Τηλέφωνα Παραγγελιών

 211.1.800.800

 801.500.8888

ASRock FM2A88M Extreme4+

ASRock FM2A88M Extreme4+


V32991
Διαθέσιμο εντός 1-3 εργάσιμων ημερών

Τα νεότερα Προϊόντα της κατηγορίας!

Asus H81M-K
Asus H81M-K

51.34

Orbweb ME
Το προσωπικό σας Cloud, Εύκολο και Συνδέεται Πάντα


Η ASRock technology συνδέει τις φορητές σας συσκευές με τον υπολογιστή σας χωρίς προβλήματα! Προσφέρουμε το ASRock Cloud – μια εγγραφή ενός έτους στην επαγγελματική έκδοση του Orbweb.ME, μια υπηρεσία προσωπικού Cloud που κοστίζει $49.99 ανά έτος. Σας επιτρέπει να συνδεθείτε στα αρχεία του υπολογιστή σας, τη μουσική σας, τι φωτογραφίες και τα βίντεο απομακρυσμένα με tablets οποτεδήποτε, οπουδήποτε. Συν μια επιπλέον αναβάθμιση ενός μήνα στο Orbweb.ME Ultimate πακέτο με δυνατότητα απομακρυσμένης επιφάνειας εργασίας.

[Πώς να εισάγετε τον promotion κωδικό]

Προσωπικό σύννεφο για όλους


Η υπηρεσία Cloud θα πρέπει να είναι απλή και προσωπική. Μην ανεβάζετε τα αρχεία σας σε public cloud. Σταματήστε να ξοδεύετε χρήματα για να στήσετε ένα NAS σύστημα που δεν γνωρίζετε. Ο file browser του Orbweb ME είναι η λύση για μηδέν προσαρμογή, που διαχειρίζεται τα αρχεία και τους φακέλους σας στο Cloud. Με πρόσβαση και ανταλλαγή αρχείων από όλους τους υπολογιστές σας. Όλοι οι φάκελοι και τα αρχεία βρίσκονται εκεί ακριβώς που γνωρίζετε.

Βιβλιοθήκες Media και Streaming
Η βιβλιοθήκη του Orbweb Personal διαχειρίζεται όλο το περιεχόμενο της βιβλιοθήκης σας. Οργανώνει τις φωτογραφίες, τα βίντεο και τη μουσική στους υπολογιστές και στους online αποθηκευτικούς χώρους. Διαφορετική, διαισθητική ταξινόμηση βοηθά στην εύρεση των επιθυμητών ταινιών με λίγα click. Το Προοδευτικό streaming επιτρέπει να χαρείτε την μουσική συλλογή σας με σχεδόν μηδενικό download time. Το Web based & η mobile εφαρμογή portal σας κρατά συνδεδεμένους σε κάθε συσκευή σε κάθε ώρα.


Μείνετε συνδεδεμένοι στον File Explorer από πολλαπλές συσκευές


Η υπηρεσία Orbweb ME επιτρέπει τη πρόσβαση στον προσωπικό File Explorer από πολλαπλές συσκευές, φέρνοντας κοντά tablets, laptop και PCs. Ξεχάσατε ένα σημαντικό έγγραφο στον υπολογιστή του σπιτιού και το χρειάζεστε για το επόμενο meeting; Ακόμη μια δύσκολη μέρα κρύβεται στο μπάνιο του γραφείου, χάνοντας την τεράστια συλλογή από αστεία βίντεο ή μουσικά βίντεο; Μπορείτε να τα έχετε όλα απλά συνδέοντας τα tablets ή τα laptops με τον File Explorer για να βυθιστείτε στον παράδεισο σε μερικά δευτερόλεπτα.Απομακρυσμένη επιφάνεια εργασίας παντού


