Τηλέφωνα Παραγγελιών

 211.1.800.800

 801.500.8888

Asrock 970 Extreme3 R2.0

Asrock 970 Extreme3 R2.0


V24171
Διαθέσιμο εντός 1-3 εργάσιμων ημερών

Τα νεότερα Προϊόντα της κατηγορίας!

Asus H81M-K
Asus H81M-K

51.34

Χαρακτηριστικά

X-Boost

Η τεχνολογία X-Boost της ASRock σχεδιάστηκε με τέτοιο τρόπο ώστε να υπερχρονίζει αυτόματα τον επεξεργαστή σας αλλά και να ξεκλειδώνει τους τυχόν «κρυμμένους» πυρήνες. Απλά πατήστε το πλήκτρο “X” όταν ανοίγει ο υπολογιστής και το X-Boost θα αναλάβει να υπερχρονίσει αυτόματα το σύστημα, αυξάνοντας τις επιδόσεις του μέχρι και κατά 116%! Με την έξυπνη τεχνολογία X-Boost, το overclocking του επεξεργαστή, αλλά και το ξεκλείδωμα των πυρήνων του, μετατρέπεται σε μία πανεύκολη διαδικασία, που απαιτεί μονάχα το πάτημα ενός κουμπιού.

4 USB 3.0 (2 Μπροστά, 2 Πίσω)

Πλούσιες επιδόσεις αποθήκευσης! Αυτή η μητρική κάρτα προσφέρει 4 USB 3.0 (2 στην εμπρόσθια κεφαλή, 2 πίσω) για να διευκολύνουν το υπολογιστικό περιβάλλον.
Τεχνολογία XFast 555 : XFast RAM / XFast LAN / XFast USB

Πλήρως βελτιστοποιημένη χρήση μνήμης
Ταχύτερη πρόσβαση στο διαδίκτυο
Ενισχύει την ταχύτητα USB
Πέντε φορές πιο γρήγορη εκτέλεση του Photoshop
To XFast RAM θα δημιουργήσει έναν εικονικό δίσκο από την μνήμη του συστήματος για να ενισχύσει τις επιδόσεις του Photoshop. Μπορεί να αποδώσει έως και πέντε φορές πιο γρήγορα από πριν.
Χαμηλότερο Latency στα παιχνίδια
Το XFast LAN μπορεί να μειώσει το latency στα παιχνίδια θέτοντας την προτεραιότητα του online game ψηλότερα.
Χρονικό latency στο World of Warcraft: Cataclysm
* Το χαμηλότερο είναι το καλύτερο
Σύγκριση επιδόσεων USB
ATTO Disk Benchmark 4K Read
Μητρική Κάρτα της ASRock
Άλλη Μητρική Κάρτα


*Το ποσοστό ενίσχυσης των επιδόσεων μπορεί να διαφέρει με διαφορετικές ρυθμίσεις.
Fast Boot

Με την αποκλειστική Fast Boot τεχνολογία της ASRock, το σύστημα χρειάζεται μόλις 1.5 δευτερόλεπτο για να συνδεθεί στα Windows®8. Δεν χρειάζεται πια να περιμένετε! Η γρήγορη εκκίνηση θα αλλάξει εντελώς την εμπειρία χρήσης που είχατε μέχρι τώρα.

*Ο χρόνος εκκίνησης μπορεί να διαφέρει αναλόγως το σύστημα.
Restart to UEFI

Η “Restart to UEFI” τεχνολογία της ASRock σχεδιάστηκε για όσους χρειάζονται συχνή πρόσβαση στο UEFI. Επιτρέπει στους χρήστες να εισέλθουν στο UEFI SETUP την επόμενη φορά που θα ανοίξουν τον υπολογιστή, εντελώς αυτόματα.
AM3+ Υποστήριξη Οχταπύρηνου Επεξεργαστή

Η συγκεκριμένη μητρική κάρτα είναι σχεδιασμένη για να υποστηρίξει το πιο ισχυρό σύστημα για τις πιο απαιτητικές τεχνολογίες των ημερών μας. Απλά απολαύστε την επόμενη γενιά υπολογιστών με την ASRock 8-Core CPU Ready μητρική κάρτα.
C.C.R. (Combo Cooler Retention Module)

