Τηλέφωνα Παραγγελιών

 211.1.800.800

 801.500.8888

ASRock AM1B-ITX

ASRock AM1B-ITX


V33001
Δεν υπάρχει απόθεμα

Τα νεότερα Προϊόντα της κατηγορίας!

Asus H81M-K
Asus H81M-K

52.54

Orbweb ME
Το προσωπικό σας Cloud, Εύκολο και Συνδέεται Πάντα


Η ASRock technology συνδέει τις φορητές σας συσκευές με τον υπολογιστή σας χωρίς προβλήματα! Προσφέρουμε το ASRock Cloud – μια εγγραφή ενός έτους στην επαγγελματική έκδοση του Orbweb.ME, μια υπηρεσία προσωπικού Cloud που κοστίζει $49.99 ανά έτος. Σας επιτρέπει να συνδεθείτε στα αρχεία του υπολογιστή σας, τη μουσική σας, τι φωτογραφίες και τα βίντεο απομακρυσμένα με tablets οποτεδήποτε, οπουδήποτε. Συν μια επιπλέον αναβάθμιση ενός μήνα στο Orbweb.ME Ultimate πακέτο με δυνατότητα απομακρυσμένης επιφάνειας εργασίας.

[Πώς να εισάγετε τον promotion κωδικό]

Προσωπικό σύννεφο για όλους


Η υπηρεσία Cloud θα πρέπει να είναι απλή και προσωπική. Μην ανεβάζετε τα αρχεία σας σε public cloud. Σταματήστε να ξοδεύετε χρήματα για να στήσετε ένα NAS σύστημα που δεν γνωρίζετε. Ο file browser του Orbweb ME είναι η λύση για μηδέν προσαρμογή, που διαχειρίζεται τα αρχεία και τους φακέλους σας στο Cloud. Με πρόσβαση και ανταλλαγή αρχείων από όλους τους υπολογιστές σας. Όλοι οι φάκελοι και τα αρχεία βρίσκονται εκεί ακριβώς που γνωρίζετε.

Βιβλιοθήκες Media και Streaming
Η βιβλιοθήκη του Orbweb Personal διαχειρίζεται όλο το περιεχόμενο της βιβλιοθήκης σας. Οργανώνει τις φωτογραφίες, τα βίντεο και τη μουσική στους υπολογιστές και στους online αποθηκευτικούς χώρους. Διαφορετική, διαισθητική ταξινόμηση βοηθά στην εύρεση των επιθυμητών ταινιών με λίγα click. Το Προοδευτικό streaming επιτρέπει να χαρείτε την μουσική συλλογή σας με σχεδόν μηδενικό download time. Το Web based & η mobile εφαρμογή portal σας κρατά συνδεδεμένους σε κάθε συσκευή σε κάθε ώρα.


Μείνετε συνδεδεμένοι στον File Explorer από πολλαπλές συσκευές


Η υπηρεσία Orbweb ME επιτρέπει τη πρόσβαση στον προσωπικό File Explorer από πολλαπλές συσκευές, φέρνοντας κοντά tablets, laptop και PCs. Ξεχάσατε ένα σημαντικό έγγραφο στον υπολογιστή του σπιτιού και το χρειάζεστε για το επόμενο meeting; Ακόμη μια δύσκολη μέρα κρύβεται στο μπάνιο του γραφείου, χάνοντας την τεράστια συλλογή από αστεία βίντεο ή μουσικά βίντεο; Μπορείτε να τα έχετε όλα απλά συνδέοντας τα tablets ή τα laptops με τον File Explorer για να βυθιστείτε στον παράδεισο σε μερικά δευτερόλεπτα.Απομακρυσμένη επιφάνεια εργασίας παντού


Το ξάπλωμα στη κρεβατοκάμαρα ή απλά το να κάθεστε στο γραφείο με ένα tablet ανά χείρας αποκτά ενδιαφέρον. Εργαστείτε σε κάποιο work sheet που αφήσατε από τη δουλειά ή απλά ξεκινήστε οποιαδήποτε εφαρμογή από το home PC σας. Η υπηρεσία Orbweb ME remote desktop όχι απλά «κινητοποίησε» τον σταθερό υπολογιστή σας, αλλά έδωσε δύναμη στο Tablet σας. Δεν έχει σημασία ποια συσκευή χρησιμοποιείτε, δεν έχει σημασία η περιοχή στην οποία βρίσκεστε, το Orbweb ME κρατά πάντα τον υπολογιστή κοντά σας.