Το ξάπλωμα στη κρεβατοκάμαρα ή απλά το να κάθεστε στο γραφείο με ένα tablet ανά χείρας αποκτά ενδιαφέρον. Εργαστείτε σε κάποιο work sheet που αφήσατε από τη δουλειά ή απλά ξεκινήστε οποιαδήποτε εφαρμογή από το home PC σας. Η υπηρεσία Orbweb ME remote desktop όχι απλά «κινητοποίησε» τον σταθερό υπολογιστή σας, αλλά έδωσε δύναμη στο Tablet σας. Δεν έχει σημασία ποια συσκευή χρησιμοποιείτε, δεν έχει σημασία η περιοχή στην οποία βρίσκεστε, το Orbweb ME κρατά πάντα τον υπολογιστή κοντά σας.

* Η υπηρεσία Remote Desktop έρχεται μόνο με το Ultimate πακέτο που είναι δωρεάν για τον πρώτο μόνο μήνα.
Wake On WAN


Η τελευταία τεχνολογία που σας εξιτάρει, δίνοντας σας το δικαίωμα να ξυπνήσετε τον υπολογιστή σας απομακρυσμένα από το διαδίκτυο. Ανοίξτε/κλείστε τον υπολογιστή σας όταν το θέλετε. Κρατήστε τον υπολογιστή υγιή και εξοικονομείστε ενέργεια την ίδια στιγμή. 

* Εφαρμόζεται σε συγκεκριμένες μητρικές με υποστήριξη wake on wan.

 

* Orbweb ME is provided by Kloudian Systems Inc. Restriction may apply and the offer is subject to change, termination or discontinuation by Kloudian Systems Inc. without prior notice.
Το Orbweb ME παρέχεται από τρίτον. Περιορισμοί μπορεί να εφαρμοστούν και η προσφορά μπορεί να αλλάξει, τερματιστεί ή να διακοπει από τον τρίτο κατασκευαστή χωρίς προειδοποίηση. Παρακαλούμε να επισκεφθείτε τον παρακάτω ιστότοπο για περισσότερες πληροφορίες:http://www.asrock.com/feature/cloud/index.html
Υποστήριξη FM2/FM2+ APU

Η μητρική αυτή είναι συμβατή και με AMD FM2 και με FM2+ APUs. Παρακαλούμε έχετε κατά νου ότι ορισμένα νέα features υποστηρίζονται μόνο από τα FM2+ APUs.

Υψηλής πυκνότητας Glass Fabric PCB

Έχετε καταλάβει πως ο προσωπικός σας υπολογιστής φοβάται τον θάνατο από νερό, H2O, υγρασία ή όπως αλλιώς θέλετε να το ονομάσετε! Αν και δεν μπορείτε να δείτε το νερό, στην πραγματικότητα μπορεί να υπάρχει υπερβολική υγρασία στον αέρα η οποία σκοτώνει σιγά σιγά και σιωπηλά την μητρική σας. Όχι, η μητρική σας δεν λιώνει όταν έρχετε σε επαφή με τον νερό όπως κάνουν οι κακιές μάγισσες στα έργα, αλλά πεθαίνει από βραχυκύκλωμα. Για δικό σας καλό, η ASRock έχει εξοπλίσει τις μητρικές της με ένα Υψηλής Πυκνότητας Glass Fabric PCB(στρώση από γυαλί) το οποίο μειώνει τα κενώ μεταξύ των στρωμάτων PCB το οποίο προστατεύει την μητρική από ηλεκτρικές εκκενώσεις που μπορεί να προκληθούν από υγρασία. 

Σχεδιασμός All Solid Πυκνωτών

Όλοι οι πυκνωτές της εν λόγω μητρικής είναι 100% solid. Συνεπώς, οι ASRock μητρικές κάρτες έχουν την δυνατότητα να αποδίδουν πολύ σταθερότερα και να αντέχουν στο χρόνο.
4K/2K

Η ανάλυση 4K αποτελεί το νέο στάνταρ στις αναλύσεις οθονών, υποστηρίζοντας 3840 x 2160 pixels, νούμερο διπλάσιο από την οριζόντια και την κάθετη ανάλυση του γνωστού προτύπου 1080p, πράγμα που μεταφράζεται σε τέσσερις φορές περισσότερα pixels συνολικά!