Η μοναδική ψήκτρα combo cooler retention module βελτιώνει κατά πολύ την απαγωγή θερμότητας και είναι συμβατή με παλαιότερες AM3/AM2+ ψήκτρες της AMD.
Digi Power

Περισσότερη Ακρίβεια, Περισσότερη Επάρκεια

Υιοθετώντας τον (PWM), η μητρική κάρτα ASRock μπορεί να παρέχει στον πυρήνα του επεξεργαστή τροφοδοσία πιο αποτελεσματικά και ομοιόμορφα. Συγκρίνοντας το με το αναλογικό PWM, το ψηφιακό PWM μπορεί να βελτιστοποιήσει την τροφοδοσία ρεύματος του επεξεργαστή και να προσφέρει έναν κατάλληλο και σταθερό πυρήνα για τον επεξεργαστή.
Αφυγραντήρας

Οι χρήστες μπορούν να αποτρέψουν τις φθορές λόγω υγρασίας ενεργοποιώντας την λειτουργία “Dehumidifier Function”. Όταν ενεργοποιείται η λειτουργία αυτή, ο υπολογιστής θα ανοίγει αυτόματα για να αφυγράνει το σύστημα αφού έχει εισέλθει στην κατάσταση S4/S5.

ASRock OMG (Διαδυκτιακή Εποπτική Διαχείριση)

Γρήγορα, Εύκολα και Δωρεάν – η τεχνολογία OMG της ASRock σας επιτρέπει να απαγορεύσετε ή να περιορίσετε την πρόσβαση στο διαδίκτυο σε ορισμένες περιόδους. Οι διαχειριστές είναι ικανοί να προγραμματίσουν τις ώρες έναρξης και παύσης της πρόσβασης στο διαδίκτυο για τους λοιπούς χρήστες. Κανονικά, οι ISPs (Παροχείς Υπηρεσιών Διαδικτύου) θα χρέωναν για υπηρεσίες περιορισμού πρόσβασης στο διαδίκτυο. Η υπηρεσία ελέγχει “όλους” τους υπολογιστές που είναι συνδεδεμένοι στο σπίτι μέσω ασύρματου δικτύου επομένως όλοι οι υπολογιστές μέσα στο δίκτυο αυτό θα έχουν περιορισμούς πρόσβασης στο διαδίκτυο για προκαθορισμένες χρονικές περιόδους. Παρ' όλα αυτά, το OMG της ASRock είναι ένα δωρεάν εργαλείο ελέγχου της πρόσβασης στο διαδίκτυο για κάθε έναν υπολογιστή ξεχωριστά. Οι γονείς μπορούν εύκολα να ελέγχουν την πρόσβαση των παιδιών τους στο διαδίκτυο μέσω των ρυθμίσεων του BIOS ώστε να μην χρησιμοποιούν το διαδίκτυο σε ακατάλληλες ώρες, ενώ οι ίδιοι να μπορούν να έχουν πρόσβαση.
Internet Flash

To Internet Flash της ASRock αναζητά για διαθέσιμες αναβαθμίσεις υλικολογισμικού UEFI μέσω των εξυπηρετητών μας. Με άλλα λόγια, το σύστημα μπορεί να ανιχνεύσει αυτόματα τα πιο πρόσφατα UEFI από τους εξυπηρετητές μας και να τα περάσει μέσω της ρύθμισης UEFI χωρίς να μπει στα Windows®. Παρακαλώ σημειώστε ότι πρέπει να βρίσκεστε σε υπολογιστή με ρύθμιση DHCP για να ενεργοποιηθεί αυτή η λειτουργία.
Γραφικό περιβάλλον UEFI – Η επανάσταση στο BIOS Interface

Το Unified Extensible Firmware Interface (UEFI) είναι μια επαναστατική εφαρμογή για το BIOS η οποία προσφέρει ένα φιλικό προς τον χρήστη και προχωρημένο γραφικό περιβάλλον. Σε σχέση με τον παραδοσιακό σχεδιασμό BIOS, το UEFI σας παρέχει πολλές και βελτιωμένες λειτουργίες.
Τα κύρια χαρακτηριστικά του UEFI περιλαμβάνουν:
1. Γραφικό περιβάλλον – Το UEFI παρέχει ένα βελτιωμένο γραφικό περιβάλλον με πολύχρωμα εικονίδια αντικαθιστώντας έτσι την παλιά βαρετή σελίδα του BIOS.
2. Υποστήριξη ποντικιού – Πέρα από την χρήση του πληκτρολογίου μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και το ποντίκι για να επιλέξετε τις ρυθμίσεις σας στο UEFI.
3. Υποστηρίζει 3TB bootable HDD* - Το UEFI σπάει τους περιορισμούς του 2TB bootable HDD των παραδοσιακών BIOS.Με το UEFI μπορείτε να απολαύσετε 3TB bootable HDD.
* Απαιτείται Windows®Vista-64bit ή Windows®7-64bit λειτουργικό σύστημα.