* Η υπηρεσία Remote Desktop έρχεται μόνο με το Ultimate πακέτο που είναι δωρεάν για τον πρώτο μόνο μήνα.
Wake On WAN


Η τελευταία τεχνολογία που σας εξιτάρει, δίνοντας σας το δικαίωμα να ξυπνήσετε τον υπολογιστή σας απομακρυσμένα από το διαδίκτυο. Ανοίξτε/κλείστε τον υπολογιστή σας όταν το θέλετε. Κρατήστε τον υπολογιστή υγιή και εξοικονομείστε ενέργεια την ίδια στιγμή. 

* Εφαρμόζεται σε συγκεκριμένες μητρικές με υποστήριξη wake on wan.

 

* Orbweb ME is provided by Kloudian Systems Inc. Restriction may apply and the offer is subject to change, termination or discontinuation by Kloudian Systems Inc. without prior notice.
Το Orbweb ME παρέχεται από τρίτον. Περιορισμοί μπορεί να εφαρμοστούν και η προσφορά μπορεί να αλλάξει, τερματιστεί ή να διακοπει από τον τρίτο κατασκευαστή χωρίς προειδοποίηση. Παρακαλούμε να επισκεφθείτε τον παρακάτω ιστότοπο για περισσότερες πληροφορίες:http://www.asrock.com/feature/cloud/index.html

Ορισμένα ευαίσθητα ψηφιακά εξαρτήματα επάνω στην μητρική πλακέτα είναι ευάλωτα σε απότομη αυξομείωση τάσης, το υπερβολικό ρεύμα μπορεί να προκαλέσει άμεση δυσλειτουργία του συστήματός σας. Το ASRock Full Spike Protection περιλαμβάνει διάφορες τεχνολογίες που αποτρέψει τα εξαρτήματα της μητρικής σας από το να καταστραφούν από αυτές τις απροσδόκητες αυξομειώσεις τάσης.

Προστασία από υπέρταση
Προστατεύει την μητρική από υπερβολικές εξάρσεις στις τάσεις του τροφοδοτικού.
Προστασία από κεραυνούς
Το ενσωματωμένο LAN chip προστατεύεται από ξαφνικές και βίαιες αιχμές τάσης που μπορεί να προκληθούν από κεραυνούς.
ESD Protection
USB : Έχουν προστεθεί επιπλέον ICs για να προστατεύουν τις USB θύρες από ηλεκτροστατικές εκκενώσεις.
LAN : Προστατεύει την θύρα LAN από πιθανές δυσλειτουργίες λόγω ηλεκτροστατικών εκκενώσεων.
MOSFETs : Έχουν τοποθετηθεί MOSFETs σε κρίσημες περιοχές τα οποία χρησιμοποιούν έναν ειδικό σχεδιασμό που προστατεύει από την ηλεκτροστατική εκφόρτιση κατά την διάκρεια της διαδικασίας της εγκατάστασης.

Υποστηρίζει AMD AM1 Series Socket APU

Η συγκεκριμένη μητρική υποστηρίζει AMD AM1 Socket A-Series και E-Series Quad-Core/Dual-Core APUs μέχρι και 25W. Είναι σχεδιασμένες για να ελαχιστοποιούν την κατανάλωση του ρεύματος ενώ παράλληλα έχουν πολύ καλές επιδόσεις.