* Only FM2+ APU can support up to 4096 x 2160 resolution display via HDMI port.
Triple Monitor

Η συγκεκριμένη μητρική υποστηρίζει την τεχνολογία Triple-Monitor. Μπορείτε να επιλέξετε μέχρι τρεις διαφορετικές οθόνες, να τις συνδέσετε στις παρεχόμενες εξόδους εικόνας και να τις χρησιμοποιήσετε ταυτόχρονα.
Υποστήριξη Next-Gen PCI-E 3.0

Οι μητρικές κάρτες της ASRock υποστηρίζουν το Next-Gen PCI-E 3.0! Το PCI Express 3.0 μπορεί να μεγιστοποιήσει το εύρος μεταφοράς δεδομένων για τις next-gen PCI Express 3.0 κάρτες γραφικών παρέχοντάς σας απόλυτες επιδόσεις γραφικών.

Πλεονεκτήματα PCI-E 3.0
• Υψηλότερο bit rate - 8.0GT/s
• Υψηλότερο bandwidth ανά lane - 1GB/s
• Υψηλότερη απόδοση - 98.5% αποτελεσματικότητα κωδικοποίησης
• 100% συμβατή με παλαιότερες PCI-E 2.0 / 1.0 standard

Αρχιτεκτονική PCI-E Ρυθμός μετάδοσης Εύρος ανά λωρίδα κατεύθυνσης Αποτελεσματικότητα κωδικοποίησης
PCI-E 2.0 5.0GT/s 500MB/s 80%
PCI-E 3.0 8.0GT/s 1GB/s 98.5%

Σημείωση: Το PCIe 3.0  υποστηρίζεται μόνο με τα FM2+ APUs
A-Tuning

Η software σουίτα A-Tuning της ASRock έρχεται με ανανεωμένο interface, καινούρια χαρακτηριστικά και βελτιωμένες εφαρμογές, συμπεριλαμβανομένων των XFast RAM, OC Tweaker και πολλών ακόμα.
X-Boost

Έξοχα σχεδιασμένη για έξυπνο overclocking, η τεχνολογία X-Boost της ASRock μπορεί με ευκολία να «ξεκλειδώσει» τις επιδόσεις των επεξεργαστών σας. Απλά πατήστε το πλήκτρο “X” όταν ανοίγει ο υπολογιστής και το X-Boost θα αναλάβει να αυξήσει τις συχνότητες του συστήματος αυτόματα, για να απολαύσετε σχεδόν +15.77% σε επιδόσεις! Με το έξυπνο X-Boost, το overclocking του επεξεργαστή γίνεται παιχνιδάκι, αφού απαιτείται μόνο το πάτημα ενός κουμπιού.


ASRock APP Shop

Το APP Shop της ASRock έχει σχεδιαστεί για την ευκολία σας. Παρέχουμε διάφορες εφαρμογές και λογισμικό υποστήριξης στους χρήστες μας για να τα κατεβάσουν. Μπορείτε εύκολα να βελτιστοποιήσετε και να κρατήσετε τη μητρική σας ενήμερη με το ASRock APP Shop.


ASRock APP Shop is the only all-in-one software package that delivers you the most practical PC apps and tools, in one integrated interface – from ASRock exclusive tools to the most update-to-date options of the latest technology.
Orbweb ME :
Get Connected with ASRock Cloud Anytime, Anywhere
App Charger :
Fast Charge & Charge Anytime
Google Chrome :
Better Browsing with Google Options
XFast LAN :
Your Smartest Internet Access Manager

Άλλη Μητρική Κάρτα
 
*Το ποσοστό ενίσχυσης των επιδόσεων μπορεί να διαφέρει με διαφορετικές ρυθμίσεις.
USB Key

