλίζει την ιδιωτικότητά σας, εξοικονομεί ενέργεια και αυξάνει την ζωή των δίσκων σας.
Χρησιμοποιείστε τη συντόμευση [Ctrl + Alt + S] για να τρέξετε το HDD Saver στο λειτουργικό σύστημα.

Όταν κλείνετε τους σκληρούς δίσκους, αυτοί εξαφανίζονται από τον explorer. Έτσι άλλοι άνθρωποι δεν θα ξέρουν αν αυτοί οι δίσκοι υπάρχουν, ούτε μπορούν να μπορούν στα προσωπικά σας δεδομένα που βρίσκονται αποθηκεμένα σε αυτούς τους δίσκους. Μπορείτε να προστατέψετε την ιδιωτικότητα σας εύκολα.
Κλείστε μέχρι και δύο σκληρούς δίσκους για ιδιωτικότητα όποτε χρειάζεται
Χωρίς την τεχνολογία HDD Saver, όλοι οι σκληροί δίσκοι είναι ορατοί όλη την ώρα. Η ιδιωτικότητα σας ΔΕΝ προστατεύεται!
Πολλοί Σκληροί Δίσκοι χρησιμοποιούνται κυρίως για αποθήκευση μόνο, όταν οι ODD συσκευές δεν χρησιμοποιούνται συχνά. Όμως, αυτοί οι συνδεδεμένοι σκληροί και οπτικοί δίσκοι καταναλώνουν ενέργεια και αυξάνουν την εσωτερική θερμοκρασία του κουτιού όταν βρίσκεται σε αδράνεια. Αυτή η eco-friendly σχεδίαση επιτρέπει στο κλείσιμο αυτών των συσκευών για εξοικονόμηση ενέργειας. Μπορείτε να τις εκκινήσετε όποια στιγμή θέλετε.
Κλείστε και ανοίξτε τις συνδεδεμένες συσκευές HDD και ODD όποτε το θέλετε! Εξοικονομήστε ενέργεια!
Είναι ενοχλητικό όταν οι σκληροί δίσκοι σας αποτυγχάνουν, για να μην αναφερθούμε στην απώλεια των πολύτιμων φωτογραφιών, video, δεδομένων κλπ. Κλείνοντας συχνά τους δίσκους, τους προστατεύετε από κάθε πιθανή ζημιά ενώ αυξάνεται και τη διάρκεια ζωής τους.

Ορισμένα ευαίσθητα ψηφιακά εξαρτήματα επάνω στην μητρική πλακέτα είναι ευάλωτα σε απότομη αυξομείωση τάσης, το υπερβολικό ρεύμα μπορεί να προκαλέσει άμεση δυσλειτουργία του συστήματός σας. Το ASRock Full Spike Protection περιλαμβάνει διάφορες τεχνολογίες που αποτρέψει τα εξαρτήματα της μητρικής σας από το να καταστραφούν από αυτές τις απροσδόκητες αυξομειώσεις τάσης.

Προστασία από υπέρταση
Προστατεύει την μητρική από υπερβολικές εξάρσεις στις τάσεις του τροφοδοτικού.
Προστασία από κεραυνούς
Το ενσωματωμένο LAN chip προστατεύεται από ξαφνικές και βίαιες αιχμές τάσης που μπορεί να προκληθούν από κεραυνούς.
ESD Protection
USB : Έχουν προστεθεί επιπλέον ICs για να προστατεύουν τις USB θύρες από ηλεκτροστατικές εκκενώσεις.
LAN : Προστατεύει την θύρα LAN από πιθανές δυσλειτουργίες λόγω ηλεκτροστατικών εκκενώσεων.
MOSFETs : Έχουν τοποθετηθεί MOSFETs σε κρίσημες περιοχές τα οποία χρησιμοποιούν έναν ειδικό σχεδιασμό που προστατεύει από την ηλεκτροστατική εκφόρτιση κατά την διάκρεια της διαδικασίας της εγκατάστασης.

A-Tuning

Το A-Tuning είναι το λογισμικό παντός τύπου της ASRock με νέα διεπαφή, περισσότερα χαρακτηριστικά και βελτιωμένα εργαλεία, συμπεριλαμβανομένων των XFast RAM και πολλά περισσότερα.

USB Key

Σε ένα κόσμο όπου στην κυριολεξία ο χρόνος είναι χρήμα, γιατί να σπαταλάτε τον πολύτιμό σας χρόνο πληκτρολογώντας το όνομα χρήστη πριν μπείτε στα Windows; Ποιος ο λόγος να απομνημονεύετε τόσο μεγάλους κωδικούς; Απλά τοποθετήστε το USB Key και αφήστε τον υπολογιστή σας να εισέλθει στα Windows® αυτόματα!