Υψηλής πυκνότητας Glass Fabric PCB

Έχετε καταλάβει πως ο προσωπικός σας υπολογιστής φοβάται τον θάνατο από νερό, H2O, υγρασία ή όπως αλλιώς θέλετε να το ονομάσετε! Αν και δεν μπορείτε να δείτε το νερό, στην πραγματικότητα μπορεί να υπάρχει υπερβολική υγρασία στον αέρα η οποία σκοτώνει σιγά σιγά και σιωπηλά την μητρική σας. Όχι, η μητρική σας δεν λιώνει όταν έρχετε σε επαφή με τον νερό όπως κάνουν οι κακιές μάγισσες στα έργα, αλλά πεθαίνει από βραχυκύκλωμα. Για δικό σας καλό, η ASRock έχει εξοπλίσει τις μητρικές της με ένα Υψηλής Πυκνότητας Glass Fabric PCB(στρώση από γυαλί) το οποίο μειώνει τα κενώ μεταξύ των στρωμάτων PCB το οποίο προστατεύει την μητρική από ηλεκτρικές εκκενώσεις που μπορεί να προκληθούν από υγρασία. 


Σχεδιασμός All Solid Πυκνωτών

Όλοι οι πυκνωτές της εν λόγω μητρικής είναι 100% solid. Συνεπώς, οι ASRock μητρικές κάρτες έχουν την δυνατότητα να αποδίδουν πολύ σταθερότερα και να αντέχουν στο χρόνο.

Υψηλή επεκτασιμότητα

Δύο USB 3.0 5 Gb/s θύρες και 2 SATA3 6Gb/s θύρες για να υποστηρίζουν όλα στα τα περιφερειακά με γρήγορες ταχύτητες διαμεταγωγής δεδομένων.


Gigabit LAN

Η συγκεκριμένη μητρική ASRock χρησιμοποιεί ένα Realtek gigabit LAN chip που υποστηρίζει απίστευτα γρήγορες ταχύτητες για Internet.

Printer Port + 3 Εξόδους για γραφικά

Πλήρες και με τα 3 είδη εξόδων για γραφικά! D-Sub + DVI + HDMI + Printer port combo για να συνδέεται όλα σας τα περιφερειακά.

A-Tuning

Η software σουίτα A-Tuning της ASRock έρχεται με ανανεωμένο interface, καινούρια χαρακτηριστικά και βελτιωμένες εφαρμογές, συμπεριλαμβανομένων των XFast LAN, XFast RAM, OC Tweaker και πολλών ακόμα.

UEFI Tech Service

Επικοινωνήστε με το Τεχνικό Τμήμα της ASRock στέλνοντας ένα αίτημα υποστήριξης απευθείας από το UEFI setup, σε περίπτωση που αντιμετωπίσετε οποιοδήποτε πρόβλημα με τον υπολογιστή σας.

FAN-Tastic Tuning

Ρυθμίστε τις ταχύτητες των ανεμιστήρων για συγκεκριμένες θερμοκρασίες χρησιμοποιώντας μια γραφική παράσταση. Οι ανεμιστήρες θα αυξήσουν αυτόματα την ταχύτητά τους όταν αυξηθεί και η θερμοκρασία, σύμφωνα πάντα με το γράφημα.

Διαδραστικό UEFI

Το διαδραστικό UEFI της ASRock είναι ένα μείγμα από εργαλεία διαμόρφωσης του συστήματος, άψογα εφέ ήχου και εντυπωσιακά οπτικά. Το άνευ προηγουμένου UEFI προσφέρει ένα πιο ελκυστικό περιβάλλον και πολύ πιο διασκεδαστικό.

USB Key

Σε ένα κόσμο όπου στην κυριολεξία ο χρόνος είναι χρήμα, γιατί να σπαταλάτε τον πολύτιμό σας χρόνο πληκτρολογώντας το όνομα χρήστη πριν μπείτε στα Windows; Ποιος ο λόγος να απομνημονεύετε τόσο μεγάλους κωδικούς; Απλά τοποθετήστε το USB Key και αφήστε τον υπολογιστή σας να εισέλθει στα Windows® αυτόματα!

