Τηλέφωνα Παραγγελιών

 211.1.800.800

 801.500.8888

After Sales

 

Στην e-Gate η εξυπηρέτηση του πελάτη δεν παύει με την παραλαβή των προϊόντων της παραγγελίας του


Θέλουμε να είμαστε δίπλα σας για οποιοδήποτε πιθανό τεχνικό πρόβλημα ή απορία που μπορεί να προκύψει με τον εξοπλισμό σας. Το άρτια καταρτισμένο, στη σύγχρονη ψηφιακή τεχνολογία, τεχνικό μας τμήμα είναι πάντα στην διάθεσή σας σε κάθε πιθανή σας δυσκολία ή δυσλειτουργία σε εξοπλισμό ή λογισμικό. Το τηλεφωνικό κέντρο της e-Gate είναι πρόθυμο να σας παρέχει άμεσα κάθε πληροφορία σχετικά με την εγγύηση και τα σημεία υποστήριξης των προϊόντων που έχετε προμηθευτεί από εμάς.

Η εγγύηση για όλα τα Energy PCs καλύπτει 3 έτη για τα εργατικά και 1 έτος για τα ανταλλακτικά. Εξαιρούνται τα ανταλλακτικά που ο κατασκευαστής αναφέρει οτι διαθέτουν 2 ή παραπάνω και για τα οποία ισχύει η ανάλογη εγγύηση. Επίσης τα μεταφορικά από και πρός την εταιρεία καλύπτονται με έξοδα του πελάτη.

Όλα τα εμπορέυσιμα προϊόντα μας είναι επίσημης ελληνικής αντιπροσωπίας και έτσι μπορεί κάθε πελάτης που έχει προμηθευτεί κάποια από αυτά να έχει ολοκληρωμένη τεχνική υποστήριξη σε όλη την Ελλάδα από τον ανάλογο παροχό της εγγύησής τους.

Για τεχνική υποστήριξη...
Καλέστε μας στο 211 180 0800 από σταθερό ή κινητό τηλέφωνο.