Σε ένα κόσμο όπου στην κυριολεξία ο χρόνος είναι χρήμα, γιατί να σπαταλάτε τον πολύτιμό σας χρόνο πληκτρολογώντας το όνομα χρήστη πριν μπείτε στα Windows; Ποιος ο λόγος να απομνημονεύετε τόσο μεγάλους κωδικούς; Απλά τοποθετήστε το USB Key και αφήστε τον υπολογιστή σας να εισέλθει στα Windows® αυτόματα!
UEFI Tech Service

Επικοινωνήστε με το Τεχνικό Τμήμα της ASRock στέλνοντας ένα αίτημα υποστήριξης απευθείας από το UEFI setup, σε περίπτωση που αντιμετωπίσετε οποιοδήποτε πρόβλημα με τον υπολογιστή σας.
FAN-Tastic Tuning

Ρυθμίστε τις ταχύτητες των ανεμιστήρων για συγκεκριμένες θερμοκρασίες χρησιμοποιώντας μια γραφική παράσταση. Οι ανεμιστήρες θα αυξήσουν αυτόματα την ταχύτητά τους όταν αυξηθεί και η θερμοκρασία, σύμφωνα πάντα με το γράφημα.
Easy Driver Installer

Οι χρήστες που δεν διαθέτουν οπτικό disk drive για να εγκαταστήσουν τους drivers από το CD μας, μπορούν να χρησιμοποιήσουν το Easy Driver Installer μέσα από το UEFI. Αναλαμβάνει να εγκαταστήσει στον υπολογιστή τους οδηγούς LAN μέσω μιας συσκευής USB, και κατόπιν «κατεβάζει» και εγκαθιστά όλους τους υπόλοιπους drivers αυτόματα.
Αφυγραντήρας

Οι χρήστες μπορούν να αποτρέψουν τυχόν ζημιές που ενδέχεται να προκληθούν στην μητρική κάρτα από την υγρασία, απλά και μόνο ενεργοποιώντας την λειτουργία “Dehumidifier Function”. Αφού την ενεργοποιήσετε, ο υπολογιστής θα επανέλθει αυτόματα μετά από λειτουργία ύπνου S4/S5 state, απορροφώντας την υγρασία από το σύστημα.

 
Fast Boot

Με την αποκλειστική Fast Boot τεχνολογία της ASRock, το σύστημα χρειάζεται μόλις 1.5 δευτερόλεπτο για να συνδεθεί στα Windows® 8. Δεν χρειάζεται πια να περιμένετε! Η γρήγορη εκκίνηση θα αλλάξει εντελώς την εμπειρία χρήσης που είχατε μέχρι τώρα. 

*Ο χρόνος εκκίνησης μπορεί να διαφέρει αναλόγως το σύστημα.
Restart to UEFI

Η “Restart to UEFI” τεχνολογία της ASRock σχεδιάστηκε για όσους χρειάζονται συχνή πρόσβαση στο UEFI. Επιτρέπει στους χρήστες να εισέλθουν στο UEFI SETUP την επόμενη φορά που θα ανοίξουν τον υπολογιστή, εντελώς αυτόματα.
Περιηγητής συστήματος UEFI

Ο περιηγητής συστήματος UEFI είναι ένα χρήσιμο εργαλείο που συμπεριλαμβάνεται στο γραφικό UEFI. Μπορεί να εντοπίσει συσκευές και ρυθμίσεις που χρησιμοποιούν οι χρήστες στον υπολογιστή τους. Με τον περιηγητή συστήματος UEFI μπορείτε εύκολα να εξετάσετε τις τρέχουσες ρυθμίσεις του συστήματος σας στο UEFI setup.
ASRock OMG (Διαδυκτιακή Εποπτική Διαχείριση)