Easy Driver Installer

Οι χρήστες που δεν διαθέτουν οπτικό disk drive για να εγκαταστήσουν τους drivers από το CD μας, μπορούν να χρησιμοποιήσουν το Easy Driver Installer μέσα από το UEFI. Αναλαμβάνει να εγκαταστήσει στον υπολογιστή τους οδηγούς LAN μέσω μιας συσκευής USB, και κατόπιν «κατεβάζει» και εγκαθιστά όλους τους υπόλοιπους drivers αυτόματα.

Αφυγραντήρας

Οι χρήστες μπορούν να αποτρέψουν τυχόν ζημιές που ενδέχεται να προκληθούν στην μητρική κάρτα από την υγρασία, απλά και μόνο ενεργοποιώντας την λειτουργία “Dehumidifier Function”. Αφού την ενεργοποιήσετε, ο υπολογιστής θα επανέλθει αυτόματα μετά από λειτουργία ύπνου S4/S5 state, απορροφώντας την υγρασία από το σύστημα.

 

ASRock OMG (Διαδυκτιακή Εποπτική Διαχείριση)

Η τεχνολογία OMG (Online Management Guard) της ASRock σας επιτρέπει να περιορίσετε την χρήση internet σε συγκεκριμένες χρονικές περιόδους, ή για συγκεκριμένες ιστοσελίδες. Οι διαχειριστές του προγράμματος έχουν ακόμα και την δυνατότητα να θέσουν ένα χρονικό πλαίσιο, κατά την διάρκεια του οποίου και μόνο, το internet είναι διαθέσιμο στους υπόλοιπους χρήστες.

Γενικά Χαρακτηριστικά

ASRock
AMD AM1
Mini-ITX
AM1B-ITX

Επεξεργαστής

AMD Socket AM1 Athlon / Sempron Επεξεργαστές
AM1

Μνήμες

DDR3
2
32 GB
1600 / 1333 / 1066 MHz
Dual

Κάρτα Γραφικών

Ναι

Εσωτερικές Συνδέσεις

4
(?)
4x USB 2.0, 2x USB 3.0
(?)
1x PCIe 3.0 x16
1

Ήχος

Realtek ALC662
5.1

Rear Panel Ports

1 (combo Πληκτρολόγιο / Ποντίκι)
2x USB 2.0, 2x USB 3.0
1
1
1
Realtek 8111GR 10 / 100 / 1000 Mbps
3

Λοιπά Χαρακτηριστικά

0.300 Kg
3 Έτη

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις


Παράδοση προϊοντων

Η e-gate σας παρέχει την δυνατότητα παραλαβής των παραγγελιών σας σε όλη την Ελλάδα
μέσα σε 1 με 3 ημέρες*. Η e-Gate έχει αναπτύξει τους κατάλληλους μηχανισμούς ώστε οι παραγγελίες με
τα προϊόντα σας να παραδίδονται άμεσα και με απόλυτη ασφάλεια στον χώρο σας.

*Η παράδοση της παραγγελίας πραγματοποιείται εντός 24 ωρών εφόσον δεν υφίσταται ειδικό πρόβλημα
διαθεσιμότητας των προϊόντων.