Restart to UEFI

Η “Restart to UEFI” τεχνολογία της ASRock σχεδιάστηκε για όσους χρειάζονται συχνή πρόσβαση στο UEFI. Επιτρέπει στους χρήστες να εισέλθουν στο UEFI SETUP την επόμενη φορά που θα ανοίξουν τον υπολογιστή, εντελώς αυτόματα.

ASRock OMG (Διαδυκτιακή Εποπτική Διαχείριση)

Η τεχνολογία OMG (Online Management Guard) της ASRock σας επιτρέπει να περιορίσετε την χρήση internet σε συγκεκριμένες χρονικές περιόδους, ή για συγκεκριμένες ιστοσελίδες. Οι διαχειριστές του προγράμματος έχουν ακόμα και την δυνατότητα να θέσουν ένα χρονικό πλαίσιο, κατά την διάρκεια του οποίου και μόνο, το internet είναι διαθέσιμο στους υπόλοιπους χρήστες.

UEFI Tech Service

Επικοινωνήστε με το Τεχνικό Τμήμα της ASRock στέλνοντας ένα αίτημα υποστήριξης απευθείας από το UEFI setup, σε περίπτωση που αντιμετωπίσετε οποιοδήποτε πρόβλημα με τον υπολογιστή σας.

Αφυγραντήρας

Οι χρήστες μπορούν να αποτρέψουν τυχόν ζημιές που ενδέχεται να προκληθούν στην μητρική κάρτα από την υγρασία, απλά και μόνο ενεργοποιώντας την λειτουργία “Dehumidifier Function”. Αφού την ενεργοποιήσετε, ο υπολογιστής θα επανέλθει αυτόματα μετά από λειτουργία ύπνου S4/S5 state, απορροφώντας την υγρασία από το σύστημα.

 

Easy Driver Installer

Οι χρήστες που δεν διαθέτουν οπτικό disk drive για να εγκαταστήσουν τους drivers από το CD μας, μπορούν να χρησιμοποιήσουν το Easy Driver Installer μέσα από το UEFI. Αναλαμβάνει να εγκαταστήσει στον υπολογιστή τους οδηγούς LAN μέσω μιας συσκευής USB, και κατόπιν «κατεβάζει» και εγκαθιστά όλους τους υπόλοιπους drivers αυτόματα.
Η λειτουργία XFast RAM αναλαμβάνει να δημιουργήσει ένα εικονικό δίσκο στην μνήμη του συστήματος για να αυξήσει τις επιδόσεις. Για παράδειγμα στο Photoshop, μπορείτε να απολαμβάνετε μέχρι και 5 φορές καλύτερες επιδόσεις.
Η συχνή και για μη προφανή λόγο αργή λήψη δεδομένων μέσω του Internet Explorer συνήθως οφείλεται σε ανεπαρκή διαχείριση. Το ASRock ξεδιπλώνει έναν υπερ- αποτελεσματικό τρόπο διαχείρισης του διαδικτύου στην βιομηχανία μητρικών. Το XFast LAN είναι ένα βολικό εργαλείο που ελέγχει τις διαδικτυακές εφαρμογές εύκολα και αποτελεσματικά. Για να δημιουργήσετε το τέλειο διαδικτυακό περιβάλλον, το μόνο που χρειάζεστε είναι ένας έξυπνος διαχειριστής. Το ASRock XFast LAN σας επιτρέπει να επωφεληθείτε, με μεγαλύτερες ταχύτητες, δυνατότητα πολλαπλών ταυτόχρονων εργασιών, εξελιγμένη εμπειρία πολυμέσων, και πολλά περισσότερα – και όλα αυτά χωρίς να “βαραίνει” το σύστημά σας.
Το DTS Connect εμπεριέχει δύο μικρότερα συστήματα, τα DTS Interactive και DTS Neo: C. Η χρησιμότητά του στον υπολογιστή είναι υψίστης σημασίας, μιας και αναλαμβάνει την μετατροπή του ήχου σε DTS πρότυπο.

DTS, DTS-HD, the Symbol, & DTS or DTS-HD and the Symbol together are registered trademarks of DTS, Inc. © DTS, Inc. All Rights Reserved.

Γενικά Χαρακτηριστικά

ASRock
Intel X99
ATX
X99 Extreme3

Επεξεργαστής

Intel® Socket 2011-v3 Core™ i7 Processors
s2011-V3

Μνήμες

DDR4
4
64 GB
Quad

Κάρτα Γραφικών

Όχι
AMD Quad CrossFireX™, 3-Way CrossFireX™ and CrossFireX™ / NVIDIA® Quad SLI™ and SLI™

Εσωτερικές Συνδέσεις

10
(?)
4x USB 2.0, 2x USB 3.0
(?)
2 x PCIe 3.0/2.0 x16, 1 x PCIe2.0 x16, 1 x PCIe x1
0, 1, 5, 10
1

Ήχος

Realtek ALC1150
7.1

Rear Panel Ports

2
4x USB 2.0, 4x USB 3.0
Intel I218V, 1 x Gigabit LAN Mbps
1
5

Λοιπά Χαρακτηριστικά

0.600 Kg
3 Έτη

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις


Παράδοση προϊοντων

Η e-gate σας παρέχει την δυνατότητα παραλαβής των παραγγελιών σας σε όλη την Ελλάδα
μέσα σε 1 με 3 ημέρες*. Η e-Gate έχει αναπτύξει τους κατάλληλους μηχανισμούς ώστε οι παραγγελίες με
τα προϊόντα σας να παραδίδονται άμεσα και με απόλυτη ασφάλεια στον χώρο σας.