Η τεχνολογία OMG (Online Management Guard) της ASRock σας επιτρέπει να περιορίσετε την χρήση internet σε συγκεκριμένες χρονικές περιόδους, ή για συγκεκριμένες ιστοσελίδες. Οι διαχειριστές του προγράμματος έχουν ακόμα και την δυνατότητα να θέσουν ένα χρονικό πλαίσιο, κατά την διάρκεια του οποίου και μόνο, το internet είναι διαθέσιμο στους υπόλοιπους χρήστες.
Διαδραστικό UEFI

Το διαδραστικό UEFI της ASRock είναι ένα μείγμα από εργαλεία διαμόρφωσης του συστήματος, άψογα εφέ ήχου και εντυπωσιακά οπτικά. Το άνευ προηγουμένου UEFI προσφέρει ένα πιο ελκυστικό περιβάλλον και πολύ πιο διασκεδαστικό.
Easy RAID Installer

Ο Easy RAID Installer μπορεί να σας βοηθήσει να εγκαταστήσετε τον οδηγό RAID εύκολα χωρίς εύκαμπτο οδηγό. Μπορεί να αντιγράψει τον οδηγό RAID από το CD υποστήριξης στην δική σας συσκευή αποθήκευσης USB με ένα απλό κλικ στην ρύθμιση UEFI.
HDMI™ (High-Definition Multimedia Interface)

Το προϊόν αυτό υποστηρίζει το πρότυπο HDMI™ (High-Definition Multimedia Interface). Ουσιαστικά πρόκειται για το πιο ευρύτερα διαδεδομένο interface στην μεταφορά ασυμπίεστων δεδομένων video και πολυκάναλου ήχου από ένα μόνο καλώδιο. Τόσο τα σήματα video όσο και τα σήματα ήχου που μεταφέρονται μέσω του HDMI προτύπου, παραμένουν ψηφιακά καθ’ όλη την διάρκεια της διαδικασίας, πράγμα που μεταφράζεται σε κρυστάλλινη ποιότητα εικόνας και ρεαλιστικό ήχο.

Γενικά Χαρακτηριστικά

ASRock
AMD A88X
micro-ATX
FM2A88M Extreme4+

Επεξεργαστής

AMD Socket FM2+ 95W / FM2 100W επεξεργαστές
FM2+ / FM2

Μνήμες

DDR3
4
64 GB
1866 / 1600 / 1333 / 1066 MHz
Dual

Κάρτα Γραφικών

Ναι
AMD Quad CrossFireX™, CrossFireX™ and Dual Graphics

Εσωτερικές Συνδέσεις

8
(?)
6x USB 2.0, 2x USB 3.0
(?)
1x PCIe 3.0 x16, 1x PCIe 2.0 x4, 1x PCIe 2.0 x 1
1x PCI
0, 1, 5, 10

Ήχος

Realtek ALC892
7.1

Rear Panel Ports

1 (combo Πληκτρολόγιο / Ποντίκι)
4x USB 2.0, 2x USB 3.0
1
1
1
Gigabit 10/100/1000 Mbps
1
6

Λοιπά Χαρακτηριστικά

0.500 Kg
3 Έτη

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις


Παράδοση προϊοντων

Η e-gate σας παρέχει την δυνατότητα παραλαβής των παραγγελιών σας σε όλη την Ελλάδα
μέσα σε 1 με 3 ημέρες*. Η e-Gate έχει αναπτύξει τους κατάλληλους μηχανισμούς ώστε οι παραγγελίες με
τα προϊόντα σας να παραδίδονται άμεσα και με απόλυτη ασφάλεια στον χώρο σας.

*Η παράδοση της παραγγελίας πραγματοποιείται εντός 24 ωρών εφόσον δεν υφίσταται ειδικό πρόβλημα
διαθεσιμότητας των προϊόντων.