Για να παρακολουθήσετε την αποστολή της παραγγελίας σας μέσω web (tracking order), 
απλά τοποθετείτε τον αριθμό αποστολής που σας ενημερώσαμε μέσω email εδώ: http://www.taxydromiki.gr

 

Λεκανοπέδιο Αττικής

  • Δωρεάν Μεταφορικά μεταφορές άνω των 80€ (* εκτός εξαιρούμενων περιοχών όπου η χρέωση είναι 5€ έως 3 κιλά χωρίς επιπλέον χρέωση αντικαταβολής) 
  • 3€ για αγορές κάτω των 80€ (* εκτός εξαιρούμενων περιοχών όπου η χρέωση είναι 5€ έως 3 κιλά χωρίς επιπλέον χρέωση αντικαταβολής

 

Υπόλοιπη Ελλάδα:

  Επαρχία Δυσπρόσιτες περιοχές (εκτός ορίων πόλεων)
0-3  Kg 5,00 9,50
Κάθε κιλο extra 1,50 2,50
Αντικαταβολή 3,50 3,50
Παραδοση Σαββατου 3,50 3,50
Βαριά και ογκώδη αντικείμενα Ειδικές τιμές κατόπιν συνεννόησης

 

Ποιότητα και Ασφάλεια:

Η E-Gate στέλνει όλες τις παραγγελίες σφραγισμένες. Σε περίπτωση που παραλάβετε την παραγγελία σας σε ανοιχτό ή κατεστραμμένο
πακέτο παρακαλούμε να μην την δεχτείτε και να επικοινωνήστε αμέσως μαζί μας.
 
* Η E-GATE.GR διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί τους όρους, τρόπους και το κόστος αποστολής χωρίς
προηγούμενη προειδοποίηση.
 
* Τ.Κ Εξαιρούμενων περιοχών: Περιοχές που αρχίζουν με 133*, 134*, 136*, 180*, 188*, 189*, 19* και 18263

Οι πελάτες μας αγόρασαν επίσης.

 
Manhattan Thermal Grease 1.5 gr C1069328

Manhattan Thermal Grease 1.5 gr C1069328

  2.60 (με ΦΠΑ)
   
OEM HDMI Version 1.4 M/M 2m Black G3672

OEM HDMI Version 1.4 M/M 2m Black G3672

  3.19 (με ΦΠΑ)
   
XilenceDark COO-XPF80.R  Black/Red

XilenceDark COO-XPF80.R Black/Red

  3.50 (με ΦΠΑ)
   
Kingston MicroSDHC 8GB Class 4 +SD Adapter SDC4/8GB

Kingston MicroSDHC 8GB Class 4 +SD Adapter SDC4/8GB

  3.73 (με ΦΠΑ)
   
Verbatim Store 'n' Stay Nano USB dRIVE 16GB Black 97464

Verbatim Store 'n' Stay Nano USB dRIVE 16GB Black 97464

  5.03 (με ΦΠΑ)
 

Οι πελάτες μας είδαν επίσης

 
Asus AM1I-A

Asus AM1I-A

  38.09 (με ΦΠΑ)
   
ASRock AM1B-M 90-MXGSV0-A0UAYZ

ASRock AM1B-M 90-MXGSV0-A0UAYZ

  31.49 (με ΦΠΑ)
 

Πληρωμή με αντικαταβολή

Με το σύστημα της αντικαταβολής σας δίνεται η δυνατότητα εξόφλησης με μετρητά κατά την παράδοση των προϊόντων της παραγγελίας σας στο χώρο σας. Η παράδοση πραγματοποιείται από την εταιρεία courrier που συνεργάζεται η e-Gate.

Η δυνατότητα εξόφλησης με αντικαταβολή παρέχεται από την e-Gate δωρεάν για παραδόσεις εντός Αττικής και με χρέωση 3,5€ (με ΦΠΑ 24%) για παραδόσεις στην επαρχία.

Πληρωμή με πιστωτική κάρτα

Στο ηλεκτρονικό αλλά και στο φυσικό κατάστημα της E-Gate μπορείτε να πληρώσετε με πιστωτικές κάρτες VISA & MasterCard έκδοσης όλων των τραπεζών.

Πληρωμή με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Για την εξόφληση των αγορών μπορείτε να καταθέσετε εφάπαξ το ποσό που αντιστοιχεί, σε μία απο τις τράπεζες που συνεργαζόμαστε (Πειραιώς, ALPHA, Eurobank, Εθνική).