*Η παράδοση της παραγγελίας πραγματοποιείται εντός 24 ωρών εφόσον δεν υφίσταται ειδικό πρόβλημα
διαθεσιμότητας των προϊόντων.

Για να παρακολουθήσετε την αποστολή της παραγγελίας σας μέσω web (tracking order), 
απλά τοποθετείτε τον αριθμό αποστολής που σας ενημερώσαμε μέσω email εδώ: http://www.taxydromiki.gr

 

Λεκανοπέδιο Αττικής

  • Δωρεάν Μεταφορικά μεταφορές άνω των 80€ (* εκτός εξαιρούμενων περιοχών όπου η χρέωση είναι 5€ έως 3 κιλά χωρίς επιπλέον χρέωση αντικαταβολής) 
  • 3€ για αγορές κάτω των 80€ (* εκτός εξαιρούμενων περιοχών όπου η χρέωση είναι 5€ έως 3 κιλά χωρίς επιπλέον χρέωση αντικαταβολής

 

Υπόλοιπη Ελλάδα:

  Επαρχία Δυσπρόσιτες περιοχές (εκτός ορίων πόλεων)
0-3  Kg 5,00 9,50
Κάθε κιλο extra 1,50 2,50
Αντικαταβολή 3,50 3,50
Παραδοση Σαββατου 3,50 3,50
Βαριά και ογκώδη αντικείμενα Ειδικές τιμές κατόπιν συνεννόησης

 

Ποιότητα και Ασφάλεια:

Η E-Gate στέλνει όλες τις παραγγελίες σφραγισμένες. Σε περίπτωση που παραλάβετε την παραγγελία σας σε ανοιχτό ή κατεστραμμένο
πακέτο παρακαλούμε να μην την δεχτείτε και να επικοινωνήστε αμέσως μαζί μας.
 
* Η E-GATE.GR διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί τους όρους, τρόπους και το κόστος αποστολής χωρίς
προηγούμενη προειδοποίηση.
 
* Τ.Κ Εξαιρούμενων περιοχών: Περιοχές που αρχίζουν με 133*, 134*, 136*, 180*, 188*, 189*, 19* και 18263

Οι πελάτες μας αγόρασαν επίσης.

Οι πελάτες μας είδαν επίσης

 
MSI Z170A Gaming M7

MSI Z170A Gaming M7

  234.95 (με ΦΠΑ)
   
Asrock Fatal1ty Z97 Professional

Asrock Fatal1ty Z97 Professional

  223.13 (με ΦΠΑ)
   
ASRock Z170 Extreme6

ASRock Z170 Extreme6

  212.91 (με ΦΠΑ)
   
Asus Maximus VIII IMPACT Gaming 90MB0NS0-M0EAY0

Asus Maximus VIII IMPACT Gaming 90MB0NS0-M0EAY0

  251.76 (με ΦΠΑ)
   
MSI X99A Raider 7885-036R

MSI X99A Raider 7885-036R

  234.95 (με ΦΠΑ)
 

Πληρωμή με αντικαταβολή

Με το σύστημα της αντικαταβολής σας δίνεται η δυνατότητα εξόφλησης με μετρητά κατά την παράδοση των προϊόντων της παραγγελίας σας στο χώρο σας. Η παράδοση πραγματοποιείται από την εταιρεία courrier που συνεργάζεται η e-Gate.

Η δυνατότητα εξόφλησης με αντικαταβολή παρέχεται από την e-Gate δωρεάν για παραδόσεις εντός Αττικής και με χρέωση 3,5€ (με ΦΠΑ 24%) για παραδόσεις στην επαρχία.

Πληρωμή με πιστωτική κάρτα

Στο ηλεκτρονικό αλλά και στο φυσικό κατάστημα της E-Gate μπορείτε να πληρώσετε με πιστωτικές κάρτες VISA & MasterCard έκδοσης όλων των τραπεζών.

Πληρωμή με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Για την εξόφληση των αγορών μπορείτε να καταθέσετε εφάπαξ το ποσό που αντιστοιχεί, σε μία απο τις τράπεζες που συνεργαζόμαστε (Πειραιώς, ALPHA, Eurobank, Εθνική).