Περιηγητής συστήματος UEFI

Ο περιηγητής συστήματος UEFI είναι ένα χρήσιμο εργαλείο που συμπεριλαμβάνεται στο γραφικό UEFI. Μπορεί να εντοπίσει συσκευές και ρυθμίσεις που χρησιμοποιούν οι χρήστες στον υπολογιστή τους. Με τον περιηγητή συστήματος UEFI μπορείτε εύκολα να εξετάσετε τις τρέχουσες ρυθμίσεις του συστήματος σας στο UEFI setup.
Google Chrome Browser & Toolbar

Ο Chrome αποτελεί έναν γρήγορο, απλό και ασφαλή φυλλομετρητή, σχεδιασμένο με βάση τις μοντέρνες ανάγκες για browsing. Η Google Toolbar σας επιτρέπει να εντοπίσετε ό,τι θέλετε ιδιαίτερα γρήγορα και παράλληλα να ανακαλύψετε καινούρια πράγματα κατά την διάρκεια της αναζήτησης. Τώρα, η ASRock έχει ενσωματώσει τόσο τον Chrome όσο και την Google Toolbar στο bundle των μητρικών της έτσι ώστε οι χρήστες να απολαμβάνουν ακόμα καλύτερη εμπειρία σερφαρίσματος.
Free Bundle - Cyberlink MediaEspresso 6.5 Trial

Το CyberLink MediaEspresso 6.5 trial τώρα υποστηρίζει hardware transcoding και μετατρέπει ταχύτατα όλα τα αγαπημένα σας αρχεία για να τα περάσετε στις αγαπημένες σας φορητές συσκευές. Τώρα μπορείτε πανεύκολα να δείτε τις αγαπημένες σας ταινίες και φωτογραφίες και να ακούσετε την αγαπημένη σας μουσική στο iPhone, iPad, PSP, Xbox, Youtube, Facebook κτλ. Μετατρέψτε και απολαύστε εικόνες και τραγούδια, και βελτιώστε τα βίντεο σας με την τεχνολογία TrueTheater. Δοκιμάστε το σήμερα!

Περιορισμοί:
Δοκιμαστική περίοδος 30 ημερών.
Μετατρέψτε βίντεο στο H.264 format 50 φορές,

Γενικά Χαρακτηριστικά

ASRock
AMD 970 / SB950
ATX
970EXTREME3/R2

Επεξεργαστής

AM3+ Επεξεργαστές, AM3 Επεξεργαστές: AMD Phenom II X6 / X4 / / X2 (εκτός από 920 X3/ 940) / Athlon II X4 / X3 / X2 / Sempron Επεξεργαστές
AM3 / AM3+

Μνήμες

DDR3
4
64 GB
2100+(OC) / 1866*(OC) / 1800*(OC) / 1600*(OC) / 1333 / 1066 / 800 MHz
Dual

Κάρτα Γραφικών

Όχι
Quad CrossFireX, CrossFireX

Εσωτερικές Συνδέσεις

5
(?)
6x USB 2.0, 2x USB 3.0
(?)
2x PCIe 2.0 x16 (PCIE2: λειτουργία x16; PCIE3: λειτουργία x4), 1x PCIe 2.0 x1
2x PCI

Ήχος

Realtek ALC892
7.1

Rear Panel Ports

2
4x USB 2.0, 2x USB 3.0
1
Realtek 8111E 10 / 100 / 1000 Mbps
1

Λοιπά Χαρακτηριστικά

1.000 Kg
3 Έτη

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις


Παράδοση προϊοντων

Η e-gate σας παρέχει την δυνατότητα παραλαβής των παραγγελιών σας σε όλη την Ελλάδα
μέσα σε 1 με 3 ημέρες*. Η e-Gate έχει αναπτύξει τους κατάλληλους μηχανισμούς ώστε οι παραγγελίες με
τα προϊόντα σας να παραδίδονται άμεσα και με απόλυτη ασφάλεια στον χώρο σας.