Για να παρακολουθήσετε την αποστολή της παραγγελίας σας μέσω web (tracking order), 
απλά τοποθετείτε τον αριθμό αποστολής που σας ενημερώσαμε μέσω email εδώ: http://www.taxydromiki.gr

 

Λεκανοπέδιο Αττικής

  • Δωρεάν Μεταφορικά μεταφορές άνω των 80€ (* εκτός εξαιρούμενων περιοχών όπου η χρέωση είναι 5€ έως 3 κιλά χωρίς επιπλέον χρέωση αντικαταβολής) 
  • 3€ για αγορές κάτω των 80€ (* εκτός εξαιρούμενων περιοχών όπου η χρέωση είναι 5€ έως 3 κιλά χωρίς επιπλέον χρέωση αντικαταβολής

 

Υπόλοιπη Ελλάδα:

  Επαρχία Δυσπρόσιτες περιοχές (εκτός ορίων πόλεων)
0-3  Kg 5,00 9,50
Κάθε κιλο extra 1,50 2,50
Αντικαταβολή 3,50 3,50
Παραδοση Σαββατου 3,50 3,50
Βαριά και ογκώδη αντικείμενα Ειδικές τιμές κατόπιν συνεννόησης

 

Ποιότητα και Ασφάλεια:

Η E-Gate στέλνει όλες τις παραγγελίες σφραγισμένες. Σε περίπτωση που παραλάβετε την παραγγελία σας σε ανοιχτό ή κατεστραμμένο
πακέτο παρακαλούμε να μην την δεχτείτε και να επικοινωνήστε αμέσως μαζί μας.
 
* Η E-GATE.GR διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί τους όρους, τρόπους και το κόστος αποστολής χωρίς
προηγούμενη προειδοποίηση.
 
* Τ.Κ Εξαιρούμενων περιοχών: Περιοχές που αρχίζουν με 133*, 134*, 136*, 180*, 188*, 189*, 19* και 18263

Οι πελάτες μας αγόρασαν επίσης.

 
AMD Athlon X4 860K 3.70GHz FM2+ AD860KXBJABOX

AMD Athlon X4 860K 3.70GHz FM2+ AD860KXBJABOX

  82.65 (με ΦΠΑ)
   
AMD A10-7700K 3.40GHz 4MB AD770KXBJABOX

AMD A10-7700K 3.40GHz 4MB AD770KXBJABOX

  92.24 (με ΦΠΑ)
 

Οι πελάτες μας είδαν επίσης

 
ASRock FM2A88X+ BTC

ASRock FM2A88X+ BTC

  74.19 (με ΦΠΑ)
   
ASUS B150M-C 90MB0P00-M0EAY0

ASUS B150M-C 90MB0P00-M0EAY0

  91.43 (με ΦΠΑ)
   
Gigabyte Z97P-D3

Gigabyte Z97P-D3

  90.58 (με ΦΠΑ)
   
ASRock H97 Pro4

ASRock H97 Pro4

  97.37 (με ΦΠΑ)
   
Asus B85M-E

Asus B85M-E

  87.23 (με ΦΠΑ)
 

Πληρωμή με αντικαταβολή

Με το σύστημα της αντικαταβολής σας δίνεται η δυνατότητα εξόφλησης με μετρητά κατά την παράδοση των προϊόντων της παραγγελίας σας στο χώρο σας. Η παράδοση πραγματοποιείται από την εταιρεία courrier που συνεργάζεται η e-Gate.

Η δυνατότητα εξόφλησης με αντικαταβολή παρέχεται από την e-Gate δωρεάν για παραδόσεις εντός Αττικής και με χρέωση 3,5€ (με ΦΠΑ 24%) για παραδόσεις στην επαρχία.

Πληρωμή με πιστωτική κάρτα

Στο ηλεκτρονικό αλλά και στο φυσικό κατάστημα της E-Gate μπορείτε να πληρώσετε με πιστωτικές κάρτες VISA & MasterCard έκδοσης όλων των τραπεζών.

Πληρωμή με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Για την εξόφληση των αγορών μπορείτε να καταθέσετε εφάπαξ το ποσό που αντιστοιχεί, σε μία απο τις τράπεζες που συνεργαζόμαστε (Πειραιώς, ALPHA, Eurobank, Εθνική).