*Η παράδοση της παραγγελίας πραγματοποιείται εντός 24 ωρών εφόσον δεν υφίσταται ειδικό πρόβλημα
διαθεσιμότητας των προϊόντων.

Για να παρακολουθήσετε την αποστολή της παραγγελίας σας μέσω web (tracking order), 
απλά τοποθετείτε τον αριθμό αποστολής που σας ενημερώσαμε μέσω email εδώ: http://www.taxydromiki.gr

 

Λεκανοπέδιο Αττικής

  • Δωρεάν Μεταφορικά μεταφορές άνω των 80€ (* εκτός εξαιρούμενων περιοχών όπου η χρέωση είναι 5€ έως 3 κιλά χωρίς επιπλέον χρέωση αντικαταβολής) 
  • 3€ για αγορές κάτω των 80€ (* εκτός εξαιρούμενων περιοχών όπου η χρέωση είναι 5€ έως 3 κιλά χωρίς επιπλέον χρέωση αντικαταβολής

 

Υπόλοιπη Ελλάδα:

  Επαρχία Δυσπρόσιτες περιοχές (εκτός ορίων πόλεων)
0-3  Kg 5,00 9,50
Κάθε κιλο extra 1,50 2,50
Αντικαταβολή 3,50 3,50
Παραδοση Σαββατου 3,50 3,50
Βαριά και ογκώδη αντικείμενα Ειδικές τιμές κατόπιν συνεννόησης

 

Ποιότητα και Ασφάλεια:

Η E-Gate στέλνει όλες τις παραγγελίες σφραγισμένες. Σε περίπτωση που παραλάβετε την παραγγελία σας σε ανοιχτό ή κατεστραμμένο
πακέτο παρακαλούμε να μην την δεχτείτε και να επικοινωνήστε αμέσως μαζί μας.
 
* Η E-GATE.GR διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί τους όρους, τρόπους και το κόστος αποστολής χωρίς
προηγούμενη προειδοποίηση.
 
* Τ.Κ Εξαιρούμενων περιοχών: Περιοχές που αρχίζουν με 133*, 134*, 136*, 180*, 188*, 189*, 19* και 18263

Οι πελάτες μας αγόρασαν επίσης.

Οι πελάτες μας είδαν επίσης

 
ASrock B150M-HDV 90-MXGYD0-A0UAYZ

ASrock B150M-HDV 90-MXGYD0-A0UAYZ

  73.40 (με ΦΠΑ)
   
ASROCK A88M-G/3.1 90-MXB100-A0UAYZ

ASROCK A88M-G/3.1 90-MXB100-A0UAYZ

  73.88 (με ΦΠΑ)
   
Gigabyte GA-F2A88X-D3HP

Gigabyte GA-F2A88X-D3HP

  86.96 (με ΦΠΑ)
   
MSI H97 PC Mate 7850-005R

MSI H97 PC Mate 7850-005R

  91.25 (με ΦΠΑ)
   
Asus M5A97 LE R2.0

Asus M5A97 LE R2.0

  82.05 (με ΦΠΑ)
 

Πληρωμή με αντικαταβολή

Με το σύστημα της αντικαταβολής σας δίνεται η δυνατότητα εξόφλησης με μετρητά κατά την παράδοση των προϊόντων της παραγγελίας σας στο χώρο σας. Η παράδοση πραγματοποιείται από την εταιρεία courrier που συνεργάζεται η e-Gate.

Η δυνατότητα εξόφλησης με αντικαταβολή παρέχεται από την e-Gate δωρεάν για παραδόσεις εντός Αττικής και με χρέωση 3,5€ (με ΦΠΑ 24%) για παραδόσεις στην επαρχία.

Πληρωμή με πιστωτική κάρτα

Στο ηλεκτρονικό αλλά και στο φυσικό κατάστημα της E-Gate μπορείτε να πληρώσετε με πιστωτικές κάρτες VISA & MasterCard έκδοσης όλων των τραπεζών.

Πληρωμή με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Για την εξόφληση των αγορών μπορείτε να καταθέσετε εφάπαξ το ποσό που αντιστοιχεί, σε μία απο τις τράπεζες που συνεργαζόμαστε (Πειραιώς, ALPHA, Eurobank, Εθνική).